SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 Találat/oldal:

TeleObserverŸ TO3000

Forgalmazó: Servintern Kft
Gyártó: DResearch Digital Media Systems GmbH

A TeleObserverŸ TO3000 mobil videó megfigyelő rendszert rögzítésre, élő események átvitelére és digitálisan tömörített videó adat rögzítésére tervezték. Elsősorban mobil alkalmazási területekre javasolt, ahol ki van téve káros környezeti hatásoknak. Ideálisan használható a tömegközlekedési eszközökben: autóbuszok, villamosok, vonatok, stb., illetve pénzszállító-, rendőr-, mentő- és tűzoltóautókban, közterületeken stb. A készülékhez mellékelt szoftver segítségével a TeleObservert távolról is lehet, egy vagy több központi állomásról irányítani. A TeleObserver modulok elérhetőek LAN, ISDN illetve GSM/HSCSD vonalon keresztül is.

Aspectis SecurEYE

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Aspectis Kft

Az Aspectis SecurEYE szerverek a legkorszerűbb hálózati technológiát képviselõ IP alapú videó rendszerek központi elemei a néhány kamerás és a több telephelyes, összetett videó hálózatoknak egyaránt. A SecurEYE szerverek megbízhatóságát a Linux alapú NetAVIS szoftver garantálja amely egy folyamatosan fejlõdõ, rugalmas, könnyen bõvíthetõ és integrálható megoldást nyújt felhasználóinak. A SecurEYE szerverek kiválóan használhatók ipari és térfigyelõ rendszerekben, szolgáltatóknál, valamint a magánszférában.

GE Digi-4

Forgalmazó: GE Interlogix Magyarország Kft
Gyártó: GE Security

A Digi-4 egy célhardveres, MPEG4-es digitális képrögzítő berendezés. A négycsatornás triplex készülék egyidőben teszi lehetővé az élőképek megjelenítését, a rögzítést és a visszajátszást. A képek megjeleníthetőek PC-n és rögzíthetőek annak merevlemezére. A rögzítési sebesség 100 kép/mp (CIF) és 25 kép/mp (4CIF). Keresés dátum és idő, riasztás, valamint mozgás alapján. Rendelkezik audió be/kimenettel, riasztási bemenetekkel és a kiválasztott videó fájlok archiválásához USB2 porttal.

TOPICA TP-N104DVR

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Topica Technology Co., Ltd.

Topica 4 csatornás digitális rögzítő. Bármilyen hagyományos számítógépes IDE winchesterrel működik, melyből kétszer 80GB használható. Egy USB kimenettel rendelkezik, melyen keresztül a hozzá tartozó ún. PC Link szoftver segítségével képek nyerhetők ki. Összesen maximum 25 fps képsűrűséget tud a 4 csatornára. Most akciós 67 500,-Ft+ÁFA áron vásárolható meg a Mitax Kft-nél.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek