SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

VDTKIT PREMIUM kaputelefon szett

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FUTURA

Mindennapjaink biztonsága azzal kezdődik, hogy kit engedünk be házunkba, lakásunkba. Ennek legalapvetőbb eszközei a kaputelefonok, ezen belül is a képet is biztosítani képes videokaputelefonok. A FUTURA kaputelefonok közkedveltségüket attraktív kialakításuknak, széleskörű funkcionalitásuknak, valamint a kétvezetékes polarizálatlan kábelezésnek köszönhető rendkívül egyszerű telepíthetőségnek köszönhetik.

Hikvision Wifi kapucsengő

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision új, egyedi Wifi kapucsengőjét arra tervezték, hogy kiszélesítse a kapucsengők kínálta lehetőségeket és távoli elérést biztosítson a felhasználóknak, hogy ne maradjanak le egyetlen látogatóról sem. A kapucsengő wifin keresztül érhető el a Hik-Connect applikációval, mely segítségével a felhasználó láthatja a látogatót, beszélhet vele, sőt okostelefonról riasztásokat is be tud állítani. Tulajdonképpen bárhonnan irányítható a kommunikáció az eszközön. 180 fokos látószög, zajcsökkentés és visszhang-szűrés biztosítanak optimális körülményeket a belépés engedélyezésének eldöntéséhez. Egyéb esetekben a mozgásérzékelés és hangvezérlés nyújtanak segítséget. Például mozgásérzékelés esetén az eszköz képes riasztást leadni a felhasználó okostelefonjára, emellett a kamerakép-rögzítés is elindulhat, mely az eszközben lévő SD kártyára menti az adatokat. A kapucsengő négy különböző színű burkolattal kapható, hogy bármilyen stílusú otthonhoz vagy üzlethez igazodjon. Alkalmazható magánházak, kerítés nélküli lakóépületek és a bejárattól távol eső épületek esetében. „Ez egy úttörő megoldás, végtelen lehetőségekkel” nyilatkozta Cenek Maly a Hikvision európai termékmenedzsere. „Belépőszintű megoldás új és már meglévő rendszerekhez, melyhez a Hik-Connect applikáció ad szabadságot a felhasználóknak, hogy a mai rohanó világban bárhonnan követhessék és irányíthassák, mi történik az ajtajuk előtt.” Forrás IDE kattintva

Hikvision DS-KB8112-IM kaputelefon

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Az egylakásos kültéri eszközt magánházakhoz és olyan társasházakhoz, illetve irodaházakhoz ajánljuk, ahol portaszolgálat működik. Különösen praktikus választás, ha az épület kamerás megfigyelő rendszerrel is el van látva, mivel a DS-KB8112-IM mozgásérzékelő funkciójával a rögzítő képes helytakarékosan rögzíteni, valamint a dual adatfolyamnak köszönhetően a mobil internet adatkeretet sem használja el.

FA/ML2262AGC kaputelefon

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: ACI FARFISA

A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, ill. tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.

Dahua IP kaputelefonok

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd

A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládját.

első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: