Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztórendszerek és automatika

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel

Egyre növekvő igény mutatkozik napjainkban az épületautomatika rendszerekre, mind a lakossági szférában, mind a nagyobb gyengeáramú projektmunkák tekintetében. Emiatt döntött úgy a Satel, hogy az Integra központjait több otthonautomatikai rendszer protokolljával integrálja. A Fibaro lengyel otthonautomatikai rendszer és a KNX protokoll teljeskörű rendszerek kiépítésére adnak lehetőséget, akár vezetékes, akár vezeték nélküli rendszerben gondolkodunk.

SATEL PERFECTA riasztóközpont család

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A gyártó mérnökei a tervezés során arra törekedtek, hogy megalkotásával olyan eszközt hozzanak létre, mely a behatolásjelző központok piacán megfigyelhető trendek és rendelkezésre álló műszaki lehetőségek alkalmazása által, a felhasználók, valamint a telepítők igényeihez leginkább illeszkedő megoldást biztosítsanak.

INIM SmartLiving behatolásjelző központok

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A mai világban egyre inkább fokozódik az az igény, hogy az ember biztonságban tudja szeretteit, óvja létrehozott vagy megszerzett értékeit. Fontos, hogy egy gyakorlott vagyonvédelmi telepítő tudásához mérten teljes tájékoztatást adjon, hiszen egy járatlan végfelhasználónak fogalma sem lesz róla, nem tudja, hogy mire is használhatná még azt vagy mi mindenre lehet alkalmas egy modern berendezés! A SmartLiving ezért létezik! Na, de ha ez praktikusan működik és kényelemmel is jár, akkor miért ne!?

Mobilalkalmazás DSC NEO riasztóközpontokhoz

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Digital Security Controls

A DSC NEO központcsaládja számos előnyt kínál a riasztórendszerek telepítéséhez, ezen kívül felhasználóbarát és okos megoldásokban gazdag rendszer. A számos újításban nagy szerepe van a vezeték nélküli bővítésnek és az internetes kommunikátornak. Jelen esetben pont az internet adta szabadságot szeretném kiemelni. Hivatalosan is elérhető mind az almások, mind a droidosok számára a TYCO Safety Products Canada által kiadott PowerSeries NEO Go applikáció. A mobilos app segítségével könnyen tudjuk tabletünkről vagy telefonunkról átvenni az irányítást a riasztó rendszer felett.

EWP2

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: ELDES UAB

/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: