SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

első oldal előző oldal / 377 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-11-05

AnyVision, Mobotix és a Konica Minolta közös fejlesztésben utazik

A Konica Minolta Üzleti Innovációs Központja (BIC) leányvállalatával (Mobotix), továbbá az AnyVisionnel összefogva fejleszt új, IoT okoskamerákba integrálható biometrikus arcfelismerő megoldást.

2019-11-05

Videosec okos otthon megoldások

Az okos otthon kifejezést hallva legtöbbeknek először a világításvezérlés, a fűtés és hűtés, és talán a redőnyvezérlés jut eszébe. Kétség nem fér hozzá, fontos kényelmi funkciók, de a Videosec okos épületvezérlési megoldásai a történet másik végén kezdődnek.

2019-11-05

Dahua - HDCVI 6.0

A Dahua a HDCVI technológiáját is folyamatosan fejleszti, hogy a legkorszerűbbet nyújthassa felbontás, intelligencia és felhasználhatóság szempontjából. Bemutatásra került a HDCVI 6.0, az iparág első 4K valós idejű megjelenítéssel és mesterséges intelligenciával (AI-val) is bíró újdonsága.

2019-11-04

Aktuális akciós ajánlatok biztonságtechnika nagykereskedő partnereinktől

Az alábbi listában találhatók partnereink aktuális akciós ajánlatai egy helyre gyűjtve, online. Az akció vagy a cég nevére kattintva a link átviszi Önt partnerünk oldalára, ahol további információkat talál.

2019-11-03

UNV mini PTZ, már Magyarországon is

Tavasszal már beharangoztuk az UNV formabontó mini PTZ kameráját, amely korábban még csak a tengerentúlon volt kapható. Idén ősszel azonban már hozzánk is megérkezett a kis kamera, amelyet a SecuriForumon is megmutattunk működés közben.

2019-11-03

Ajax, mint kiskereskedelmi biztonsági rendszer

A statisztikák szerint a kiskereskedelmek évi bevételük 1-2%-át vesztik el a lopások miatt. A nagyobb kiskereskedőknek ez a pár százalék akár napi több ezer euró kiesést is jelenthet. Ezen kiesések időnként észrevétlenül maradnak.

első oldal előző oldal / 377 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: