SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

SP 001

Forgalmazó: Adeptum Kft
Gyártó: Brooks Ltd

Állítható befogási hosszúságú, műanyagból készült fémbetétes szalagplomba. Használata a gazdasági élet szinte minden területére kiterjed, alkalmazásával megszüntethető ill. csökkenthető a jogosulatlan hozzáférésből származó anyagi valamint erkölcsi veszteség, egyértelműen rendezhető a felelősség kérdése. Egyértelmű jelzést ad bármely szállított, tárolt érték, illetéktelen manipulálási kísérletével kapcsolatban. A hőmérsékletváltozásnak kiválóan ellenáll, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

DEBASAFE

Forgalmazó: Adeptum Kft
Gyártó: Anton Debatin Gmbh

A DEBASAFE biztonsági tasakok alkalmasak olyan tárolási és szállítási feladatok megoldására melyeknél az illetéktelen hozzáférés kizárása alapvető szempont. A speciális zárószalaggal ellátott tasakok a tárolt érték számára magas szintű biztonságot nyújtanak. A ragasztócsík jelzi a hővel, oldószerrel, mechanikai behatással történő manipulálási kísérletet. Az írható felületek, a letéphető igazolószelvény és a speciális tasakkialakítások mind az egyszerű, gyors és biztonságos használatot segítik elő.

Fast Seal

Forgalmazó: Hitec Kft.
Gyártó: Mega Fortris Kft.

A BIZTONSÁGI PLOMBÁK olyan speciális zártechnológiák, melyek nem az áru fizikai védelmét biztosítják, hanem annak ellenőrzésére szolgálnak: használhatók járműajtók, vagonok, konténerek, tanksapkák, tűz-és drogkazetták lezárására, kamionok, raktárak, számítógépházak védelmére, speciális borzárjegyként.

Plasti Bag

Forgalmazó: Hitec Kft.
Gyártó: Mega Fortris Ltd.

A biztonsági tasakok használata kiválóan alkalmas pénz- és értékszállításra, bizalmas dokumentumok tárolására.

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.

Friss szakmai hírek