SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision DS-7716NI-I4 és DS-7732NI-I4 4K hálózati rögzítők

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision Smart termékcsaládja az intelligens funkcióknak köszönhetően egyesíti a hatékonyságot, a könnyű használhatóságot és a kimagasló teljesítményt.

Dahua 4232-4K, 32csatornás hálózati videórögzítő, 4K bemenő felbontásig

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd

4K felbontást is befogadó, új Dahua rögzítő eszköz család, a 8-32 csatornás kivitelekben. A rögzítő eszközök a Dahua kamerák mellet, a Videosec kamerákkal is teljesen kompatibilisek, köszönhetően a két márka szoros együttműködésének, mind a kettő termékcsalád a legújabb Onvif protokollal rendelkezik. Ezen eszközök már a kínálatunk részét képezik, illetve termék akcióinkban is szerepelnek

A Videosec új digitális rögzítő családja

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Gyártó: Videosec

Hosszú fejlesztési munka illetve piackutatás után örömmel adunk hírt a teljesen új Videosec digitális rögzítőcsalád megjelenéséről. Az eszközcsalád két fő csoportra osztható, tribrid rendszerű AHD/analóg rögzítőkre (AHDR) , illetve hálózati videórögzítőkre (NVR).

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.

Friss szakmai hírek