SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

ProVision-ISR – Ossia OS

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Manapság egyre több háztartásban található videó megfigyelő rendszer, ennek következtében a PROVISION-ISR megalkotta az egyik leginnovatívabb operációs rendszert a felhasználók számára. Az új Ossia kezelőfelületnek köszönhetően mostantól mindenki egyszerűen, előzetes oktatás nélkül alkalmazhatja a saját rendszerét. Mostantól nincs szükség bonyolult munkafolyamatok elsajátítására, mert a felhasználók ösztönösen elvégezhetik a szükséges feladatokat.

Hikvision HikCentral

Forgalmazó: Hikvision
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Megjelent a Hikvision legújabb központi video felügyeleti (CMS) megoldása, a HikCentral. A szoftver kifejezetten nagyobb méretű kamera rendszerek igényeire lett kifejlesztve. Legfőbb jellemzők közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen CMS-ben.

Geutebrück videomegfigyelés GDPR megfelelőséggel

Forgalmazó: SCANLOCK International s.r.o.
Gyártó: GEUTEBRÜCK

A GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszerek számos felhasználója nyugodtan szemlélheti az Európai Unióban 2018. május 25-től hatályba lépő általános adatvédelmi rendelet (GDPR) bevezetését.

Dallmeier újdonság: VNB-3

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Dallmeier

Az új Dallmeier VideoNetBox III rögzítő ötvözi a szakma által elismert, SMAVIA Recording Server rögzítőszoftvert egy kompakt, ventilátor nélküli és energiahatékony hardverrel. A tökéletesen összehangolt alkotóelemek biztosítják a kimagasló hűtést és lehetővé teszik, hogy akár 16 HD video streamet rögzítsünk 30 fps-sel.

Hiwatch DS-H104G 4 csatornás DVR 2MP Turbo HD/AHD és analóg kamerákhoz

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: Hiwatch

Hiwatch DS-H104G 4 csatornás Turbo HD/AHD/Analóg rögzítő

/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!

Friss szakmai hírek