SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

NVR8-16400F(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.

EZStation

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az UNV PC-s kliensprogramja októberben új külsőt-belsőt kapott. Megjelent a 3.2 –es verzió, amelyben nem csak a kezelő felület változott, hanem a program teljesítménye is. Az új verzió természetesen továbbra is ingyenes, magyar nyelvű és regisztráció nélkül letölthető a gyártó oldaláról is.

PR-SH8100A5-8L(1U)

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Egyre feljebb és feljebb. A CCTV piacon napról-napra jelennek meg újdonságok, köztük egyre nagyobb felbontású kamerák és rögzítők. A hosszú ideje meghatározónak számító 4 Megapixel felbontású PROVISION-ISR AHD rögzítőket követően már elérhetőek az akár 8 Megapixeles kamerákat kezelni képes új modellek.

Techson SmartSpeed IP rögzítő - Easy Client funkció

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

A TechSon SmartSpeed rögzítők már megjelenésük idején is innovatív, progresszív funkciókkal segítették a telepítőt és a felhasználót. Ezek közül most a továbbfejlesztett Easy Client funkcióról szeretném elmondani, hogy mi is ez pontosan, hogyan képes időt és pénzt megtakarítani, és milyen újdonsággal bővült a tudása.

AMIKO BW60M4K POE

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

4K ULTRA HD IP CSŐKAMERA IP 66 védelem Beltéri és kültéri felhasználás

/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.

Friss szakmai hírek