SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-03-12

Axxon Next sikertörténet a Nexon-nál

Az Extrico Systems Hungary Zrt. az Alphasonic Kft. telepítő partnere, akikkel korábban már több projektet is sikeresen megvalósítottak közösen. A mostani projekt egy hatalmas irodaház kamerarendszerének és intelligens videómenedzsment szoftverének kiépítésére irányult. Az interjút Szarvas Balázzsal, az Extrico üzletfejlesztési vezetőjével készítették.

2018-03-09

NYÍLT LEVÉL minden telepítőnek a kültéri vagyonvédelem jövőjéről

Mit csinál 2018-ban egy felelősségteljes vagyonvédelmi telepítő? Miközben folyamatosan tájékozódsz, biztosan te is hallottál megannyi kültéri vagyonvédelmi megoldásról. A pontos részleteket nem mindig ismeri a szakma, de azt tapasztalatból látjuk, tudjuk, hogy mindegyiknek megvan a gyenge pontja, elégedetlen ügyfelekkel a háttérben.

2018-03-04

Elektronikus áruvédelmi (EAS) konferencia a TAGIT rendezésében

A svájci TAGIT rendezésében 2018. február 25-27-én került sor a Prága melletti liblicei kastélyban a nemzetközi áruvédelmi konferenciára, melyen 30 ország 52 küldöttje vett részt. A konferencia célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék a reneszánszát élő elektro-mágneses (EM) áruvédelmi technológia legújabb fejlesztéseit, alkalmazási lehetőségeit és termékújdonságait.

2018-02-27

Oktat a SMARTme – most egy kicsit másképp

Az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában a SMARTme Building Technologies Kft megismertette a diákokat ezzel az új szakmával, hiszen a jövő szakmája az okosotthon telepítő.

2018-02-18

Nevet vált a Bosch biztonságtechnikai divíziója

2018. március 1-től a Bosch Security Systems divízió neve Bosch Building Technologies-re változik. A névváltás publikált oka a szolgáltatások leválasztása és a cég (divízió) elmozdulása a „több mint biztonságtechnika” (integrált megoldások) irányába. Az új névvel megoldáscsomagjuk teljességét kívánják kihangsúlyozni.

2018-02-12

LDSZ Szimpózium az IoT jegyében

Akik figyelemmel kísérik a január végi, február végi „társasági” eseményeket a magyar biztonságtechnikai piac háza táján (és itt nem a farsangra gondolunk), azok tisztában vannak azzal, hogy ilyenkor nyitja az évet az LDSZ Kft. a Kandón. Ezek a szimpóziumok mindig egy gondolat köré épülnek. 2018-at az IoT évének kiáltotta ki a cég és igyekezett saját és vendégelőadói mondanivalóját eme téma köré felépíteni.

2018-02-11

Elindult az LDSZ behatolásjelző-IoT Roadshow-ja

Nyíregyházán útjára indult a 12 helyszínből álló Roadshow sorozat.

2018-02-05

A Motorola felvásárolja az Avigilont

A Motorola Solutions bejelentette, hogy végleges felvásárlási megállapodást kötött az Avigilonnal. A Motorola az Avigilon teljes részvényállományának tulajdonosává válik, egy kizárólag készpénzmozgásos (azaz részvénycsere nem történik) tranzakció keretében, melynek értéke kb. 1Mrd USD.

2018-01-30

Nem lankadt az Axis lendülete 2017-ben

A tavalyi éveben a svéd cég árbevétele – 16%-os növekedést realizálva - meghaladta az 1 Milliárd USD-t (8 602.6 MSEK), ezzel átlépett egy fontos (képzeletbeli) határt.

2018-01-21

Ahogy a közgazdasági tankönyvek tanítják

A T.E.L.L. Kft. fogta magát, és megverte számtalan hazai és külföldi versenytársát. Először technológiában, műszaki fejlesztésben lépett túl az ellenfeleken ( lásd video verifikációs kapunyitó, idéntől pedig kommunikátorok ), most pedig az árakban.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 66 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support