SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 3 Találat/oldal:

Távfelügyeleti jelzésátvitel a GPRS rendszeren

Forgalmazó: T.E.L.L. Software Hungária Kft.
Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft.

A GPRS kommunikáció a GSM technológián megvalósított csomagkapcsolt átviteli mód. Ez azt jelenti, hogy az adatátvitel IP csomagok formájában történik a GSM rádiós hálózati végpontok (GPRS adapterek) és az adatgyűjtő szerver között. Ezen a szolgáltató biztosította rendszeren működik a T.E.L.L. GPRS jelzésátviteli megoldása.

Egészségügyi távfelügyelet GPRS hálózaton

Forgalmazó: MOHAnet Műszaki-Fejlesztő Kft.
Gyártó: MOHAnet Műszaki-Fejlesztő Kft.

Több mint tíz éve Magyarországon is felfigyeltek az idős és fogyatékossággal élő emberek mindennapos életére. Rengeteg alapítvány, intézmény, egyesület jött létre ezen emberek és családjaik megsegítésére. Ezen kívül hazánkban hatályos jogszabály is kötelezően előírja a 10 ezernél nagyobb lélekszámú települési önkormányzatok részére a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás 2007. december 31.-ig történő bevezetését, hogy az idős, beteg esetleg fogyatékos emberek megfelelő szintű gondozásban részesülhessenek. Erről rendelkezik az 1993. évi III. törvény - a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról. Jelzőrendszerünkkel segíteni és hatékonyabbá szeretnénk tenni ezen intézetek munkáját.

Conettix

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Conettix a Bosch Security Systems új, biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerekhez kifejlesztett átviteli technológiája. A rendszer megbízható és költséghatékony távprogramozási és távszervizelési lehetőséget nyújt. A fogadott riasztási jelek opcionális ellenőrzése hang- vagy videojelek segítségével történik. A Conettix a legelterjedtebb átviteli megoldásokhoz rendelkezik modulokkal: analóg vagy digitális telefonhálózatokhoz, IP-alapú adatátviteli hálózatokhoz vagy GSM mobiltelefon-hálózatokhoz. A modulok kompatibilisek a Bosch központokkal, valamint más gyártók központjaival is.

DC1200, DC1300

Forgalmazó: Dir-Con Kft
Gyártó: Dir-Con Kft

A Dir-Con saját fejlesztésű távfelügyeleti rendszere alkalmas az ügyfélrádiókról, GSM-, illetve kapcsoltvonalas telefonvonalakról érkező, a riasztóközpontok által küldött különböző formátumú jelzések fogadására, feldolgozására és kijelzésére. Rugalmas felépítése többféle kiépítést tesz lehetővé, pl. egyedi receiver, szimplex átjátszóval bővített-, valamint duplex átjátszós rendszer. DCMonitoring szoftver segítségével a DCVideo System jelzéseit is tudja fogadni és így a riasztással érkező képeket egy rendszerben megjeleníteni.

Multi Alarm

Forgalmazó: Multi Alarm Biztonságtechnikai Fejlesztő, Ker. és Szolg. ZRt.
Gyártó: Multi Alarm Biztonságtechnikai Fejlesztő, Ker. és Szolg. ZRt.

Magyarország Európai Uniós csatlakozása a vagyonvédelmi szolgáltatásokra is nagy hatással van. Több olyan törvény lépett életbe, amely a távfelügyeleti szolgáltatás minőségének javítását igyekszik elérni. Az új szabályozások kialakítása az ügyfelek érdekében történik, azonban csak a nagy hazai vagyonvédelmi vállalkozásoknak van ereje ezeket az új előírásokat betartani.

első oldal előző oldal / 3 Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek