SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-05-26

Kecskeméti Konzerv - profik találkozója

A Kecskeméti Konzerv Kft, egy igényesen racionális felhasználó, a Milesight/Cathexis duót alkalmazva - kiegészítve néhány hálózati extrával – a legtöbbet nyújtó vagyonvédelmi, sőt azon is túlmutató megoldást hozott létre.

2018-05-21

Épületautomatizálási és IoT keretrendszert fejlesztő céget vásárol fel a Siemens

A Siemens – szándékai szerint - felvásárolja a szoftveres épületautomatizálási és IoT keretrendszert fejlesztő amerikai (USA) J2 Innovationst. A 10 éves múltra visszatekintő J2 az IoT piac elismert szereplőjes az USA-ban, illetve a nemzetközi porondon sikeres a cég FIN (Fluid INtegration) keretrendszer technológiája.

2018-04-22

Jövő utcája – a jövő technológiája a jelenben

A CRAFT Jövő Utcája egy izgalmas tudományos kiállítás Budapest közepén a Prezi and EPAM szervezésében, egy ingyenes esemény a technológia iránt érdeklődő felnőtteknek és gyerekeknek, ahol megnézhetik, hogy milyen termékeken és technológiákon dolgoznak ma a cégek és mérnökeik valamint startupok, akik a jövőnket formálják. Az okosotthon technológiát sokan még a jövőnek vélik, de bemutatásra kerül, hogy már igenis a jelen megoldása.

2018-04-22

Finishben az LDSZ 12 helyszínből álló Roadshow sorozata

Utolsó harmadába érkezett az LDSZ Kft. 12 helyszínből álló Roadshow sorozata, melynek során bevallott céljuk, hogy olyan közel vigyék jelenlegi és jövendőbeli partnereikhez termékeik bemutatását, amennyire csak lehetséges.

2018-04-19

Vas megyei távfelügyelet fogadja az iQAlarm központok jelentéseit

A SIBA Hungária Biztonsági és Szolgáltató Kft. távfelügyeletén üzembe helyezett OSM-2007 felügyeleti szerver lehetővé teszi a SIBA Kft. és más, Szombathelyen és annak vonzáskörzetében tevékenykedő telepítők számára, hogy az általuk letelepített iQALARM vezeték nélküli okos riasztóközpontok közvetlenül erre a felügyeletre továbbítsák a beépített GPRS kommunikátor jelentéseit.

2018-04-16

Modernizálta biztonsági video rendszerét a CAMPONA

Az idén 19 éves a Campona Bevásárlóközpont video-alapú biztonságtechnikai eszközei „upgrade”-re szorultak, mivel az legutolsó frissítés 12 éve történt. Ezért a Campona üzemeltetője a „vérfrissítés” mellett döntött: a kivitelezéssel az idén 25 éves, Budapest XI. kerületében telephellyel rendelkező LDSZ Vagyonvédelmi Kft-t bízták meg.

2018-03-27

1.5M EUR-t invesztál a a Konica Minolta a MOBOTIX termékfejlesztésébe

A MOBOTIX és a Konica Minolta most bejelentett megállapodása alapján, 1.5M EUR K+F forráshoz jut a MOBOTIX.

2018-03-26

LDSZ látogatás a Jablotron csehországi központjában

Az LDSZ Kft-től szakmai tapasztalatcserére mérnökök, értékesítők és egy egyetemi hallgató látogatott a Jablotron csehországi gyárába.

2018-03-18

Áramvonalasít a Panasonic: értékesíti CCTV kamera gyárát

Április elején kívánja lebonyolítani a Panasonic kínai CCTV kamera gyárának értékesítését célzó versenytárgyalások első körét. A CCTV egykori ikonjának számító Panasonic már hosszú ideje küzd azzal a ténnyel, hogy Japánon kívül sehol nem tudta megtartani a piaci részesedését.

2018-03-13

Bevásárolja magát a biztonságtechnikába az Amazon

A kiszivárgott (nem véglegesített) hírek szerint, mintegy 1 Mrd USD-ért vásárolná meg az online kereskedelem óriása az videokamerával felturbózott ajtócsengőket („ajtótelefonokat”) gyártó Ringet.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 67 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: