SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 3. 10:54

UNV mini PTZ, már Magyarországon is

Tavasszal már beharangoztuk az UNV formabontó mini PTZ kameráját, amely korábban még csak a tengerentúlon volt kapható. Idén ősszel azonban már hozzánk is megérkezett a kis kamera, amelyet a SecuriForumon is megmutattunk működés közben.
Az alig 14 cm magas, a megszokott UNV kameráktól eltérő megjelenésű mini PTZ-ről tavasszal már hírt adtunk, melynek során kiemeltünk az új eszköz egyik legkiemelkedőbb tulajdonságát, a könnyű telepítési lehetőséget. Az új kamera lekerekített, modern kialakítású, ez számos különféle felszerelési lehetőséget kínál, például mennyezetre, falra vagy akár íróasztalra is. A beépített PoE lehetővé teszi a tápellátás és az adattovábbítást egy kábelen keresztül, telepítési költségeket megtakarítva. Az Uniview P2P egyszerűsített beállításával a kamerát könnyen hozzárendelhetjük okostelefonhoz is, mint ahogy a hálózathoz történő csatlakoztatás a készülék alján található QR-kód beolvasásával is roppant egyszerű és biztonságos.
A mini PTZ motoros, varifokális 2,7-13,5 mm-es lencsével rendelkezik, amely magas minőségű képet biztosít. Az eszköz 2MP-es érzékelőt használ, natív módon rögzít 1920 × 1080-as Full HD-ban, 30fps sebességgel. A nagy teljesítményű beépített IR segítségével is kitűnően lát sötétben is, akár 30 méterig, egyenletes fényeloszlással.
A bevezetőben említett okostelefon csatlakoztatás segítségével helytől függetlenül távolról is könnyen beállítható az eszköz. A kamera beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely tiszta hangot rögzít az objektív irányából.

Az UNV mini PTZ már kapható a Young B.T.S. Kft webshopjában!
További információért keressék bátran UNV termékmenedzserünket, Pásztor Andrást!

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában