SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

2N IP Force

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.

A kaputelefon vásárlás átgondolt döntést igényel, hiszen a készüléket eleve hosszú távú használatra szánják tulajdonosai. Kevés dolog okoz nagyobb bosszúságot, mint amikor frekventált helyre telepített kaputelefon gyakran nem éli túl az első kisebb rongálást sem, folyton meghibásodik, beázik, és minden egyszerű beállítás miatt hívni kell a szerelőt. A Young B.T.S most egy „súlyos” szereplőt mutat be 2N kaputelefon kínálatából, amely nem ijed meg a szürke hétköznapok efféle egyszerű és komolyabb kihívásaitól sem.

2N INDOOR TALK kaputelefon beltéri egység

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

Csodálatos kistestvért kapott a reddot dizájn díjas, prémium megoldásokat biztosító 2N beltéri egység, az Indoor Touch. Itt az Indoor Talk, amely egyedi megjelenésével, könnyű telepíthetőségével és kezelhetőségével rendesen odapörköl a hasonló árfekvésű versenytársaknak, miközben tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.

Bosch DINION IP 4000i IR, 5000i IR és starlight 6000i IR kamerák

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch DINION IP 4000i IR, 5000i IR és starlight 6000i IR kamerák intelligens képességei a kis- és közepes vállalkozások számára a biztonsági feladatokon túl statisztikai és real-time információkkal is szolgálnak, amelyek akár a folyamatok optimalizálásához is használhatók. A kamerákba épített Essential Video Analytics segítségével lehetővé válik: Csak a szükséges figyelmeztetéseket megkapni Pontos adatokhoz gyorsan hozzáférni Embereket számlálni Sorban állás kapcsán riasztásokat generálni Élet-és vagyonvédelmi feladatokat betartatni A modellek beltérre és kültérre egyaránt telepíthetők, nappal és éjszaka is kiváló képminőséget nyújtanak. Az új kameracsalád valamennyi tagja beépített videotartalom-elemzéssel kerül forgalomba. Ez az „Essential Video Analytics” tulajdonság ideális a korlátozott érzékelési tartományokkal rendelkező, szabályozott környezetekben. Segítségével a rendszer megbízhatón észleli, követi és elemzi a tárgyakat, riasztásokat küld, ha az előre beállított riasztási feltételek teljesülnek. A riasztási szabályok intelligensen meghatározott halmaza megkönnyíti a komplex feladatokat, minimálisra csökkenti a téves riasztások esélyét. Metaadatokat fűz a felvételekhez, amivel értelmezhetővé és strukturálttá teszi őket. Így akár többórányi tárolt videofelvételben is gyorsan megkereshetők a fontos mozzanatok. A metaadatok igazságügyi eljárásokban és vizsgálatokban is felhasználhatók hiteles bizonyítékként, de akár létszám-meghatározásra és embertömegek sűrűségének meghatározására is alkalmasak A DINION IP 4000i IR

VDTKIT PREMIUM kaputelefon szett

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FUTURA

Mindennapjaink biztonsága azzal kezdődik, hogy kit engedünk be házunkba, lakásunkba. Ennek legalapvetőbb eszközei a kaputelefonok, ezen belül is a képet is biztosítani képes videokaputelefonok. A FUTURA kaputelefonok közkedveltségüket attraktív kialakításuknak, széleskörű funkcionalitásuknak, valamint a kétvezetékes polarizálatlan kábelezésnek köszönhető rendkívül egyszerű telepíthetőségnek köszönhetik.

Hikvision Wifi kapucsengő

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision új, egyedi Wifi kapucsengőjét arra tervezték, hogy kiszélesítse a kapucsengők kínálta lehetőségeket és távoli elérést biztosítson a felhasználóknak, hogy ne maradjanak le egyetlen látogatóról sem. A kapucsengő wifin keresztül érhető el a Hik-Connect applikációval, mely segítségével a felhasználó láthatja a látogatót, beszélhet vele, sőt okostelefonról riasztásokat is be tud állítani. Tulajdonképpen bárhonnan irányítható a kommunikáció az eszközön. 180 fokos látószög, zajcsökkentés és visszhang-szűrés biztosítanak optimális körülményeket a belépés engedélyezésének eldöntéséhez. Egyéb esetekben a mozgásérzékelés és hangvezérlés nyújtanak segítséget. Például mozgásérzékelés esetén az eszköz képes riasztást leadni a felhasználó okostelefonjára, emellett a kamerakép-rögzítés is elindulhat, mely az eszközben lévő SD kártyára menti az adatokat. A kapucsengő négy különböző színű burkolattal kapható, hogy bármilyen stílusú otthonhoz vagy üzlethez igazodjon. Alkalmazható magánházak, kerítés nélküli lakóépületek és a bejárattól távol eső épületek esetében. „Ez egy úttörő megoldás, végtelen lehetőségekkel” nyilatkozta Cenek Maly a Hikvision európai termékmenedzsere. „Belépőszintű megoldás új és már meglévő rendszerekhez, melyhez a Hik-Connect applikáció ad szabadságot a felhasználóknak, hogy a mai rohanó világban bárhonnan követhessék és irányíthassák, mi történik az ajtajuk előtt.” Forrás IDE kattintva

/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: