SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 18 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Új, 8 csatornás Videosec IP rögzítő verhetetlen áron

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec

Megérkezzett a legújab Videosec NVR, amelyik optimális rögzítési megoldást jelent 8 csatornáig és 6MPixel felbontásig, ugyanakkor hatékonyan alkalmazható nyolcsatornás megfigyelőállomásként nagyobb rendszerek kihelyezett pozícióin is!

PR-SH8100A5-8L(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Egyre feljebb és feljebb. A CCTV piacon napról-napra jelennek meg újdonságok, köztük egyre nagyobb felbontású kamerák és rögzítők. A hosszú ideje meghatározónak számító 4 Megapixel felbontású PROVISION-ISR AHD rögzítőket követően már elérhetőek az akár 8 Megapixeles kamerákat kezelni képes új modellek.

TechSon MX5232, egy igazán intelligens NVR

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

A TechSon SmartSpeed NVR-ek új generációját képviseli ez a 32 csatornás, minden igényt kielégítő készülék. A megújult kezelőfelület, a kompromisszummentes hardver és a kiterjesztett analitikai funkciók együttesen elképesztően széles körű felhasználást tesznek lehetővé. Az azonnali arckeresés, a kombinált riasztás, a bővíthető riasztásbemenet, a felvételek lejáratának kivételesen rugalmas beállítása, valamint a VGA és a HDMI kimenetek szétválasztása mind, mind olyan funkció, amivel kilemelkedik az MX5232 a hétköznapi rögzítők sorából.

PR-SH8100A5-8L(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A mindennapok során hozzászokhattunk, hogy a minket körülvevő vevő világ gyorsan változik. Ez a biztonságtechnikai megfigyelőrendszerek piacán található kínálatra is igaz.

NVR8-16400F(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.

/ 18 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: