SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

VBRC4 rádió kommunikátor

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

A VBRC4 kommunikátor alkalmazása ideális az olyan helyeken, ahol már ki van építve a rádiós infrastruktúra. Az eszköz használata azonnali átjelzést, és további költségek nélküli, szolgáltató független működést tesz lehetővé. A behatolás jelző központ telefonvonalára csatlakoztatható, emellett két bemenet állapotának küldését is lehetővé teszi. Habár egyirányú a kommunikáció, az esemény többszörös ismétlésének köszönhetően a jelzés mégis biztonságban eljut a távfelügyeleti célállomásra.

VBRC5 rádió kommunikátor

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

A VBRC5 kommunikátor alkalmazása ideális az olyan helyeken, ahol már ki van építve a rádiós infrastruktúra. Az eszköz használata azonnali átjelzést, és további költségek nélküli, szolgáltató független működést tesz lehetővé. A behatolás jelző központ soros portjára csatlakoztatva az események gyakorlatilag azonnal beérkeznek a felügyeletre. Habár egyirányú a kommunikáció, az esemény többszörös ismétlésének köszönhetően a jelzés mégis biztonságban eljut a távfelügyeleti célállomásra.

AlarmSyS távfelügyeleti szoftver

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: VILLBAU Kft

Az AlarmSyS szoftvercsomag az Enigma II távfelügyeleti vevők ideális kiegészítője, használatával a hardveres vétel megbízhatósága ötvöződik egy rugalmasan konfigurálható, és egyszerűen kezelhető szoftver felülettel. A szoftvercsomag három egyedileg futtatható programból épül fel: magából az AlarmSyS felügyeleti programból, a beállítások elvégzésére használt Alarm Setup programból, és a listázási műveletekhez készült Alarm List alkalmazásból.

Az Őrmester Nyrt saját fejlesztésű GPRS kommunikátora

Forgalmazó: Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt.
Gyártó: Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt.

Saját fejlesztésű GPRS kommunikátor 3 db dedikált és 2-2 db általános, programozható be és kimenet, melyek állapota SMS-sel vezérelhető (programozható, frissíthető, újraindítható). Contact ID formátumú kommunikáció. Riasztóközpont nélküli eszközként is üzemelhet (lift, kazán, stb.) A GPRS kommunikátor a saját belső memóriájában tárolja a jelzést mindaddig, amíg a felügyeleti központ nem nyugtázza. A GPRS kommunikátor hálózatvesztés esetén automatikusan újra indítja a kommunikátort. Programozható életjel gyakoriság.

EasyTrack

Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft.

GPRS alapú átjelző és járműkövető távfelügyeleti rendszer bevezető akciója

első oldal előző oldal / 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek