SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2019. november 13. 8:52

Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is

CCTV integráció és intuitív vezérlők

Minden információ közvetlenül az érzékelőkből azonnal elérhető egy hitelesítő rendszerrel védett telefonos alkalmazásban. Könnyedén csatlakoztathatja az Ajaxot a biztonsági társaság központi megfigyelő állomásához, és ha van saját biztonsági szolgáltatása, akkor az Ajax PRO Desktop alkalmazással könnyedén konfigurálhatja és kezelheti a rendszerét távolról.
Az alkalmazottaknak az Ajax távirányítókat, kulcstartókat és pánik gombokat biztosít. Amennyiben a létesítmény már rendelkezik kamerás megfigyelőrendszerrel, vagy csak tervezi ezek telepítését, úgy a kamerák csatlakoztatása az Ajax rendszeréhez nem igényel semmilyen speciális képességet. A legnagyobb márkák IP alapú kamerái mindössze pár kattintással csatlakoztathatók és azok képközvetítő szolgáltatása azonnal elérhetővé válik az Ajax alkalmazásában. Következtetésképpen, az összes biztonsági berendezés kezelése egyetlenegy programmal megoldható.
Átfogó védelem és sokoldalú automatizálás

Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen. A HomeSiren vagy a StreetSiren csatlakoztatásával pedig lehetősége nyílik mind a személyzet és mind a vendégek figyelmeztetésére bármilyen veszély esetén. A vezeték nélküli relék segítségével távolról vezérelheti az elektromos zárakat, a redőnyöket és egyéb akadályokat, vagy akár újra is indíthatja a befagyott hálózati berendezéseket….

Az AJAX eszközei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában: IDE kattintva
Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában