SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 Találat/oldal:

Aspectis SecurEYE

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Aspectis Kft

Az Aspectis SecurEYE szerverek a legkorszerűbb hálózati technológiát képviselõ IP alapú videó rendszerek központi elemei a néhány kamerás és a több telephelyes, összetett videó hálózatoknak egyaránt. A SecurEYE szerverek megbízhatóságát a Linux alapú NetAVIS szoftver garantálja amely egy folyamatosan fejlõdõ, rugalmas, könnyen bõvíthetõ és integrálható megoldást nyújt felhasználóinak. A SecurEYE szerverek kiválóan használhatók ipari és térfigyelõ rendszerekben, szolgáltatóknál, valamint a magánszférában.

GE Digi-4

Forgalmazó: GE Interlogix Magyarország Kft
Gyártó: GE Security

A Digi-4 egy célhardveres, MPEG4-es digitális képrögzítő berendezés. A négycsatornás triplex készülék egyidőben teszi lehetővé az élőképek megjelenítését, a rögzítést és a visszajátszást. A képek megjeleníthetőek PC-n és rögzíthetőek annak merevlemezére. A rögzítési sebesség 100 kép/mp (CIF) és 25 kép/mp (4CIF). Keresés dátum és idő, riasztás, valamint mozgás alapján. Rendelkezik audió be/kimenettel, riasztási bemenetekkel és a kiválasztott videó fájlok archiválásához USB2 porttal.

TOPICA TP-N104DVR

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Topica Technology Co., Ltd.

Topica 4 csatornás digitális rögzítő. Bármilyen hagyományos számítógépes IDE winchesterrel működik, melyből kétszer 80GB használható. Egy USB kimenettel rendelkezik, melyen keresztül a hozzá tartozó ún. PC Link szoftver segítségével képek nyerhetők ki. Összesen maximum 25 fps képsűrűséget tud a 4 csatornára. Most akciós 67 500,-Ft+ÁFA áron vásárolható meg a Mitax Kft-nél.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 Találat/oldal:

Friss szakmai hírek