SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 5. 11:22

TELL-HikCentral Gateway videós távfelügyelet

A TELL és RIEL együttműködésének köszönhetően a távfelügyeleti központok most még komplexebb megoldást kínálhatnak az ügyfeleiknek videós betekintéssel. A műszaki csapatok közös munkájának eredménye egy új, a Hikvision rendszerekkel kommunikáló videós modul a TELL TMS szoftverben.
A SecuriForum kiállításon bemutatott fejlesztésnek köszönhetően a TELL távfelügyeleti szoftvere, a TMS képes együttműködni a Hikvision HikCentral ARC Gateway programmal és átadni a riasztás információit. A Hikvision legújabb szoftvere ezután felugró ablakban jeleníti meg a riasztási zónához rendelt, Hikvision rendszerről érkező élőképet és a riasztási időponthoz tartozó felvételt is. A folyamat működhet teljesen automatikusan vagy indítható kezelői utasításra, így a távfelügyeleti diszpécser könnyen meg tudja állapítani, hogy szükséges-e további intézkedés.

A videós távfelügyeleti rendszer megoldáshoz az alábbi komponensek szükségesek:
 • Távfelügyelet TELL TMS szoftverrel és videós modullal
 • Hikvision HikCentral ARC Gateway szerver és kliens (ebben a negyedévben 20% kedvezménnyel elérhető!)
 • Ügyfél oldalán Hikvision kamerarendszer
 • Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődésedet, kérjük keresd fel ügyfélkapcsolattartó kollégáinkat vagy küldd el ajánlatkérésedet az ajanlat@riel.hu e-mail címre.

  RIEL SupportA fent bemutatott termékekkel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
  a 06 1 236 8092 telefonszámon
  vagy a support@riel.hu e-mail címen.

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában