SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision HikCentral

Forgalmazó: Hikvision
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Megjelent a Hikvision legújabb központi video felügyeleti (CMS) megoldása, a HikCentral. A szoftver kifejezetten nagyobb méretű kamera rendszerek igényeire lett kifejlesztve. Legfőbb jellemzők közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen CMS-ben.

Geutebrück videomegfigyelés GDPR megfelelőséggel

Forgalmazó: SCANLOCK International s.r.o.
Gyártó: GEUTEBRÜCK

A GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszerek számos felhasználója nyugodtan szemlélheti az Európai Unióban 2018. május 25-től hatályba lépő általános adatvédelmi rendelet (GDPR) bevezetését.

Dallmeier újdonság: VNB-3

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Dallmeier

Az új Dallmeier VideoNetBox III rögzítő ötvözi a szakma által elismert, SMAVIA Recording Server rögzítőszoftvert egy kompakt, ventilátor nélküli és energiahatékony hardverrel. A tökéletesen összehangolt alkotóelemek biztosítják a kimagasló hűtést és lehetővé teszik, hogy akár 16 HD video streamet rögzítsünk 30 fps-sel.

Hiwatch DS-H104G 4 csatornás DVR 2MP Turbo HD/AHD és analóg kamerákhoz

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: Hiwatch

Hiwatch DS-H104G 4 csatornás Turbo HD/AHD/Analóg rögzítő

/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Friss szakmai hírek