SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Fermax - Neox videó szett

Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Fermax

A villanyszerelője csak két vezetéket húzott ki, ám Ön mégis videókaputelefont szeretne? Nincs elég vezeték a falban, és utólag már nem tudnak több vezetéket behúzni, de mégis szeretné látni és nem csak hallani, hogy valóban ki áll az ajtajában? Egy egészen egyedi, vékony és a mai kor stílusának megfelelő kaputelefont szeretne? Szeretné, ha a videókaputelefonja többet tudna annál, minthogy kinyitja az ajtót? Szeretné, ha egyetlen mozdulattal bármikor ki és bekapcsolhatná kaputelefon készülékét, hogy nyugodtan pihenhessen?

HALO kaputábla, ref. 5700

Forgalmazó: Dial-Comp Kft.
Gyártó: FERMAX S.A.E.

A formabontó HALO kaputáblák új mérföldkövet jelentenek a kaputelefonok világában, megoldást kínálva egy modern otthon, egy modern iroda vagy egy modern ház komplexum kaputelefonnal és beléptető rendszerrel kapcsolatos igényeire. Az audio rész Hi-Fi hangátvitelt biztosít, a beépített nagylátószögű színes kamera részletgazdag képet ad, a beléptetést számkombinációs kódzár és közelítőkártyás olvasó biztosítja, de egyben mutatja a pontos időt és akinti hőmérsékletet is…

Olympo

Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Fermax

Valóban szeretné tudni, hogy ki áll az ajtajában? Szeretné, ha többet kapna, mint egy hagyományos színes videó kaputelefon? Tényleg kagyló nélküli kaputelefont szeretne, és szeretné, ha a kezeit szabadon használhatná beszélgetés közben, és nem kellene folyamatosan egy gombot lenyomva tartani? Szeretné, ha egyetlen mozdulattal bármikor ki-be kapcsolhatná kaputelefon készülékét? A megszokott kaputelefon berregés helyett szeretne polifonikus zenét hallani, ha vendége érkezik? Az Ön választása az OLYMPO színes videó kaputelefon.

Aiphone GH

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.

A GH rendszer moduláris kiépítésének köszönhetően bármilyen kaputelefon rendszer kiépítéséhez alkalmas. Felépítésében hasonlít a GF rendszerhez, azonban több egyéni funkciója és extra bővíthetőségei révén szélesebb körű alkalmazást biztosít. A GH alapvetően színes, moduláris felépítésű kaputelefon, amely kéz nélküli használatot nyújt a kommunikáció során. Azonban sokrétűségét bizonyítja az 5 különféle beltéri egység, amelyek vegyesen alkalmazhatóak egy rendszeren belül.

Aiphone JA

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.

A Japán Aiphone cég a kiváló minőségű és igen sok tekintettben egyedülálló kaputelefonjaival hívja fel magára a figyelmet. A JA rendszer a már ismert JB sorozat újabb, szélesebb felhasználási lehetőségekkel rendelkező testvére. A JA egy pan/tilt lehetőséggel rendelkező kézibeszélő nélküli színes videokaputelefon rendszer, amely több beltéri egység alkalmazása esetén interkom (egymás közötti) beszélgetésre is lehetőséget biztosítanak.

első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: