SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. október 23. 12:51

2N Indoor Touch 2.0

Csúcstechnológia a lakás fókuszában

A 2N magasabb minőséget hozott be a beléptető rendszerek világába a 2N INDOOR TOUCH beltéri egységgel. Az eszköz lábai előtt hevert a nemzetközi szakma, szinte minden dizájn és technológiai elismerést megkapott. Most viszont itt van a 2N INDOOR TOUCH 2.0 ráncfelvarrott verzió, amely kicsit erősebb, okosabb és könnyebben kezelhető felületet kapott.
A 2N INDOOR TOUCH 2.0 látszólag pontosan ugyanaz, mint a régebbi 2N INDOOR TOUCH modell. A látszat azonban csak a bekapcsolásig tart, mert a teljesítmény (4 magos CPU, 2 GB RAM) és néhány egyéb jellemző vonatkozásában vannak változások.


Megváltozott kezelőfelület

A 2N INDOOR TOUCH felülete látványos változáson ment keresztül. Az új kezdőképernyő másképp néz ki, mint a régebbi modelleké és intuitívabb.A bal sarokban található a Beállítások menü (1), a jobb oldalon pedig egy ikon, amely jelzi, hogy az eszköz a WiFi-n vagy Etherneten keresztül csatlakozik-e (2), továbbá a Névjegy menü (3), amelyen keresztül információt szerezhető a firmware jelenlegi verziójáról. Az idő és az időjárás a Beállításokban módosítható.

Beállítások

A Beállítások menü is áttekinthetőbb lett. Kapott egy külön jelszóval végett Advanced (Adminisztrátor mód) lehetőséget, amelyben külön jogosultsággal lehet szabályozni a Licence, Wireless & Networks és 2N IP Mobile beállításokat.

Webes interfész felület

Az egység továbbra is elérhető távolról is a webes konfigurációs felület használatával, amely szintén sokkal átláthatóbb lett.A webes felület kezdőképernyőjén az eszközre vonatkozó összes fontos információ megtalálható. Három fő részre tagolódik:

 • Maintenance/Karbantartás - Gyári alaphelyzetbe állítást, firmware frissítést és a konfiguráció biztonsági mentését végezhető itt el. A      konfiguráció biztonsági mentése csak a webes felületen keresztül lehetséges.
 • Feltöltés/Upload - a konfiguráció feltöltése
 • Licence - a licenckulcs feltöltése


 • A bal oldalon egy menü található, ahol beállítható az eszköz minden paramétere, valamint a 2N IP Mobile alkalmazás.
  A 2N Indoor Touch már kapható webshopunkban is, két színben, WiFi-vel vagy anélkül, az alábbi négy kivitelben:

 • 91378375 - 2N INDOOR TOUCH 2.0 - Fekete
 • 91378375WH - 2N INDOOR TOUCH 2.0 - Fehér
 • 91378376 - 2N INDOOR TOUCH 2.0 WiFi - Fekete
 • 1378376WH - 2N INDOOR TOUCH 2.0 WiFi - Fehér

  További információkért keressék bizalommal 2N termékmenedzserünket:

  Németh Dénes
  nemeth.denes@young.hu
  +36 (1) 452 2647

 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában