SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Bűnmegelőzés

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 69 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2014-02-27

Bűnmegelőzésből jeles – certifikációkat adtak át

Bűnmegelőzési szabadegyetem előadássorozat indult még 2013 novemberében „Biztonság és fenyegetettség” címmel az iparbiztonság, a szervezett bűnözés és a terrorfenyegetettség témakörében.

2014-02-06

Konferencia az ifjúság biztonságáért

Az ifjúság kulturált és balesetmentes közlekedésre való neveléséről, a bűn és a drog veszélyeiről rendeztek tudományos konferenciát az ORFK RSzKK területén.

2014-01-31

Kamerával a bűnözők ellen a balatoni településeken

Több büntetőeljárásban és balesetek körülményeinek kivizsgálásában is a rendőrség segítségére voltak a Siófokon fellelhető közterületi kamerák.

2014-01-07

Folytatódik a közbiztonsági, bűnmegelőzési programsorozat

Folytatódik 2014-ben a tolnai polgárőrség „Közbiztonság és bűnmegelőzési” projektje.

2013-12-17

Vigyázzunk a zsebtolvajokkal!

Már egyre jobban érződik a karácsonyi hangulat, beindult az ajándékvásárlási őrület. Fokozódik a zsúfoltság a bevásárlóközpontokban és az autóbuszokon is. A nagy tömegben pedig mindig megjelennek a zsebtolvajok, akik könnyű prédát keresnek maguknak. Ezeréves módszerekkel és újabb rafinált trükkökkel fosztogatják a kiszemelt áldozatukat. Érdemes tehát óvatosan, körültekintően vigyáznunk pénztárcánkra, mobiltelefonunkra, egyéb értékeinkre. Ne engedjük elterelni a figyelmünket, mert könnyen bajba juthatunk!

2013-12-15

Felértékelődőben a bűnmegelőzés

2013 novemberében a felnőtt lakosság nemek szerinti válaszából az is kiderül, leginkább a nők érzik úgy, hogy a bűnmegelőzéssel javulna sokat a biztonságuk.

2013-12-12

Biztonság van Balatonszárszón

Bevált a balatonszárszói bűnmegelőzési mintaprogram. Az augusztusi indulás óta ugyanis nem történt bűncselekmény a településen, ahol fokozottan figyelik a télen elhagyatott üdülőövezetet is.

2013-12-08

Bűnmegelőzési kampány indul a CBA-hálózat közreműködésével

Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért címmel bűnmegelőzési kampány indul a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a rendőrség és a CBA együttműködésében - jelentették be a szervezők Józsefvárosban, a programsorozat első állomásának helyszínén.

2013-11-16

Négypilléres program védi a lehetséges áldozatokat

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács munkája nagyon fontos társadalmi igényeket elégít ki.

2013-11-10

Takarékszövetkezeti dolgozók bűnmegelőzési felkészítése

A Hajdú-Bihar megyei takarékszövetkezetek dolgozói részére szervezett biztonsági képzést a Takarékszövetkezetek Hajdú-Bihar Megyei Szövetsége, melyen előadást tartottak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 69 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: