SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 18 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Sziltech IPVS27

Forgalmazó: Sziltech Electronic Kft
Gyártó: Sziltech Electronic Kft

Az IPVS27 moduláris felépítésű digitális kép- és hangrögzítő termékcsalád 252 alapmodellt és több mint 60 opcionális kiegészítőt tartalmaz. A széles termékválaszték egységes, skálázható megoldást kínál a kisvállalati, nagyüzemi és országos felügyeleti rendszerek kialakításához egyaránt, ennek köszönhetően a hazai viszonteladók referenciái között megtalálhatók 100-200 terabyte összkapacitású, egy telephelyen 500+ kamerát rögzítő, valamint 40-50 készülékből álló, országos hálózatba kapcsolt Sziltech IPVS27 képrögzítő rendszerek.

Aspectis SecurEYE NVR

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Aspectis Kft

A SecurEYE szerverek a videó központok új generációjának, az ún. NVR-eknek (Network Video Recorder) a képviselői. Ezen eszközök legfőbb jellemzője, hogy mind a kamerák, a videó központok, és a felhasználók egyaránt az informatikai hálózatokat használják átviteli közegnek. Ez egyik oldalról költségcsökkentést, másik oldalról szélesebb körű felhasználhatóságot eredményez. A SecurEYE szervereken a NetAVIS Observer II. szoftver fut, amely ideális megoldást kínál a néhány kamerás egyszerű installációkra és a több száz kamerás integrált videó rendszerekre egyaránt.

SONY HSR-J2009P/J2016P

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Sony Electronics Inc.

A Sony, a piac igényeire reagálva kifejlesztette legújabb digitális rögzítő családját, 9 és 16 csatornás kivitelben, JPEG2000 tömörítéssel, melynek köszönhetően lényegesen több adat hosszabb ideig fér el ugyanakkora HDD-n, mint egy hagyományos készüléknél. Ráadásul ellátták egy SCSI interfésszel. Csatlakoztatható egy külső RAID tároló egység és egy PTZ vezérlő is, így egy komplett rendszer alakítható ki.

VIDO DVRS-4

Forgalmazó: Wegatech Kft
Gyártó: VIDO Security Group

A VIDO DVRS család 4 csatornás önálló digitális rekordere ideális megoldás Time Lapse videomagnók kiváltására, vagy kisebb CCTV rendszerek rögzítőjeként. A beépített mozgásérzékeléssel, alarm ki- és bemenettel, hangrögzítési lehetőséggel és zoom funkcióval is rendelkező készülékhez 1db tetszőleges kapacitású merevlemezes tároló csatlakoztatható. A Wavelet tömörítést használó rögzítés sebessége maximum 25 kép/sec a négy csatornára. Rendelhető LAN hozzáférési lehetőséggel is.

Bosch DiBos 8

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems DiBos rendszere, mint a nagy teljesítményű, hálózatorientált video-felügyeleti és –rögzítő rendszerek családjának tagja, lehetővé teszi a képi információ tökéletes integrálását az Ön biztonsági rendszerébe. Hibrid videoközpont, amely egy egységében, maximális kiépítés esetén 30 analóg és 32 IP videocsatorna videojelének felügyeletére, rögzítésére és távoli helyszínen történő megtekintésére alkalmas. MPEG 4 tömörítést alkalmaz, szoftver áll rendelkezésre a Dibos 8 videojelének IP alapon történő kezeléséhez.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 18 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: