SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

NVR8-16400F(1U) NVR

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.

EZStation

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az UNV PC-s kliensprogramja októberben új külsőt-belsőt kapott. Megjelent a 3.2 –es verzió, amelyben nem csak a kezelő felület változott, hanem a program teljesítménye is. Az új verzió természetesen továbbra is ingyenes, magyar nyelvű és regisztráció nélkül letölthető a gyártó oldaláról is.

PR-SH8100A5-8L(1U)

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Egyre feljebb és feljebb. A CCTV piacon napról-napra jelennek meg újdonságok, köztük egyre nagyobb felbontású kamerák és rögzítők. A hosszú ideje meghatározónak számító 4 Megapixel felbontású PROVISION-ISR AHD rögzítőket követően már elérhetőek az akár 8 Megapixeles kamerákat kezelni képes új modellek.

Techson SmartSpeed IP rögzítő - Easy Client funkció

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

A TechSon SmartSpeed rögzítők már megjelenésük idején is innovatív, progresszív funkciókkal segítették a telepítőt és a felhasználót. Ezek közül most a továbbfejlesztett Easy Client funkcióról szeretném elmondani, hogy mi is ez pontosan, hogyan képes időt és pénzt megtakarítani, és milyen újdonsággal bővült a tudása.

AMIKO BW60M4K POE

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

4K ULTRA HD IP CSŐKAMERA IP 66 védelem Beltéri és kültéri felhasználás

/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: