SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Személyvédelem

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2012-09-04

Seal és Heidi Klum megosztoznak a közös testőrön

Seal és Heidi Klum ugyan már egy ideje nincsenek együtt, de két napja az énekes még arról beszélt, hogy felesége megcsalta testőrükkel, amit tegnap már cáfolt.

2012-08-29

Páncélozott járgányokat készítene a Bentley

Egyes országokban kimondottan nagy a kereslet az olyan járgányokra, amelyek nemcsak a hagyományos extrákkal kényeztetik a tulajdonosaikat, hanem akár az életüket is védik.

2012-08-28

Páncélozott Hyundai

A Moszkvai Autószalonon mutatja be a Hyundai a német Stoof által páncélozott Equus szedánt.

2012-08-22

Testőrök kísérgetik Bereczki Zoltánt

A hakniszezon kellős közepén derült ki, hogy a Szinetár-Bereczki házaspár elválik. Van, ahová együtt járnak fellépni, és van, ahová szólóban. Bereczki Zoltán legutóbb Drégelypalánkon szórakoztatta a közönséget, ám az emberek furcsállták, hogy a színész-énekes miért érkezett három testőr kíséretében.

2012-08-17

Fokozottan védik Orbán Viktor otthonát

A szokásosnál jobban odafigyel mostanában a Terrorelhárítási Központ (TEK) Orbán Viktor miniszterelnök otthonának környékére. A TEK honlapján a múlt héten tették közzé azt az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedést, amely a XII. kerületi Cinege út 5. lakóinak biztonságát igyekszik garantálni augusztus 10-től “a szükséges ideig”, de legfeljebb október 10-ig. .

2012-08-06

95 százalék "agyalás", megfigyelés: ebből áll a testőrök munkája

Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolása óta sokakban felmerült, hogyan védhetnék meg magukat, gyakorlat nélkül azonban minden ellenállás veszélyes. Riportunkban annak jártunk utána, milyen esetekben van szükség személyi védelemre, hogyan dolgoznak a testőrök, de beszél munkájáról egy lőtér vezetője is, illetve kapunk néhány hasznos tanácsot egy önvédelmet oktató szakembertől.

2012-07-22

Védelem nélkül maradhat a brit királyi család

A rendőrség magas rangú tisztviselői, valamint a belügyminisztérium és a királyi család képviselői olyan vizsgálatot indítanak, amely miatt a királyi család nem dolgozó tagjai elveszíthetik a melléjük rendelt fegyveres testőrséget.

2012-07-05

Szcientológus testőrök Katie Holmes mellett

A szcientológiai egyház által delegált fegyveres testőrök védik Katie Holmesot (33), amióta bejelentette: öt év után elválik Tom Cruise-tól (50).

2012-06-27

BAKI: OTTHON HAGYTÁK A FEGYVEREIKET AZ ÁLLAMFŐ TESTŐREI

Kínos pillanatokat élt át a napokban a francia titkosszolgálat elitegysége. Az osztag ugyanis - amelynek Francois Hollande elnök védelme az elsődleges feladata - otthon felejtette a fegyverarzenáljukat.

2012-06-27

Magas sarkú, miniszoknyás testőrök a foci-Eb-n

Az ukrán rendőrség új női elitegysége a labdarúgó-Európa-bajnokság sztárjaira vigyáz.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: