SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

SP 001

Forgalmazó: Adeptum Kft
Gyártó: Brooks Ltd

Állítható befogási hosszúságú, műanyagból készült fémbetétes szalagplomba. Használata a gazdasági élet szinte minden területére kiterjed, alkalmazásával megszüntethető ill. csökkenthető a jogosulatlan hozzáférésből származó anyagi valamint erkölcsi veszteség, egyértelműen rendezhető a felelősség kérdése. Egyértelmű jelzést ad bármely szállított, tárolt érték, illetéktelen manipulálási kísérletével kapcsolatban. A hőmérsékletváltozásnak kiválóan ellenáll, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

DEBASAFE

Forgalmazó: Adeptum Kft
Gyártó: Anton Debatin Gmbh

A DEBASAFE biztonsági tasakok alkalmasak olyan tárolási és szállítási feladatok megoldására melyeknél az illetéktelen hozzáférés kizárása alapvető szempont. A speciális zárószalaggal ellátott tasakok a tárolt érték számára magas szintű biztonságot nyújtanak. A ragasztócsík jelzi a hővel, oldószerrel, mechanikai behatással történő manipulálási kísérletet. Az írható felületek, a letéphető igazolószelvény és a speciális tasakkialakítások mind az egyszerű, gyors és biztonságos használatot segítik elő.

Fast Seal

Forgalmazó: Hitec Kft.
Gyártó: Mega Fortris Kft.

A BIZTONSÁGI PLOMBÁK olyan speciális zártechnológiák, melyek nem az áru fizikai védelmét biztosítják, hanem annak ellenőrzésére szolgálnak: használhatók járműajtók, vagonok, konténerek, tanksapkák, tűz-és drogkazetták lezárására, kamionok, raktárak, számítógépházak védelmére, speciális borzárjegyként.

Plasti Bag

Forgalmazó: Hitec Kft.
Gyártó: Mega Fortris Ltd.

A biztonsági tasakok használata kiválóan alkalmas pénz- és értékszállításra, bizalmas dokumentumok tárolására.

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.

Friss szakmai hírek