SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Comelit

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Comelit Group S.p.A.

Az olaszországi székhelyű Comelit 1956-ban kezdte meg pályafutását a kaputelefonok piacán. A kiváló minőségű termékeknek és folyamatos innovációnak köszönhetően a cég előkelő helyet szerzett magának a kaputelefonok világában.

Aiphone JO rendszer

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.

JÓÓÓÓ…. hát igen, ami JO az jó…tudjuk a mondásból, bár most azt mondhatjuk, hogy inkább kiváló! Főleg mert Aiphone is…

2N® Access Unit 2.0

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N

A 2N megújította a beléptető moduljainak kínálatát! A 2N® IP és LTE Verso interkomokkal vagy akár önállóan is használható három új 2N® Access Unit 2.0 modul első változata hagyományos RFID kártyaolvasóval van felszerelve, az RFID-t a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki. Mindhárom unit támogatja a NFC-s Android okoseszközökkel való beléptetést, a kombinált modulok pedig többlépcsős azonosításra is beállíthatók a még magasabb biztonságért.

2N IP Force

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.

A kaputelefon vásárlás átgondolt döntést igényel, hiszen a készüléket eleve hosszú távú használatra szánják tulajdonosai. Kevés dolog okoz nagyobb bosszúságot, mint amikor frekventált helyre telepített kaputelefon gyakran nem éli túl az első kisebb rongálást sem, folyton meghibásodik, beázik, és minden egyszerű beállítás miatt hívni kell a szerelőt. A Young B.T.S most egy „súlyos” szereplőt mutat be 2N kaputelefon kínálatából, amely nem ijed meg a szürke hétköznapok efféle egyszerű és komolyabb kihívásaitól sem.

2N INDOOR TALK kaputelefon beltéri egység

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

Csodálatos kistestvért kapott a reddot dizájn díjas, prémium megoldásokat biztosító 2N beltéri egység, az Indoor Touch. Itt az Indoor Talk, amely egyedi megjelenésével, könnyű telepíthetőségével és kezelhetőségével rendesen odapörköl a hasonló árfekvésű versenytársaknak, miközben tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.

első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: