SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

AMIKO D20M500B AHD

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Fantasztikus ár-érték arány! Éjszakai látótávolság 20 méter SÖTÉTSZÜRKE (ANTRACIT) színben

Hikvision Acusense

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Mit lehet tenni, ha egy kisvállalkozás szeretné a legújabb intelligens felügyeleti rendszert telepíteni, de nem akarja a korábbi rendszerét lecserélni? A megoldást a Hikvision legújabb, költséghatékony eszközei jelentik, melyek kiszűrik a téves riasztások 90%-át.

ProVision-ISR – Ossia OS

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Manapság egyre több háztartásban található videó megfigyelő rendszer, ennek következtében a PROVISION-ISR megalkotta az egyik leginnovatívabb operációs rendszert a felhasználók számára. Az új Ossia kezelőfelületnek köszönhetően mostantól mindenki egyszerűen, előzetes oktatás nélkül alkalmazhatja a saját rendszerét. Mostantól nincs szükség bonyolult munkafolyamatok elsajátítására, mert a felhasználók ösztönösen elvégezhetik a szükséges feladatokat.

Hikvision HikCentral

Forgalmazó: Hikvision
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Megjelent a Hikvision legújabb központi video felügyeleti (CMS) megoldása, a HikCentral. A szoftver kifejezetten nagyobb méretű kamera rendszerek igényeire lett kifejlesztve. Legfőbb jellemzők közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen CMS-ben.

Geutebrück videomegfigyelés GDPR megfelelőséggel

Forgalmazó: SCANLOCK International s.r.o.
Gyártó: GEUTEBRÜCK

A GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszerek számos felhasználója nyugodtan szemlélheti az Európai Unióban 2018. május 25-től hatályba lépő általános adatvédelmi rendelet (GDPR) bevezetését.

első oldal előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: