SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 18 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Panasonic újdonságok WJ-ND400 / WJ-GXD400 / WV-NP304

Forgalmazó: Panaudio Kft
Gyártó: Panasonic System Solutions Company

2008. májusában a birminghami IFSEC (Nemzetközi Biztonságtechnikai Szakkiállításon az egyik legnagyobb standdal és kiállított eszköz számmal jelentkezett a Panasonic. A stand teljes területe interaktív volt, hogy a bemutatott eszközök a telepítők, érdeklődők számára korlátozás nélkül kipróbálható legyen. A berendezések között továbbra is az IP technika vitte a prímet, de nem maradhatott el a hagyományos analóg alapú kamerák és mátrix rendszerek kiállítása sem.

Samsung SVR-1630NWH250

Forgalmazó: Mitax Pro Kft
Gyártó: Samsung Techwin

A Samsung 16 csatornás színes digitális felvevő rendszer kifejezetten az igényes hálózati alkalmazást kedvelőknek ajánlott. A készüléket 10 különböző jogosultsági szintű felhasználó tudja testre szabott beállításokkal kezelni. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy „HDD Bay” bővítő egység alkalmazásával a háttérkapacitása 4 TB-ra bővíthető. Hálózaton 5 db készülék fűzhető össze, és a hozzájáró ingyenes IMS szoftverrel egy külső számítógépről szimultán vezérelhetőek. Opcionálisan SCC-3100A típusú billentyűzettel irányítható.

Liberator PKL1600

Forgalmazó: Shield Kft.

A KLAUS Sorozatú Digitális rögzítő család egy asztali kivitelű rögzítő egység, mely 16 kamera képet rögzít MPEG-4 tömörítési algoritmussal a beépített merevlemezre. Maximális felbontása 704x576.  Tulajdonságok:  Kompakt asztali kivitel

Divar MR sorozatú digitális videorögzítő

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A rugalmas videokezelő-megoldás az élőképet, a felvételt, a visszajátszást és a riasztáskezelést egyetlen, költséghatékony, integrált egységben biztosítja Kiváló minőségű, valós idejű digitális rögzítés, akár 16 csatornán egyszerre Kiváló képminőség, a rendkívül hatékony MPEG-4 képtömörítő eljárással párosítva

FUHO digitális asztali rögzítő – 2FTA418

Forgalmazó: MKX Kft.
Gyártó: FUHO TECHNOLOGY Co., LTD.

A 2FTA418 típusú asztali digitális rögzítő első ránézésre a méreteivel hívja fel magára a figyelmet, csaknem fele akkora, mint a piacon szereplő társai. A DVR kezelőkonzolja kivehető és ez egyben az IR LED-es távirányító is. Ezzel az ötletes tervezési trükkel elkerülhető, hogy illetéktelen személyek használják a rögzítőt.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 18 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: