SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

első oldal előző oldal / 363 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-06-11

4-/8-csatornás, vibráció-álló NVR-ek a Hanwha Techwin kínálatában

Az új, 4- és 8-csatornás kivitelben elérhető, kifejezetten gépjárművek (tömegközlekedés, fuvarozás) videomegfigyelő rendszereihez kifejlesztett, „rezgésbiztos” hálózati videorögzítő (NVR) megoldásokkal rukkolt elő a koreai gyártó.

2019-06-11

Hangelemzésből arckép – biometria 2.0

Az MIT (Massachusetts Institute of Technology) kutatói olyan idegi hálózat alapú fejlesztésüket mutatták be, melynek segítségével, egy rövid hangfelvétel alapján, közelítőpontossággal képesek megalkotni a hangmintát adó személy arcképét.

2019-06-05

NVR8-16400F(1U) NVR

Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.

2019-06-05

Pyronix kültéri XD érzékelők

A Pyronix bejelentette, hogy a kültéri XD érzékelőcsalád minden tagja EN Grade 2 és IV-es osztályú környezeti besorolást kapott.

2019-06-05

Biztonság egy szinttel feljebb - Full-channel SMD Plus, AI XVR - a Dahuától

A Dahua Technology, a világ egyik vezető video-alapú IoT megoldás szolgáltatója új XVR sorozatot mutatott be.

2019-06-04

Extrém kisméretű kamera a Johnson Controls kínálatában

A Johnson Controls piacra dobta kisméretű, a gyártó megítélése szerint diszkrét formavilágú (könnyen rejthető) 2MP-es képalkotásra képes, WDR funkcióval rendelkező képes új IP CCTV kameráját.

2019-06-04

Radiometrikus hőkamera a Videotec kínálatában

Bemutatkozott a Videotec legújabb, IP68-as védettséggel rendelkező, rozsdamentes burkolattal ellátott, az ONVIF Profile S és Profile Q szabványokkal kompatibilis, a gyártó megállapítása szerint a legszélsőségesebb környezeti körülmények között is helytálló radiometrikus hőkamerája.

2019-06-04

Egy IP CCTV kamera telepítésének nehézségei

Most mindenki alaposan gondolkozzon el és csak az tegye fel a kezét, aki szereti, ha egy (IP) CCTV kamera folyamatosan kihívások elé állítja telepítés során! Természetesen a „kihívás” szó, mindenkiben más képet / gondolatot szül, ennek megfelelően, nem tekinthető SI mértékegységnek.

2019-06-04

A legnépszerűbb funkciók a könnyű kameratelepítéshez

A kamerák telepítése a szakemberek számára a legalapvetőbb és leggyakoribb feladat. Ezért a gyártók arra törekednek, hogy a kiváló képminőség mellet, egyszerűen és gyorsan telepíthető kamerákat tervezzenek.

2019-05-28

DSC Neo vezeték nélküli csomagajánlatok

Gondolt már rá, hogy a vezetékes rendszerek esetén felmerülő kábel-, helyreállítási és többlet munkaerő-költségeket akár meg is spórolhatná?

első oldal előző oldal / 363 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: