SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

PR-SH8100A5-8L(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Egyre feljebb és feljebb. A CCTV piacon napról-napra jelennek meg újdonságok, köztük egyre nagyobb felbontású kamerák és rögzítők. A hosszú ideje meghatározónak számító 4 Megapixel felbontású PROVISION-ISR AHD rögzítőket követően már elérhetőek az akár 8 Megapixeles kamerákat kezelni képes új modellek.

NVR8-16400F(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.

EZStation

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az UNV PC-s kliensprogramja októberben új külsőt-belsőt kapott. Megjelent a 3.2 –es verzió, amelyben nem csak a kezelő felület változott, hanem a program teljesítménye is. Az új verzió természetesen továbbra is ingyenes, magyar nyelvű és regisztráció nélkül letölthető a gyártó oldaláról is.

Techson SmartSpeed IP rögzítő - Easy Client funkció

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

A TechSon SmartSpeed rögzítők már megjelenésük idején is innovatív, progresszív funkciókkal segítették a telepítőt és a felhasználót. Ezek közül most a továbbfejlesztett Easy Client funkcióról szeretném elmondani, hogy mi is ez pontosan, hogyan képes időt és pénzt megtakarítani, és milyen újdonsággal bővült a tudása.

AMIKO BW60M4K POE

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

4K ULTRA HD IP CSŐKAMERA IP 66 védelem Beltéri és kültéri felhasználás

/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek