SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-05-15

TELL alkalmazás frissítések

Április hónap folyamán a TELL valamennyi mobilalkalmazását FCM-alapokra (Firebase Cloud Messaging) helyezte át. Ezzel egy időben frissítették a TELL Cloud-szerverét is.

2019-05-06

Új szintfolt a biztonságtechnikai beszállítók között –

Az Ingram Micro Inc. jogelődjét 1979-ben alapították, majd néhány névváltást és az összeolvadást követően 1991-ben nyerte el végleges formáját. Amerikából indulva fokozatosan építette ki a világ minden kontinensén „végvárait”. Magyarországi jogelődje már a ’80-as évektől kezdve folytatott – hazánkban elsőként – hagyományos, kétlépcsős számítástechnikai disztribúciót.

2019-04-29

ASC Global Magyarország Kft. név alatt folytatjuk tevékenységünket!

2019. áprilisától ASC Global Magyarország Kft. név alatt folytatja tevékenységét az egykori TellSystem Communication Kft.

2019-04-15

Második Hikvision AI Cloud

Második alkalommal került megrendezésre a Hikvision AI Cloud „Naggyűlés” a kínai Hangcsouban.

2019-04-02

Hikvision TruckShow

A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége, újabb roadshowt indított 2019-ben, mely ismét egy kamionban kerül megrendezésre. Február és július között három különálló teherautó látogat meg 70 európai várost. Az „Együttműködés a sikerért” témakörben a Hikvision bemutatja a biztonságtechnikai megoldásait, így a videó megfigyelési, behatolás-megelőzési, riasztó és beléptető rendszereit, valamint legújabb fejlesztéseit a mesterséges intelligencia területén.

2019-03-31

Uniview éves jelentés: határ a csillagos ég?

Hatalmas bevételnövekedést realizált az Uniview 2018-ban a cég friss éves jelentése szerint. Ahogy korábban is hangsúlyoztuk, az IP kamerapiac óriási fejlődésen megy keresztül, és a Young B.T.S. Kft. által forgalmazott Uniview nem csak úszik az árral, de vezető K+F képességeivel maga is irányítja a gigantikus áramlást.

2019-03-27

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a Polon-Alfa

2019. márciusától Polon-Alfa Magyarország Kft. néven működik tovább a Polon-Alfa rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Astal Security Technologies Kft. A hazai tűzvédelmi piacon évről-évre ismertebb és sikeresebb képviselet tulajdonosa, vezetése és felkészült szakembergárdája nem változik, az viszont igen: új lehetőségek sora nyílik meg azzal, hogy a cég még szorosabbra fűzte kapcsolatát a nagy múltú, lengyel gyártóval.

2019-03-18

Távfelügyeleti cég ELADÓ!

Nyugdíjba vonulás miatt eladó egy, a biztonságtechnika piacán több mint 25 éve támogató/kivonuló egységgel működő, katasztrófavédelmi regisztrációval is rendelkező távfelügyeleti Kft. tulajdonjoga.

2019-03-06

Axxon, Vivotek és SuperMicro – tíz telephely szolgálatában

Az Alphasonic Kft. (AS) Interjúja Kiss Károllyal (KK), a Professzionál-Miskolc Kft. ügyvezetőjével.

2019-03-04

Közel 26%-kal növekedett a Dahua árbevétele 2018-ban

A Dahua Technology nemrégiben közzé tett előzetes pénzügyi beszámolója szerint, a cég éves árbevétele meghaladta a 23 milliárd jüant 2018-ban, így a 2017-es évet alapul véve 25.58%-os árbevétel növekedést könyvelhet el.

első oldal előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.