SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 5 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Ajax FireProtect

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Ajax Systems

Ha nincs védelem a betörés ellen kockáztatja értékeit. Ha nincs védelem a tűz ellen mindent kockára tesz. Az Ajax FireProtect füstérzékelő könnyen telepíthető és vezérelhető, szabotázs védett, és rendkívül tartós kialakítású.

SATEL PERFECTA riasztóközpont család

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A gyártó mérnökei a tervezés során arra törekedtek, hogy megalkotásával olyan eszközt hozzanak létre, mely a behatolásjelző központok piacán megfigyelhető trendek és rendelkezésre álló műszaki lehetőségek alkalmazása által, a felhasználók, valamint a telepítők igényeihez leginkább illeszkedő megoldást biztosítsanak.

BENTEL KYO termékcsalád

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Bentel Security

A BENTEL gyár 2017-et követően 2018-ban is megtartja a teljes KYO termékcsaládot a felsőbb kategóriát képviselő ABSOLUTA termékvonala mellett.

Mobilalkalmazás DSC NEO riasztóközpontokhoz

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Digital Security Controls

A DSC NEO központcsaládja számos előnyt kínál a riasztórendszerek telepítéséhez, ezen kívül felhasználóbarát és okos megoldásokban gazdag rendszer. A számos újításban nagy szerepe van a vezeték nélküli bővítésnek és az internetes kommunikátornak. Jelen esetben pont az internet adta szabadságot szeretném kiemelni. Hivatalosan is elérhető mind az almások, mind a droidosok számára a TYCO Safety Products Canada által kiadott PowerSeries NEO Go applikáció. A mobilos app segítségével könnyen tudjuk tabletünkről vagy telefonunkról átvenni az irányítást a riasztó rendszer felett.

DSC LC100PI mozgásérzékelő

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: Digital Security Controls

DSC LC100PI mozgásérzékelő

/ 5 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!

Friss szakmai hírek