SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
2018-03-20
A 2016-os SecuriForum szakkiállításon elsőként bemutatott XVR-család immár újabb generációval bővült. Az eddigi maximális 4 Megapixel felbontás mellé megérkezett az 5 Megapixel felbontás rögzítési lehetősége is, így a múlt hónapban bemutatott 5 Megapixel felbontású Starlight 4az1-ben koaxkamerák képei immár natív felbontásukon is rögzíthetők. A FullHD/1080p eddigi maximális 12fps rögzítési sebessége immár realtime, azaz 25 másodpercenkénti képkockára növekedett, H.264+ optimalizált tömörítés mellett.
2018-03-20
Idén tavasszal és ősszel, összesen 6 különböző városban kerül megrendezésre a RIEL Kft. nagyszabású eseménye. A Roadshow előadásain a Hikvision és a Satel újdonságaival, professzionális megoldásaival várják az érdeklődőket.
2018-03-20
Rohanás… kapkodás…! Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Dilemmák…
Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni az életvitelükben. A kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM Felhő szolgáltatása ezért is létezik!

Kereskedelmi asszisztens - RIEL Kft

A RIEL magyar tulajdonú családi vállalkozásként több, mint 25 éve a biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységként világvezető gyártók video-, riasztó- és tűzjelzőrendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek. Az Árpád híd metrómegállótól néhány percre található irodaházunkban korszerű munkakörülmények között végezheted a munkád.

Prémium Partnerek