SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal előző oldal / 65 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-01-08

A Bosch vezető IoT-vállalatként bővíti tevékenységét

A holnap mobilitásának és otthonainak hálózatba kapcsolt megoldásai

2018-12-19

CES 2019 innovációs díjat nyert két FIBARO termék

A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat. A FIBARO Smart Implant az OKOS OTTHON kategóriában, a FIBARO Home Center alkalmazás pedig a SZOFTVER kategóriában győzött.

2018-12-06

A Videosec Smart IP platform előnyei

Egy IP-alapú kamerarendszer képességeit nem lehet néhány adatlap átolvasásával felmérni, ezért készült ez az összefoglaló, ami a Videosec Smart IP platformjának fontos részleteire, kiemelkedő tulajdonságaira szeretné felhívni az Ön figyelmét, elsőként a teljes platform magyar nyelvű felületére.

2018-12-05

Amikor nem a látványon van a fő hangsúly

Véget ért a Novosec LátványShow sorozata. Mivel kíváncsivá tettek, hogy mit rejt a cég roadshowjának fedőneve, vettem a bátorságot és beregisztráltam a négy Show-helyszín egyikére. Szeretném előre bocsátani, hogy a Látvány és Show elemek megítélése nem az én tisztem, de az biztos, hogy egy új megközelítésű roadshow keretében rendkívül figyelemre méltó termékcsaládokat ismertettek meg 5 etapban.

2018-11-27

Az 50-es csúcs

Lehet, nehéz elhinni, de a 2018-as év is a vége felé jár. Ennek egyik markáns jele az ASMAG TOP50 listájának publikussá válása.

2018-11-13

Köszönjük az elmúlt 8 évet!

Most szombaton volt 8 éve, hogy 2010 novemberében a TellSystem Communication Kft. útjára indult és elkezdte megvalósítani a hozzáfűzött célokat és terveket.

2018-11-07

A Solo termékcsalád már elérhető Magyarországon a kiemelt importőrnél

A TellSystem bejelentette, hogy új termékcsaláddal bővült kínálatuk. A Solo termékekkel egy új módját ismerhetik meg a felhasználók a Bluetooth-os - rádiós távvezérlésnek.

2018-10-24

Dinamikusan növekedett az Axis árbevétele az elmúlt ¾ évben

Amint azt Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke, a cég háromnegyedéves beszámolójában megemlítette, hogy az erős világpiac ellensúlyozta az EMEA térség gyengélkedését, és ennek köszönhetően (a 2017-es értékekhez viszonyítva) 15%-os forgalomnövekedést értek el (14.5%-os profitráta mellett) 2018 januártól, szeptemberig terjedő időszakában.

2018-10-14

Élménybeszámoló - GeoVision Innovációs Nap

A GeoVision Hungária csapata idén is október elején rendezte meg éves szakmai napját telepítőinek és viszonteladóinak. Beszámolóm a rendezvényen elhangzott előadásokba nyújt egy összefoglaló betekintést. Számos biztonságtechnikával foglalkozó cég érdeklődését felkeltette a budapest szállodában megtartott esemény, sikerült a konferenciatermet megtölteniük, több mint 50 érdeklődő jelent meg aznap. A GeoVision deklarált célja volt, hogy bemutassa azon újdonságait, amikkel a jövőben majd találkozhatunk náluk.

2018-10-09

Amikor egy 22 éves titán felfedi gondolatait

Aki jobban ismeri az Axis történelmét, az nyugodtan közbe vághat, hogy a cég ennél idősebb. Ez igaz, de mint azt Pavel Marek (az Axis közép-európai értékesítési igazgatója) ezt megemlítette, 1996-ban léptek a CCTV/biztonságtechnika színpadára az első IP CCTV kamerával.

első oldal előző oldal / 65 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: