SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2006. augusztus 30. 0:00

KTC-2001 DNP-OSD

GE Security új OSD day/night kamera

    Az új KTC-2001DNP-OSD a GE Security CamPlus családjának legújabb valódi nappali / éjszakai működésű kamerája. A készülék képernyőn megjelenő menüvel rendelkezik, mely elérhető az oldalsó rejtett panel alatti vezérlőgombokról és a soros porton keresztül PC-ről. Az OSD menü segítségével a kamera minden funkciója széles határok között állítható, így biztosítható a kiváló színhűségű, kontrasztos, stabil kép még a legextrémebb körülmények között is.


  • A GE Security KTC-2001DNP-OSD kamerája a sorozatnál már megismert tulajdonságai mellett, amik a forgatógombos háttérfókusz állítás, elegáns új stílusú burkolat süllyesztett objektív csatlakozóval és rejtett vezérlőpanellel, a két videó kimenet, már képernyőn megjelenő menüvel (OSD), valamint egy RS232 felülettel is rendelkezik. A készülék programozása az oldalán egy elcsúsztatható panel alatt rejtetten elhelyezkedő öt menüvezérlő gombbal, illetve a soros portjára csatlakoztatott PC segítségével történhet. A beállítási menü mindkét esetben a kamera egyik kimenetére kapcsolt monitor képernyőjén jelenik meg. Az PC-ről történő beállításhoz szükséges szoftver a készülék tartozéka, azzal együtt kerül szállításra.

  • A valódi Day/Night működést egy motorosan elmozdítható I/R szűrő biztosítja a valós nappali színvisszaadásért és a rendkívüli I/R érzékenységért. Az I/R szűrő elmozdítása, illetve a nappali/éjszakai átváltás menüből választhatóan történhet autómatikusan, manuálisan, időzítve, vagy egy külső egységről vezérelve a kamerán található bemeneten keresztül. Ez a bemenet kimenetként is konfigurálható, így képes vezérelni másik kamerá(ka)t.

  • A KTC-2001DNP-OSD nagyfelbontású kamerának az Ex-view HAD CCD technológia alkalmazása miatt kiváló az érzékenysége, 0.1 lux nappal és 0.01 lux éjjel (@F1.2) és alacsony a zajszinttű videójelet biztosít.

  • A kamera kiváló hatásfokú háttérfény kompenzációval (BLC) rendelkezik, mely a képernyőn megjelenő menüből be-, illetve kikapcsolaható. Bekapcsolt állapotban a szabályozás választhatóan a hisztogram, vagy az ablakos súlyozású, illetve a két eljárás kombinációjának használatval valósul meg. A hisztogrammos szabályozás esetén annak érzékenysége 255 lépésben állítható, míg az ablakos súlyozás használata esetén öt előre definiált ablak súlyozásával állítható be a megfelelő kompenzáció. A központi ablak mérete és helye a képen a felhasználó által beállítható.

  • Ötféle fehéregyensúly beállítási menü közül választhat a felhasználó, ami lehet a hagyományos AWB, a manuális beállítás, az aktuális állapotot rögzítő PUSH TO LOCK, az előre konfigurált fix beállítások és a javított automatikus követő fehéregyensúly (ATW), mely az írisz erősítést és a fehéregyensúlyt egyidejűleg vezérelve biztosítja, hogy a kép színei természetesek maradjanak és még extrém fényviszonyok esetén is tiszta képet készít.

  • A GE Security CamPlus kamera sorozatot úgy tervezték, hogy megfeleljen a mai legnagyobb követelményeket támasztó megfigyelő rendszerek előírásainak és kiváló színhűségű, éles, stabil képet biztosítson a nap 24 óráján keresztül.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában