SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2012-11-24

Páncélozott luxusjárgányok milliárdosoknak!

Az "átlagos" luxusautóhoz képest igen tetemes felárral kell számolni a burzsujoknak, amennyiben a sokkal nagyobb biztonságot jelentő páncélozott változatot választják. A gyárak nem igazán verik nagydobra az árakat, de a használtautó-piacon találni néhány példányt. Egy ilyen Rolls-Royce vagy éppen Maybach szinte aranyárban van.

2012-11-22

Páncélautóval fognak közlekedni a Forma-1-es versenyzők Brazíliában

A McLaren Mercedes versenyzői és Martin Whitmarsh is páncélautóval fog közlekedni Interlagos és a hotel között, ahogy azt a többi topcsapat is teszi.

2012-11-19

A védelem ára: páncélozott luxusautó százmilliókért

Az "átlagos" luxusautóhoz képest igen tetemes felárral kell számolni a burzsujoknak, amennyiben a sokkal nagyobb biztonságot jelentő páncélozott változatot választják. A gyárak nem igazán verik nagydobra az árakat, de a használtautó-piacon találni néhány példányt. Egy ilyen Rolls-Royce vagy éppen Maybach szinte aranyárban van: egy 2008-as évjáratú Maybach 57 esetében 450 ezer eurót, átszámítva mintegy 130 millió forintot kérnek egy - csupán a kézifegyverek ellen védelmet jelentő - B4 szintre felhozott darabért, miközben a mezei változat ára ugyanebből az évjáratból mindössze 150-200 ezer euró között van.

2012-11-17

Testőrök védik: Szexőrült zaklatja Csobot Adélt

Kiemelten figyelik Csobot Adél és Antal Timi minden mozdulatát, a két énekesnőt ugyanis egy szexőrült zaklatja – írja a Blikk.

2012-11-13

Már nincs extra védelem Orbán háza táján

Már nem figyel a szokásosnál jobban a Terrorelhárítási Központ (TEK) Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai otthonának környékére. Péntek éjfélkor lejárt az az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedés, amelyet még augusztusban rendelt el [1], majd októberben egyszer meghosszabbított [2] Hajdu János, a TEK vezetője. Újabb hosszabbítást ezúttal nem rendelt el a dandártábornok.

2012-11-08

Holnaptól nem védik Orbán villáját

Holnap éjfélkor hatályát veszti az a "személy és létesítménybiztosítási intézkedés", melyet a Terrorelhárítási Központ főigazgatója rendelt el a miniszterelnök házának fokozott védelmére - tudta meg a Népszava.

2012-10-30

Feltámad az elnöki ZIL

A ZIL luxusautó-építő műhelye alig hallatott magáról az elmúlt években, de úgy néz ki, állami ösztökélésre - és pénzből - leporolták a szerszámokat, és megpróbálnak valami újat mutatni. Munkájuk első jele a 4112 jelzésű hatajtós, amelyet igyekeztek kívül-belül a kor igényeihez igazítani.

2012-10-26

Gáspár Evelin testőrért könyörög

Győzike nagylánya úgy érzi, hogy őt és húgát is üldözik.

2012-10-24

Személyi testőr vigyázza Voksán Virág gyönyörű testét

A népszerű lemezlovas bevallotta: önvédelem céljából mindig cipel magával gázspray-t, de ha kell, személyi testőrére is számíthat.

2012-10-23

Késsel támadt egy férfi a finn kormányfőre

Egy férfi késsel támadt a finn kormányfőre, a biztonsági emberek megállították, mielőtt elérte volna a politikust.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: