SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

PARADOX WD1, ES1 – új rádiós vízérzékelő!

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd

Volt már ügyfelének csőtörése? Ázott már fel a fa padlóburkolat púposra, szétfeszítve akár a falakat is? Megérkezett a megoldás!

Hikvision AcuSense hálózati kamerák villogó fénnyel és riasztóval

Forgalmazók:
Cédrus Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision, a világ első számú szállítója az innovatív videómegfigyelő termékek és megoldások területén, bemutatta az EasyIP 4.0 biztonsági megoldásokhoz illeszkedő AcuSense hálózati kameráit. A villogó fénnyel és hangriasztással ellátott kamerák azonnal képesek elriasztani a potenciális behatolókat attól, hogy belépjenek egy tiltott területre, amivel még jobban növelhető a telephelyek és ingatlanok biztonsága.

ABILITY riasztórendszerek

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

ABILITY magyarul annyit tesz: képesség, tehetség. Amennyiben problémamentes megoldást keres lakossági és kisebb vállalkozói létesítmények védelmére, teljes magyar nyelvű támogatással, akkor az Ability rendszert Önnek találták ki. Hat központ modell közül választhat, melyek a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálják a Magyarországi piacon. A központok az 5 csatlakozópontostól a 30-asig terjed, melyek a mai elvárható érzékelőkön túl, integráltan kezelik a rezgés- és redőnyérzékelőket vagy akár a szövegtárat is!

Paradox EVOHD központ, HD88 kamerával integrált kültéri érzékelő

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd

A Paradox videó integrációs megoldása eddig elképzelhetetlen ellenőrzési lehetőségeket biztosít. A rendszer jelzéseire reagálva az INSITE GOLD használatával azonnal ellenőrizhetjük a helyszínen történteket. A HD88 már a behatolási kísérlet legkorábbi szakaszában védelmet nyújt, nem csak riasztást generálva, hanem rögzítve is a bűncselekményt. A Paradox ez év végéig különleges akciós szettek keretében a hagyományos kültéri érzékelők árában teszi elérhetővé a videós ellenőrzéssel megnövelt védelmet.

Pyronix beltéri mozgásérzékelő

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Pyronix

A KX15DD passzív infravörös szenzorral rendelkező beltéri mozgásérzékelő. A PIR az érzékelési mezőre merőleges mozgásra érzékeny. Mivel a technológia már ismert a piacon, így azokat a tulajdonságait érdemes megtekintenünk, amelyek különlegesek.

/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: