SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Pénzszállítás

első oldal előző oldal / 49 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2015-10-31

61 milliót játszott el sportfogadáson egy budapesti pénzszállító

Három zsáknyi pénzt lopott el két zuglói bankból egy pénzszállítóként dolgozó férfi, aki tízmilliókat egyetlen kosármeccsre tette el.

2015-05-27

Felfüggesztették a sztrájkot az értékszállítók

Felfüggesztette a sztrájkot az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezete (ÉŐDSZ) a JNT Security Kft.-nél (JNT), a Magyar Posta értékszállító cégénél május 22-én éjféltől - közölte Kuti Zsolt, az ÉŐDSZ JNT alapszervezetének ügyvivője kedden.

2015-05-12

Titokban szabadult, milliomosként élhet

Már milliomosként élhet az egy hete szabadult biztonsági őr, ha megvan a hat éve eltűnt félmilliárd forint. A férfi 2009-ben Miskolcon elkábította társait és kipakolta a rá bízott pénzes konténert.

2015-05-10

Értékszállítók sztrájkja - Új ajánlatot tett a posta cége az ÉŐDSZ-n...

Új ajánlatot tett a posta értékszállító cége, a JNT Security Kft. (JNT) az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (ÉŐDSZ) - közölte a JNT és Magyar Posta Zrt. szombaton az MTI-vel.

2015-04-30

Egyre több szakszervezet csatlakozik az értékszállítók sztrájkjához

Egyre több szakszervezet és civil szervezet támogatja a JNT Security Kft.-nél működő Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezete (ÉŐDSZ) április 20-án éjféltől határozatlan időre hirdetett sztrájkját.

2015-04-27

Nem kapnak fizetést a sztrájkoló pénzszállítók

Hatodik napja töretlenül sztrájkolnak a pénzszállítók. Kuti Zsolt Zoltán a JNT alapszervezetének ügyvivője azt mondta, hétvégén is kitartottak a fiúk és nem vették fel a munkát. A Magyar Posta továbbra sem ért egyet a pénzszállító...

2015-04-24

Megszánta az ügyész a 25 millióval eltűnő pénzszállítót

A kirendelt orvos szakértő szerint veleszületett, gyógyíthatatlan autizmussal küzd és nincs tisztában azzal, mit tett.

2015-04-23

Pert indít a posta a pénzszállítói ellen

Pert indít a Magyar Posta tulajdonában lévő JNT Security Kft. az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezete ellen.

2015-04-21

Nem adják fel a sztrájkot a Posta pénzszállítói

Folytatják a sztrájkot az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (ÉŐDSZ) a JNT Security Kft.-nél működő szervezetének dolgozói, miután a munkáltató kedden nem kereste meg őket egyeztetés céljából.

2015-04-21

A Trezex pénzszállítói nem akartak sztrájkot törni, ezért nem engedték őket haza

A Trezex pénzszállítói nem akartak keresztbetenni kollégáiknak, így amikor visszautasították a JNT Security sztrájkja miatt lepattanó munkákat, emberesen kiszúrtak velük - állítja egy póruljárt munkatársuk.

első oldal előző oldal / 49 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: