SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2N® Access Unit 2.0

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N

A 2N megújította a beléptető moduljainak kínálatát! A 2N® IP és LTE Verso interkomokkal vagy akár önállóan is használható három új 2N® Access Unit 2.0 modul első változata hagyományos RFID kártyaolvasóval van felszerelve, az RFID-t a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki. Mindhárom unit támogatja a NFC-s Android okoseszközökkel való beléptetést, a kombinált modulok pedig többlépcsős azonosításra is beállíthatók a még magasabb biztonságért.

Hikvision kaputelefonok

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision kaputelefonok mostantól megújult külsővel és belsővel érhetők el. A generációváltás már tavaly év végén elkezdődött, és mostanra a kirakó utolsó darabjai is a helyükre kerültek. A folyamat során első lépésben a beltéri egységek és a társasházi kültéri egységek kaptak szerepet, ahol a társasházi kaputáblákat felváltotta a moduláris felépítésen alapuló kültéri egység, ezzel óriási szabadságot adva a felhasználók számára az eszközök egyedi kialakításában. Most az úgynevezett villa kültéri egységeken van a sor.

2N IP/LTE VERSO

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.

A 2N beléptetőrendszeri sokkal összetettebb feladatokra hivatottak, mint elődeik. Az egyszerű kaputelefonok helyébe moduláris IP/LTE intercomok léptek, a beléptető egységek access contoll unitokká váltak, a beltéri egységek dizájnos tabletté formálódtak, amelyek akár felhőben is képesek kommunikálni a többi eszközzel. Az intercomok szupersztárja, a RedDot és CEDIA díjas Verso e csodálatos, új világ kapujának őre.

Dahua-VTK-VTO2000A-2-VTH1550CHW-2

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: DAHUA Technology

Önnel is előfordult már, hogy a helyszínen derült ki, hogy a korábban, a kapuhoz kihúzott UTP kábelből „csak” 1-2 érpár a szabad? Ilyenkor a kétvezetékes IP video kaputelefon lehet a megoldás.

Új Hikvision IP videokaputelefon-rendszer

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision második generációs IP video-kaputelefonjai képesek nagy felbontású képalkotásra, rugalmas, moduláris kialakítással rendelkeznek, így nem csupán az otthon biztonságát növelik, de felépítésükből fakadóan az egyéni igényeket is ki tudják elégíteni.

/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: