SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch DINION IP 4000i IR, 5000i IR és starlight 6000i IR kamerák

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch DINION IP 4000i IR, 5000i IR és starlight 6000i IR kamerák intelligens képességei a kis- és közepes vállalkozások számára a biztonsági feladatokon túl statisztikai és real-time információkkal is szolgálnak, amelyek akár a folyamatok optimalizálásához is használhatók. A kamerákba épített Essential Video Analytics segítségével lehetővé válik: Csak a szükséges figyelmeztetéseket megkapni Pontos adatokhoz gyorsan hozzáférni Embereket számlálni Sorban állás kapcsán riasztásokat generálni Élet-és vagyonvédelmi feladatokat betartatni A modellek beltérre és kültérre egyaránt telepíthetők, nappal és éjszaka is kiváló képminőséget nyújtanak. Az új kameracsalád valamennyi tagja beépített videotartalom-elemzéssel kerül forgalomba. Ez az „Essential Video Analytics” tulajdonság ideális a korlátozott érzékelési tartományokkal rendelkező, szabályozott környezetekben. Segítségével a rendszer megbízhatón észleli, követi és elemzi a tárgyakat, riasztásokat küld, ha az előre beállított riasztási feltételek teljesülnek. A riasztási szabályok intelligensen meghatározott halmaza megkönnyíti a komplex feladatokat, minimálisra csökkenti a téves riasztások esélyét. Metaadatokat fűz a felvételekhez, amivel értelmezhetővé és strukturálttá teszi őket. Így akár többórányi tárolt videofelvételben is gyorsan megkereshetők a fontos mozzanatok. A metaadatok igazságügyi eljárásokban és vizsgálatokban is felhasználhatók hiteles bizonyítékként, de akár létszám-meghatározásra és embertömegek sűrűségének meghatározására is alkalmasak A DINION IP 4000i IR

VDTKIT PREMIUM kaputelefon szett

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FUTURA

Mindennapjaink biztonsága azzal kezdődik, hogy kit engedünk be házunkba, lakásunkba. Ennek legalapvetőbb eszközei a kaputelefonok, ezen belül is a képet is biztosítani képes videokaputelefonok. A FUTURA kaputelefonok közkedveltségüket attraktív kialakításuknak, széleskörű funkcionalitásuknak, valamint a kétvezetékes polarizálatlan kábelezésnek köszönhető rendkívül egyszerű telepíthetőségnek köszönhetik.

Hikvision Wifi kapucsengő

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision új, egyedi Wifi kapucsengőjét arra tervezték, hogy kiszélesítse a kapucsengők kínálta lehetőségeket és távoli elérést biztosítson a felhasználóknak, hogy ne maradjanak le egyetlen látogatóról sem. A kapucsengő wifin keresztül érhető el a Hik-Connect applikációval, mely segítségével a felhasználó láthatja a látogatót, beszélhet vele, sőt okostelefonról riasztásokat is be tud állítani. Tulajdonképpen bárhonnan irányítható a kommunikáció az eszközön. 180 fokos látószög, zajcsökkentés és visszhang-szűrés biztosítanak optimális körülményeket a belépés engedélyezésének eldöntéséhez. Egyéb esetekben a mozgásérzékelés és hangvezérlés nyújtanak segítséget. Például mozgásérzékelés esetén az eszköz képes riasztást leadni a felhasználó okostelefonjára, emellett a kamerakép-rögzítés is elindulhat, mely az eszközben lévő SD kártyára menti az adatokat. A kapucsengő négy különböző színű burkolattal kapható, hogy bármilyen stílusú otthonhoz vagy üzlethez igazodjon. Alkalmazható magánházak, kerítés nélküli lakóépületek és a bejárattól távol eső épületek esetében. „Ez egy úttörő megoldás, végtelen lehetőségekkel” nyilatkozta Cenek Maly a Hikvision európai termékmenedzsere. „Belépőszintű megoldás új és már meglévő rendszerekhez, melyhez a Hik-Connect applikáció ad szabadságot a felhasználóknak, hogy a mai rohanó világban bárhonnan követhessék és irányíthassák, mi történik az ajtajuk előtt.” Forrás IDE kattintva

FA/ML2262AGC kaputelefon

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: ACI FARFISA

A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, ill. tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.

Dahua IP kaputelefonok

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd

A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládját.

/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!

Friss szakmai hírek