SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal előző oldal / 64 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-10-24

Dinamikusan növekedett az Axis árbevétele az elmúlt ¾ évben

Amint azt Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke, a cég háromnegyedéves beszámolójában megemlítette, hogy az erős világpiac ellensúlyozta az EMEA térség gyengélkedését, és ennek köszönhetően (a 2017-es értékekhez viszonyítva) 15%-os forgalomnövekedést értek el (14.5%-os profitráta mellett) 2018 januártól, szeptemberig terjedő időszakában.

2018-10-14

Élménybeszámoló - GeoVision Innovációs Nap

A GeoVision Hungária csapata idén is október elején rendezte meg éves szakmai napját telepítőinek és viszonteladóinak. Beszámolóm a rendezvényen elhangzott előadásokba nyújt egy összefoglaló betekintést. Számos biztonságtechnikával foglalkozó cég érdeklődését felkeltette a budapest szállodában megtartott esemény, sikerült a konferenciatermet megtölteniük, több mint 50 érdeklődő jelent meg aznap. A GeoVision deklarált célja volt, hogy bemutassa azon újdonságait, amikkel a jövőben majd találkozhatunk náluk.

2018-10-09

Amikor egy 22 éves titán felfedi gondolatait

Aki jobban ismeri az Axis történelmét, az nyugodtan közbe vághat, hogy a cég ennél idősebb. Ez igaz, de mint azt Pavel Marek (az Axis közép-európai értékesítési igazgatója) ezt megemlítette, 1996-ban léptek a CCTV/biztonságtechnika színpadára az első IP CCTV kamerával.

2018-10-08

Díjazták a HID Globalt

A HID Global Lumidigm V400-BX család multispektrális képalkotóval rendelkező ujjlenyomatolvasója nyerte el Security Today magazin a 2018-as év „Legjobb Új Termék”-ének díját, beléptetés/biometria kategóriában.

2018-10-01

Jövőbe tekintés Bosch léptékkel

Egy leheletnyit más az olyan cég, mint a Bosch, publikus jövőbe nézése, ahol az alapító egyik irányelve az volt, hogy „inkább pénzt veszítsek, mint bizalmat!” A 2018 szeptember 20-án megtartott rendezvényük is ezt tükrözte. Sokkal inkább arra helyezték a hangsúlyt, amit már meg van; illetve, hogy a meglévő megoldásokat miként lehet saját funkcióikat erősítő, azokon túlmutató/meghaladó, integrált rendszereket létre hozni. Természetesen, mindezt megfűszerezve egy „csipetnyi” újdonsággal és jövőképpel.

2018-09-18

A Dahua zalaegerszegi összeszerelő és ellátó központjának ünnepélyes megnyitója

Mindössze azért, hogy a méretekre és arányokra jobb kitekintésünk legyen, Dahua szülővárosa (Hangzhou/Hangcsou) lakosainak száma kb. 9.5M fő, azaz szűken egy magyarországnyi népességgel rendelkezik. Ebből a szemszögből tekintve, elismerésre méltó eredmény, hogy a Dahua nálunk, még szűkebben Zalaegerszegen, hozta létre első, Kínán kívüli ellátóközpontját.

2018-09-17

100 km magasból visszatekintve

Egy eddig kevéssé ismert arcát mutatta meg a DSC nem régiben, mikor is születésnapját megünneplendő egynehány partnerét – bele értve a Dahua magyarországi stábját – meghívta a Bálnában „székelő” Esetleg bisztróba. A szakmai tartalom mellett erős hangsúlyt kapott a rendezvény informális (networking/”buli”) jellege. Polonyi Tibor, a DSC ügyvezető igazgatója, külön felhívta a hallgatóság figyelmét arra, hogy nem baj, ha megismerik és megszokják cége új, lazább arcát (is).

2018-09-17

A Cathexis szállította a pápa írországi látogatásának videó megfigyelő központját

A Cathexis Technologies rendkívül büszke arra, hogy termékei jelentős szerepet játszhattak Ferenc Pápa biztonságának biztosításában a Pápa múlt havi Írországi látogatása alkalmával. A Cathexis a Dublini székhelyű, a Gold Channel Partnercsoporthoz tartozó Mongey Communications nevű céggel és az Ír Gárdával karöltve dolgozott a védelem kritikus részét képező videó megfigyelési feladatok végrehajtásán.

2018-09-04

Biztonságtechnikai korszakváltás a WestEnd Hiltonban

Ahhoz, hogy egy szállásadó lépést tartson a vendégigényekkel, néha egészen apró (-nak tűnő) extra szolgáltatások szükségesek. Ilyen például a szoba-/bútorszéf.

2018-09-03

Békéscsabai távfelügyelet vált alkalmassá JABLOTRON 100 központok jelentéseinek fogadására

Az Elit-Őr Kft. ( Békéscsaba ) távfelügyeletén augusztus 30-án üzembe helyeztük a hazánkban működő negyedik JABLOTRON MOXA távfelügyeleti interfészt.

első oldal előző oldal / 64 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: