SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch DiBos 8

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems DiBos rendszere, mint a nagy teljesítményű, hálózatorientált video-felügyeleti és –rögzítő rendszerek családjának tagja, lehetővé teszi a képi információ tökéletes integrálását az Ön biztonsági rendszerébe. Hibrid videoközpont, amely egy egységében, maximális kiépítés esetén 30 analóg és 32 IP videocsatorna videojelének felügyeletére, rögzítésére és távoli helyszínen történő megtekintésére alkalmas. MPEG 4 tömörítést alkalmaz, szoftver áll rendelkezésre a Dibos 8 videojelének IP alapon történő kezeléséhez.

Liberator S200

Forgalmazó: Shield Kft.
Gyártó: Shield Kft.

A Liberator S200 Egy Valós idejű, digitrögzítő, kameránként 26kép / másodperc / kamera sebességgel 720x576–os felbontással két valódi félkép digitalizálással! A sebesség és a felbontás 8 kamera esetén is érvényes emellett még minden kamera mellé hangot is rögzíthetünk. Felvételnél az MPEG4 hardveres tömörítésnek köszönhetően a processzor kiterheltsége minimális tehát nagy az üzembiztonság. A terméknek később várható a 16 csatornás verziója is!

Walk DVR

Forgalmazó: StP Kft
Gyártó: StP Kft

A Walk-DVR egy kis méretű, kis fogyasztású triplex digitális videórögzítő célhardver. Az eszköz felépítésénél fogva alkalmas ideiglenes és kis fogyasztású megfigyelőhelyek kialakítására. Az eszközről képeket lekérni, autonóm felhasználásnál közvetlen számítógépes lekéréssel, míg online felhasználásnál rádiós ethernet interfésszel, GPRS-el vagy fixen kiépített hálózaton keresztül lehet. Beépített webszerverrel rendelkezik, ezért a szolgáltatások jelentős része webes felületen keresztül is elérhető.

Walk-DVR

Forgalmazó: StP Kft
Gyártó: StP Kft

A Walk-DVR egy kis méretű, kis fogyasztású triplex digitális videórögzítő célhardver. Az eszköz felépítésénél fogva alkalmas ideiglenes és kis fogyasztású megfigyelőhelyek kialakítására. Az eszközről képeket lekérni, autonóm felhasználásnál közvetlen számítógépes lekéréssel, míg online felhasználásnál rádiós ethernet interfésszel, GPRS-el vagy fixen kiépített hálózaton keresztül lehet. Beépített webszerverrel rendelkezik, ezért a megjelenítés történhet webes vagy Windows-os felületen.

Sziltech IPVS27

Forgalmazó: Sziltech Kft
Gyártó: Sziltech Kft

Az IPVS27 moduláris felépítésű digitális kép- és hangrögzítő termékcsalád, mely 252 alapmodellt és több mint 60 opcionális kiegészítőt tartalmaz. A széles termékválasztéknak köszönhetően egységes, skálázható megoldást kínálunk a kisvállalati, nagyüzemi és országos rendszerek kialakításához egyaránt. Nagy rendszerekhez az IPVS27 RACK-ENV környezet specifikus eszköz- és szolgáltatásrendszerét ajánljuk, mely a 19” 1-5 unit RACK kivitelű IPVS27 szerverek 24/7 rendelkezésre állású üzemvitelét biztosítja.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek