SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2N IP/LTE VERSO

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.

A 2N beléptetőrendszeri sokkal összetettebb feladatokra hivatottak, mint elődeik. Az egyszerű kaputelefonok helyébe moduláris IP/LTE intercomok léptek, a beléptető egységek access contoll unitokká váltak, a beltéri egységek dizájnos tabletté formálódtak, amelyek akár felhőben is képesek kommunikálni a többi eszközzel. Az intercomok szupersztárja, a RedDot és CEDIA díjas Verso e csodálatos, új világ kapujának őre.

Dahua-VTK-VTO2000A-2-VTH1550CHW-2

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: DAHUA Technology

Önnel is előfordult már, hogy a helyszínen derült ki, hogy a korábban, a kapuhoz kihúzott UTP kábelből „csak” 1-2 érpár a szabad? Ilyenkor a kétvezetékes IP video kaputelefon lehet a megoldás.

Új Hikvision IP videokaputelefon-rendszer

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision második generációs IP video-kaputelefonjai képesek nagy felbontású képalkotásra, rugalmas, moduláris kialakítással rendelkeznek, így nem csupán az otthon biztonságát növelik, de felépítésükből fakadóan az egyéni igényeket is ki tudják elégíteni.

Futura VDTKIT BASIC2

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FUTURA DIGITAL

Biztonság és kényelem. Ezeket akár egy kaputelefon is képes számunkra biztosítani. Egy hozzánk érkező látogató esetén meg tudunk annak mivoltáról győződni és eldönteni, hogy beengedjük-e vagy sem. Mindezt nem csak hang alapján, hanem vizuális információk alapján is, mivel a címben említett eszköz egy video-kaputelefon.

Comelit

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Comelit Group S.p.A.

Az olaszországi székhelyű Comelit 1956-ban kezdte meg pályafutását a kaputelefonok piacán. A kiváló minőségű termékeknek és folyamatos innovációnak köszönhetően a cég előkelő helyet szerzett magának a kaputelefonok világában.

/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: