SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Őrzés-védelem

első oldal előző oldal / 108 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-01-11

Óriási gond a magyar biztonsági őröknél

A személy- és vagyonvédelmi ágazatot ellenőrizte a munkaügyi hatóság, az eredmények lesújtóak. Nem ritka a túldolgoztatott, nem kifizetett, portásnak bejelentett dolgozó.

2018-01-09

Durván kizsákmányolják a vagyonőröket

Túlmunka, alacsony órabér, portásként bejelentett munkavállaló ezek a legjellemzőbb visszaélések a vagyonvédelmi szektorban. A területen dolgozókat ősszel a Somogy megyei munkaügyi hatóság is vizsgálta.

2017-12-18

Meghalt egy biztonsági őr, amikor megpróbálta megmenteni egy öngyilkos életét

A kínai férfi megpróbálta elkapni a 11. emeltről kiugrott nőt, de a becsapódás őt is megölte.

2017-12-04

Az érettségiket őrző cég ellen vádemelést javasol a NAV

Költségvetési csalás miatt indult nyomozás a T.O.M. Controll után. Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a T.O.M. Controll 2001 Vagyonvédelmi Zrt. ellen.

2017-11-29

Aprópénzzel akarta kfizetni a bírságát, a biztonsági őr rátámadt

Anthony Sevy parkolási bírságot kapott a michigani Royal Oakban. Sevy a 10 dolláros parkolási bírságát februárban a 44. kerületi bíróságon próbálta meg befizetni, de azt mondták neki, hogy 1,75 dolláros pótdíjat is kell fizetnie. Ezen már felhúzta magát, és lelépett, majd visszatért több köteg 1 centessel, hogy tiltakozásul így fizesse be a büntetést.

2017-11-28

Betörte egy fesztiválozó koponyáját egy pécsi biztonsági őr - vádat emeltek

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy biztonsági őr ellen, aki tavasszal, a Pécsi Egyetemi Napok (PEN) fesztiválon úgy meglökött egy fiatalembert, hogy az a földhöz csapódva nyílt koponyatörést szenvedett.

2017-11-20

Megvakult egy biztonsági őr

Egyik szemére megvakult az a biztonsági őr, akinek behúzott egy jó nagyot az egyik futballszurkoló a szombati Atletico Madrid-Real Madrid mérkőzésen.

2017-11-19

Balhé a szórakozóhelyen, belehalt a biztonsági őr

A sérültet kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

2017-11-14

Csaltak az őrző-védő cégek - milliárdos kárt okoztak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói a napokban szervezett akció keretében összesen 15 személyt vettek őrizetbe, köztük a két bűnszervezet irányítóit, több tagját, valamint a bűnszervezetek szolgáltatásait igénybe vevő egyik vagyonvédelemmel foglalkozó cég két vezetőjét - adta hírül a Fővárosi Főügyészség.

2017-10-17

Furcsa cég biztonsági embere vert vendéget a KFC-ben

Az Index újságírójának megverése után példás gyorsasággal intézkedett a KFC vezetése. A gyorsétteremlánc regionális igazgatója hétfőn este közleményben jelentette be, hogy egyeztettek a biztonsági szolgálattal, és az alvállalkozó kirúgta az erőszakos biztonsági őrt.

első oldal előző oldal / 108 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: