SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

INTEGRUM – Korszerű távfelügyelet

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel

Az INTEGRUM a Satel legújabb fejlesztése. A Linux alapú szerveren működő rendszer eddig a távfelügyeletben soha nem látott lehetőségeket kínál.

Enigma II távfelügyeleti vevő

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

Az Enigma II távfelügyeleti vevő komplex és megbízható megoldást nyújt minden modern távfelügyeleti állomás kialakításához. Az eszköz IP-n, telefonvonalon és rádió csatornán keresztül képes fogadni a riasztó központok jelzéseit. Univerzális működésének köszönhetően az eszköz minden szabványos (és a legtöbb szabványtól eltérő) központ és kommunikátor jelzését fogadja. Az AlarmSys PC-s felügyeleti szoftverrel használva nemcsak megbízható jelzés biztonságot, hanem egyszerű kezelhetőséget is garantál.

VBIP PRO ethernet kommunikátor

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

A VBIP PRO kommunikátor olyan helyeken javasolt távfelügyeleti átjelzésre, ahol vezetékes Internet és telefonvonal egyaránt rendelkezésre áll, és ahol követelmény a tartalékátjelzési útvonal biztosítása (pl.: tűzjelző rendszerek). Az eszköz használata gyakorlatilag azonnali átjelzést, és további költségek nélküli működést tesz lehetővé. IP hálózati hiba esetén az események automatikusan a vezetékes telefonvonalon kerülnek továbbításra, biztosítva ezzel, hogy az üzenet mindenképp eljusson a célállomásra.

Enigma IP2 távfelügyeleti vevő

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

Az Enigma IP2 távfelügyeleti vevő készülék ideális és költség-hatékony megoldás olyan távfelügyeleti állomások kialakításához, ahova a távfelügyeleti átjelzés kizárólag IP / GPRS csatornán érkezik. A kompakt méret mellett az eszköz kiválóan paraméterezhető. A beérkező IP kommunikáció figyelése (ügyfél azonosító alapján) kiemelkedő védelmi szintet szavatol a rendszer megbízható és biztonságos működéséhez. Az eszköz kártyás változatban az Enigma II alapkészülékbe is beszerelhető. Az AlarmSys PC-s felügyeleti szoftverrel használva nemcsak a megbízható jelzés biztonság, hanem az egyszerű kezelhetőség is biztosított.

VBIP ethernet kommunikátor

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

A VBIP kommunikátor ideális megoldás távfelügyeleti átjelzésre az olyan helyeken, ahol vezetékes internet áll rendelkezésre. Az eszköz használata gyakorlatilag azonnali átjelzést, és további költségek nélküli működést tesz lehetővé. A behatolás jelző központ telefonvonalára (egyes riasztó központok soros portjára is) csatlakoztatható, emellett két bemenet állapotának küldését is lehetővé teszi. A hálózati beállítások automatikus konfigurálása (DHCP), és a távfelügyelet adatainak megadása után egyből küldhetők is az események két távfelügyeleti állomásra.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: