SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-02-28

Az Okos Városok és a biztonságtechnika

Közel 300 biztonságtechnikai szakember és tervezőmérnök érdeklődése mellett ugrott szintet az LDSZ Kft. 2019-es budapesti szimpóziuma. Elsőként a biztonságtechnikai céges rendezvények 30 esztendős sorában, a Magyar Mérnöki Kamara továbbképzési lehetőségként ismerte el és hitelesítette a cég és az Óbudai Egyetem közös, az Okos Városok témakörét elemző konferenciáját.

2019-02-19

A TSC Group bemutatja az új IoT eszköz applikációját, a Wifi/Bluetooth Managert

A helyi és a távoli vezérlésre alkalmas eszköz applikációjáról túlzás nélkül állítható, hogy minden igényt kielégít.

2019-02-07

Megszűnő 2N termékek

A 2N újra bizonyítja, hogy a legmodernebb technológiák elkötelezettje. Időről időre kivezetnek a piacról korszerűtlen ítélt modelleket. Most 3 régebbi terméktől válik meg a cseh gyártó: a 2N EasyGate UMTS USB, a 2N OfficeRoute és a 2N SmartGate UMTS 501448E sorszámú változatát nem gyártja többé.

2019-01-15

Hikvision pán-európai roadshow 2.0

A sikeres tavalyi roadshow eredményeire építve, a Hikvision 2019 kora-tavaszán ismét útjára indítja „élmény kamionját”. Az idei 69 európai várost érintő, a „Siker Megragadásának Konvergenciája” elnevezésű turné februártól júliusig tart.

2019-01-15

Új FIBARO termékeket mutattak be Las Vegasban a CES 2019 kiállításon

Két FIBARO termék is CES Innovációs díjat nyert: a FIBARO Smart Implant és a FIBARO vadonaúj Home Center alkalmazása. A FIBARO újra jelen volt Las Vegasban a világ legnagyobb technológiai vásárán a CES-en, ahol a díjaknak köszönhetően nagy érdeklődés és meleg fogadtatás várta a lengyel technológiai ötleteket.

2019-01-08

TSC Group Magyarország Kft-ként folytatja működését a TellSystem Communication Kft.

2018. december végével egy nyolc éves időszak zárult le a TellSystem Communication Kft. életében. A változás csak a cég elnevezését érinti, minden más pontosan megegyezik a korábbiakkal.

2019-01-08

A Bosch vezető IoT-vállalatként bővíti tevékenységét

A holnap mobilitásának és otthonainak hálózatba kapcsolt megoldásai

2018-12-19

CES 2019 innovációs díjat nyert két FIBARO termék

A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat. A FIBARO Smart Implant az OKOS OTTHON kategóriában, a FIBARO Home Center alkalmazás pedig a SZOFTVER kategóriában győzött.

2018-12-06

A Videosec Smart IP platform előnyei

Egy IP-alapú kamerarendszer képességeit nem lehet néhány adatlap átolvasásával felmérni, ezért készült ez az összefoglaló, ami a Videosec Smart IP platformjának fontos részleteire, kiemelkedő tulajdonságaira szeretné felhívni az Ön figyelmét, elsőként a teljes platform magyar nyelvű felületére.

2018-12-05

Amikor nem a látványon van a fő hangsúly

Véget ért a Novosec LátványShow sorozata. Mivel kíváncsivá tettek, hogy mit rejt a cég roadshowjának fedőneve, vettem a bátorságot és beregisztráltam a négy Show-helyszín egyikére. Szeretném előre bocsátani, hogy a Látvány és Show elemek megítélése nem az én tisztem, de az biztos, hogy egy új megközelítésű roadshow keretében rendkívül figyelemre méltó termékcsaládokat ismertettek meg 5 etapban.

első oldal előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support