SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Fermax - Neox videó szett

Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Fermax

A villanyszerelője csak két vezetéket húzott ki, ám Ön mégis videókaputelefont szeretne? Nincs elég vezeték a falban, és utólag már nem tudnak több vezetéket behúzni, de mégis szeretné látni és nem csak hallani, hogy valóban ki áll az ajtajában? Egy egészen egyedi, vékony és a mai kor stílusának megfelelő kaputelefont szeretne? Szeretné, ha a videókaputelefonja többet tudna annál, minthogy kinyitja az ajtót? Szeretné, ha egyetlen mozdulattal bármikor ki és bekapcsolhatná kaputelefon készülékét, hogy nyugodtan pihenhessen?

HALO kaputábla, ref. 5700

Forgalmazó: Dial-Comp Kft.
Gyártó: FERMAX S.A.E.

A formabontó HALO kaputáblák új mérföldkövet jelentenek a kaputelefonok világában, megoldást kínálva egy modern otthon, egy modern iroda vagy egy modern ház komplexum kaputelefonnal és beléptető rendszerrel kapcsolatos igényeire. Az audio rész Hi-Fi hangátvitelt biztosít, a beépített nagylátószögű színes kamera részletgazdag képet ad, a beléptetést számkombinációs kódzár és közelítőkártyás olvasó biztosítja, de egyben mutatja a pontos időt és akinti hőmérsékletet is…

Olympo

Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Fermax

Valóban szeretné tudni, hogy ki áll az ajtajában? Szeretné, ha többet kapna, mint egy hagyományos színes videó kaputelefon? Tényleg kagyló nélküli kaputelefont szeretne, és szeretné, ha a kezeit szabadon használhatná beszélgetés közben, és nem kellene folyamatosan egy gombot lenyomva tartani? Szeretné, ha egyetlen mozdulattal bármikor ki-be kapcsolhatná kaputelefon készülékét? A megszokott kaputelefon berregés helyett szeretne polifonikus zenét hallani, ha vendége érkezik? Az Ön választása az OLYMPO színes videó kaputelefon.

Aiphone GH

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.

A GH rendszer moduláris kiépítésének köszönhetően bármilyen kaputelefon rendszer kiépítéséhez alkalmas. Felépítésében hasonlít a GF rendszerhez, azonban több egyéni funkciója és extra bővíthetőségei révén szélesebb körű alkalmazást biztosít. A GH alapvetően színes, moduláris felépítésű kaputelefon, amely kéz nélküli használatot nyújt a kommunikáció során. Azonban sokrétűségét bizonyítja az 5 különféle beltéri egység, amelyek vegyesen alkalmazhatóak egy rendszeren belül.

Aiphone JA

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.

A Japán Aiphone cég a kiváló minőségű és igen sok tekintettben egyedülálló kaputelefonjaival hívja fel magára a figyelmet. A JA rendszer a már ismert JB sorozat újabb, szélesebb felhasználási lehetőségekkel rendelkező testvére. A JA egy pan/tilt lehetőséggel rendelkező kézibeszélő nélküli színes videokaputelefon rendszer, amely több beltéri egység alkalmazása esetén interkom (egymás közötti) beszélgetésre is lehetőséget biztosítanak.

első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek