SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Őrzés-védelem

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 108 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2005-01-08

Megkéselték az IBF magyar bajnokát

A biztonsági őrként dolgozó Matolcsi Józsefet, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) interkontinentális bajnokát péntek éjjel megkéselték, amikor két verekedő között próbált rendet tenni.

2005-01-07

Vagyonőrök a MÁV InterCity járatain

A MÁV InterCity (IC) járatain január 10-től a MÁV Vasútőr Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. képzett vagyonőrei óvják az utasok biztonságát, és tartják tisztán a kocsikat - tájékoztatta a MÁV Rt. kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-t.

2005-01-06

"Beszélni akarok a fiam gyilkosával"

Budapest-Ózd - Nem nyugszik bele fia halálába B. Péter édesanyja. Mint lapunk beszámolt róla: a 29 éves férfi fekete símaszkban, gázpisztollyal a kezében akarta kirabolni szeptemberben a gazdagréti OTP-fiókot.

2005-01-05

Sokmilliárdos kár a bolti lopások miatt

Egy nemzetközi felmérés szerint a bolti lopások a 2004 júniusával zárult egy évben 33 milliárd euró kárt okoztak az európai, ezen belül 76 milliárd forintos veszteséget a magyarországi kiskereskedelemben.

2005-01-04

Sokan nem tudják milyen jogköre van a boltok biztonsági őreinek

Az őrző-védők sincsenek tisztában azzal, hogy nem nézhetnek be a táskákba

2005-01-04

Van szatyorrazzia, csak nem úgy?

A vagyonőrök szerint bele lehet nyúlni a vásárlók táskájába, csak körültekintőbben

2005-01-04

A biztonsági őrök kétkednek - A boltokban továbbra is vizsgálják a táskákat

Egy alkotmánybírósági döntés egyik értelmezése szerint január 1-jétől az áruházakban a vagyonőrök nem nyúlhatnak bele a szerintük gyanús vásárlók táskájába.

2005-01-03

Szeméttelepi őrbódét fosztottak ki

Több mint 200 ezer forintnyi értéket loptak el ismeretlenek Újév napján Lajosmizse-Alsólajoson a szeméttelep bejáratánál álló lakóbódéból – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálatától.

2005-01-03

Nem kutathatnak a táskában a biztonsági őrök

Január elsejétől az áruházakban dolgozó biztonsági őröknek nincs jogosultságuk arra, hogy átkutassák a vevők táskáját. Ha lopás gyanúja merül fel, rendőrt kell hívniuk - közölte az MTV Híradója.

2004-12-30

Biztonsági õrt vertek az ittas asszonyok

Elfogta a rendõrség azt a két nõt, akik egy buszsofõrre és egy biztonsági õrre is rátámadtak Mezõszentgyörgyön.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 108 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Vagyonvédelmi projektvezető / SMP Szerviz Kft

Mi az SMP Szerviz Kft.-nél 30 éve elkötelezetten képviseljük az informatikai, bank, – és biztonságtechnikai kihívások minőségi és hatékony megoldásait, a forgalmazáson át a rendszerintegráción és az üzemeltetésen keresztül a karbantartásig. Magyarországon és a régióban is bővülő portfóliónk kapcsán keressük leendő kollégánkat, hogy a következő mérföldkő elérését már vele együtt valósítsuk meg.