SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision IP kaputelefonok

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A megfigyelőrendszerek területén a már megszokott kimagasló Hikvision minőség, kedvező áron. A Hikvision IP kaputelefon integrálható a már meglévő megfigyelőrendszerbe. Nem szükséges külön hálózat kiépítése, bármilyen meglévő ethernet hálózaton problémamentesen működtethető.

FARFISA FA/1SEK videokaputelefon

Házunk, lakásunk biztonság már a kaputelefonnál kezdődik, mivel segítségével tudjuk meghatározni, hogy kiket engedünk be otthonunkba. Eleinte ezt csak a vendég hangja alapján tudtuk eldönteni, de mára már a képet is biztosító videokaputelefonok is széles körben elérhetővé vált.

FA/EH9262PLCW kaputelefon

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: ACI FARFISA

A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, és tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.

Alphatech UDV

Forgalmazó: Urmet Domus Hungaria Kft.
Gyártó: Alphatech spol. s r.o.

Ez a kaputelefon kaputábla - függetlenül a telefonalközpont típusától és gyártójától - az analóg telefonalközpont mellékére illeszthető, így lehetőséget biztosít a kaputól a lakásba vagy az irodába a becsöngetésre, a beszélgetésre és az ajtó (elektromos zár) nyitására.

FERMAX REF. 1304 - ADS IP illesztő egység

Forgalmazó: Dial-Comp Kft.
Gyártó: FERMAX S.A.E.

Az ADS - IP illesztő egység a Fermax ADS digitális kaputelefon rendszer határait terjeszti ki, összekötve a kaputelefon rendszert a helyi hálózattal vagy az Internet segítségével a nagyvilággal. Az összeköttetés teljes értékű, mintha a saját számítógép egy lakáskészülék lenne. A kaputábláról indított hívás felbukkanó ablakban jelenik meg a hívott lakás tulajdonosának otthoni vagy akár munkahelyi számítógépén.

első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: