SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

SymSafe és SymSafe Pro

Forgalmazó: GE Hungary Rt. - Security Divízió
Gyártó: GE Security Inc.

Az új hibrid képrögzítő sorozat, a SymSafe család a hagyományos analóg kamerákat és a GE Security új digitális hálózati eszközeit is képes fogadni, ez 2 IP kamera és a változattól függően 4, 8 vagy 16 analóg kamera képének felvételét jelenti. A SymSafe Pro valós idejű 400 kép/mp-es képrögzítést tesz lehetővé 2CIF felbontásban, D1 felbontásban pedig 200 kép/mp a teljesítménye, ugyanakkor a készülékek távolról is programozhatók, továbbá az élő és a rögzített képek is megtekinthetők a beépített SymBrowser kezelőfelület segítségével.

Samsung SVR-440NWH160

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: SAMSUNG Techwin

A Mitax Kft kínálatában megjelent 4 csatornás digitális felvevő rendszer a Samsungtól megszokott minőségével és ár-érték arányával kivételes szereplője a piacnak. Ezt tetézi a Mitax Kft új akciója, melyben 106 999 Ft + ÁFA áron kínálja ügyfeleinek a csúcskategóriás terméket. Mindehhez csupán annyit kell tennie, hogy a Termékmonitorban megjelent hirdetésre hivatkozva, egy levelet küld a sales@mitax.hu email-címre.

Klaus 1600P

Forgalmazó: Shield Kft.

A régi jól bevált technológián alapuló digitális rögzítők mellett megismerhetünk egy egyedi célhardverre épülő rögzítőt is.

DCVideo System 4.0

Forgalmazó: Dir-Con Kft
Gyártó: Dir-Con Kft

A DCVideo System 4.0 digitális videó megfigyelő, képrögzítő és videó távfelügyeleti rendszer. Jól alkalmazható a legkisebb üzletektől vagy családi házaktól felfelé egészen a több telephelyes multinacionális cégekig. A szoftver magyar termék, ezért magyar nyelvű kezelői felülettel és egyedülálló felhasználói terméktámogatással rendelkezik. Különleges jellegzetessége, hogy könnyen kezelhető, egyszerűen telepíthető, rugalmasan bővíthető.

GE Security DVSR

Forgalmazó: GE Hungary Zrt. Security Divizió
Gyártó: GE Security

  DVSR 16 csatornás digitális multiplexer és képrögzítő, virtuális triplex működésű célhardver, MPEG4 videó tömörítés, 4CIF felbontás, valósidejű rögzítés, Ogg Vorbis hang tömörítés, távoli elérés TCP/IP, ADSL vagy PSTN hálózaton, DHCP és DDNS támogatás, maximum 2,4TB belső tárkapacitás, beépített USB csatlakozó, mozgatható kamera távvezérlés opcionális kezelőegységről, fejlett HDD kezelés és öndiagnosztika.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: