Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

FA/ML2262AGC kaputelefon

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: ACI FARFISA

A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, ill. tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.

Dahua IP kaputelefonok

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd

A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládját.

Hikvision IP kaputelefonok

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A megfigyelőrendszerek területén a már megszokott kimagasló Hikvision minőség, kedvező áron. A Hikvision IP kaputelefon integrálható a már meglévő megfigyelőrendszerbe. Nem szükséges külön hálózat kiépítése, bármilyen meglévő ethernet hálózaton problémamentesen működtethető.

FARFISA FA/1SEK videokaputelefon

Házunk, lakásunk biztonság már a kaputelefonnál kezdődik, mivel segítségével tudjuk meghatározni, hogy kiket engedünk be otthonunkba. Eleinte ezt csak a vendég hangja alapján tudtuk eldönteni, de mára már a képet is biztosító videokaputelefonok is széles körben elérhetővé vált.

InterCom GSM

Forgalmazó: TellSystem Communication Kft
Gyártó: TellSystem Communication Kft

A TellSystem Communication Kft. a már ismert GSM moduljai mellett forgalmazza a ritkaság számba menő termékét, az InterCom GSM-et, az univerzális GSM kaputelefon modult.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: