SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-04-19

Vas megyei távfelügyelet fogadja az iQAlarm központok jelentéseit

A SIBA Hungária Biztonsági és Szolgáltató Kft. távfelügyeletén üzembe helyezett OSM-2007 felügyeleti szerver lehetővé teszi a SIBA Kft. és más, Szombathelyen és annak vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok közvetlenül erre a felügyeletre továbbítsák a beépített GPRS kommunikátor jelentéseit.

2018-04-16

Modernizálta biztonsági video rendszerét a CAMPONA

Az idén 19 éves a Campona Bevásárlóközpont video-alapú biztonságtechnikai eszközei „upgrade”-re szorultak, mivel az legutolsó frissítés 12 éve történt. Ezért a Campona üzemeltetője a „vérfrissítés” mellett döntött: a kivitelezéssel az idén 25 éves, Budapest XI. kerületében telephellyel rendelkező LDSZ Vagyonvédelmi Kft-t bízták meg.

2018-03-27

1.5M EUR-t invesztál a a Konica Minolta a MOBOTIX termékfejlesztésébe

A MOBOTIX és a Konica Minolta most bejelentett megállapodása alapján, 1.5M EUR K+F forráshoz jut a MOBOTIX.

2018-03-26

LDSZ látogatás a Jablotron csehországi központjában

Az LDSZ Kft-től szakmai tapasztalatcserére mérnökök, értékesítők és egy egyetemi hallgató látogatott a Jablotron csehországi gyárába.

2018-03-18

Áramvonalasít a Panasonic: értékesíti CCTV kamera gyárát

Április elején kívánja lebonyolítani a Panasonic kínai CCTV kamera gyárának értékesítését célzó versenytárgyalások első körét. A CCTV egykori ikonjának számító Panasonic már hosszú ideje küzd azzal a ténnyel, hogy Japánon kívül sehol nem tudta megtartani a piaci részesedését.

2018-03-13

Bevásárolja magát a biztonságtechnikába az Amazon

A kiszivárgott (nem véglegesített) hírek szerint, mintegy 1 Mrd USD-ért vásárolná meg az online kereskedelem óriása az videokamerával felturbózott ajtócsengőket („ajtótelefonokat”) gyártó Ringet.

2018-03-12

Axxon Next sikertörténet a Nexon-nál

Az Extrico Systems Hungary Zrt. az Alphasonic Kft. telepítő partnere, akikkel korábban már több projektet is sikeresen megvalósítottak közösen. A mostani projekt egy hatalmas irodaház kamerarendszerének és intelligens videómenedzsment szoftverének kiépítésére irányult. Az interjút Szarvas Balázzsal, az Extrico üzletfejlesztési vezetőjével készítették.

2018-03-09

NYÍLT LEVÉL minden telepítőnek a kültéri vagyonvédelem jövőjéről

Mit csinál 2018-ban egy felelősségteljes vagyonvédelmi telepítő? Miközben folyamatosan tájékozódsz, biztosan te is hallottál megannyi kültéri vagyonvédelmi megoldásról. A pontos részleteket nem mindig ismeri a szakma, de azt tapasztalatból látjuk, tudjuk, hogy mindegyiknek megvan a gyenge pontja, elégedetlen ügyfelekkel a háttérben.

2018-03-04

Elektronikus áruvédelmi (EAS) konferencia a TAGIT rendezésében

A svájci TAGIT rendezésében 2018. február 25-27-én került sor a Prága melletti liblicei kastélyban a nemzetközi áruvédelmi konferenciára, melyen 30 ország 52 küldöttje vett részt. A konferencia célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék a reneszánszát élő elektro-mágneses (EM) áruvédelmi technológia legújabb fejlesztéseit, alkalmazási lehetőségeit és termékújdonságait.

2018-02-27

Oktat a SMARTme – most egy kicsit másképp

Az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában a SMARTme Building Technologies Kft megismertette a diákokat ezzel az új szakmával, hiszen a jövő szakmája az okosotthon telepítő.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: