SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

AMIKO D20M500B AHD

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Fantasztikus ár-érték arány! Éjszakai látótávolság 20 méter SÖTÉTSZÜRKE (ANTRACIT) színben

Hikvision Acusense

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Mit lehet tenni, ha egy kisvállalkozás szeretné a legújabb intelligens felügyeleti rendszert telepíteni, de nem akarja a korábbi rendszerét lecserélni? A megoldást a Hikvision legújabb, költséghatékony eszközei jelentik, melyek kiszűrik a téves riasztások 90%-át.

ProVision-ISR – Ossia OS

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Manapság egyre több háztartásban található videó megfigyelő rendszer, ennek következtében a PROVISION-ISR megalkotta az egyik leginnovatívabb operációs rendszert a felhasználók számára. Az új Ossia kezelőfelületnek köszönhetően mostantól mindenki egyszerűen, előzetes oktatás nélkül alkalmazhatja a saját rendszerét. Mostantól nincs szükség bonyolult munkafolyamatok elsajátítására, mert a felhasználók ösztönösen elvégezhetik a szükséges feladatokat.

Hikvision HikCentral

Forgalmazó: Hikvision
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Megjelent a Hikvision legújabb központi video felügyeleti (CMS) megoldása, a HikCentral. A szoftver kifejezetten nagyobb méretű kamera rendszerek igényeire lett kifejlesztve. Legfőbb jellemzők közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen CMS-ben.

Geutebrück videomegfigyelés GDPR megfelelőséggel

Forgalmazó: SCANLOCK International s.r.o.
Gyártó: GEUTEBRÜCK

A GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszerek számos felhasználója nyugodtan szemlélheti az Európai Unióban 2018. május 25-től hatályba lépő általános adatvédelmi rendelet (GDPR) bevezetését.

első oldal előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.

Friss szakmai hírek