SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

FUHO digitális asztali rögzítő – 2FTA418

Forgalmazó: MKX Kft.
Gyártó: FUHO TECHNOLOGY Co., LTD.

A 2FTA418 típusú asztali digitális rögzítő első ránézésre a méreteivel hívja fel magára a figyelmet, csaknem fele akkora, mint a piacon szereplő társai. A DVR kezelőkonzolja kivehető és ez egyben az IR LED-es távirányító is. Ezzel az ötletes tervezési trükkel elkerülhető, hogy illetéktelen személyek használják a rögzítőt.

SymSafe és SymSafe Pro

Forgalmazó: GE Hungary Rt. - Security Divízió
Gyártó: GE Security Inc.

Az új hibrid képrögzítő sorozat, a SymSafe család a hagyományos analóg kamerákat és a GE Security új digitális hálózati eszközeit is képes fogadni, ez 2 IP kamera és a változattól függően 4, 8 vagy 16 analóg kamera képének felvételét jelenti. A SymSafe Pro valós idejű 400 kép/mp-es képrögzítést tesz lehetővé 2CIF felbontásban, D1 felbontásban pedig 200 kép/mp a teljesítménye, ugyanakkor a készülékek távolról is programozhatók, továbbá az élő és a rögzített képek is megtekinthetők a beépített SymBrowser kezelőfelület segítségével.

Samsung SVR-440NWH160

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: SAMSUNG Techwin

A Mitax Kft kínálatában megjelent 4 csatornás digitális felvevő rendszer a Samsungtól megszokott minőségével és ár-érték arányával kivételes szereplője a piacnak. Ezt tetézi a Mitax Kft új akciója, melyben 106 999 Ft + ÁFA áron kínálja ügyfeleinek a csúcskategóriás terméket. Mindehhez csupán annyit kell tennie, hogy a Termékmonitorban megjelent hirdetésre hivatkozva, egy levelet küld a sales@mitax.hu email-címre.

Klaus 1600P

Forgalmazó: Shield Kft.

A régi jól bevált technológián alapuló digitális rögzítők mellett megismerhetünk egy egyedi célhardverre épülő rögzítőt is.

DCVideo System 4.0

Forgalmazó: Dir-Con Kft
Gyártó: Dir-Con Kft

A DCVideo System 4.0 digitális videó megfigyelő, képrögzítő és videó távfelügyeleti rendszer. Jól alkalmazható a legkisebb üzletektől vagy családi házaktól felfelé egészen a több telephelyes multinacionális cégekig. A szoftver magyar termék, ezért magyar nyelvű kezelői felülettel és egyedülálló felhasználói terméktámogatással rendelkezik. Különleges jellegzetessége, hogy könnyen kezelhető, egyszerűen telepíthető, rugalmasan bővíthető.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek