Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch Commercial Series mozgásérzékelők

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Commercial Series bevezetésével a Bosch új szintre emelte a behatolásjelzést, az ár és a teljesítmény tökéletes arányát nyújtva a kis- és közepes méretű kereskedelmi alkalmazásokhoz. A portfólió többi termékéhez hasonlóan a Commercial Series érzékelők kiváló azonosítási teljesítményt nyújtanak, minimalizálják a téves riasztások számát és egyedülálló funkciókat kínálnak a pontos és megbízható teljesítmény garantálására, miközben jelentősen csökkentik a telepítés időszükségletét és bonyolultságát.

GSN - PATROL mozgás- és üvegtörés érzékelők

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: GSN Electronic

Az izraeli GSN cég által gyártott PATROL mozgás- és üvegtörés érzékelőket megbízható működés, elegáns megjelenés és 3 év garancia jellemzi. A GSN érzékelők rendben teszik a dolgukat, téves riasztások nélkül. A kínálatban a passzív infra és kombinált érzékelők széles választéka megtalálható.

Bosch Blue Line mozgásérzékelők

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Az észlelési pontosság, megbízhatóság és hamisriasztással szembeni immunitás nem mindig érte el az optimális szintet a lakótereket vagy kisvállalkozások helyszíneit védő mozgásérzékelők esetén. Ma már viszont a piacon elérhetővé váltak a kisebb alkalmazások védelmére készített olyan detektorok, melyek funkciói korábban csak a prémium kategóriás társaiknál voltak ismertek. Telepítésük és karbantartásuk ugyanakkor továbbra is olyan egyszerű, mint az egyszeregy.

A Bosch Professzionális sorozatú érzékelőcsaládja tovább bővül

Forgalmazó: Robert Bosch Kft.
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Bosch Security Systems újabb tagokkal bővíti a Professzionális Sorozatú Érzékelők családját. Az új modellek már rendelkeznek többpontos letakarás- és spray érzékeléssel. Ez az új szabadalmaztatott technológia prizmarendszereket és infravörös érzékelést használ a jelenleg ismert letakarási módszerek érzékelésére, így biztosítva kiemelkedő védelmet az ilyen jellegű szabotázsakciók ellen.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:
Hirdetés

Friss szakmai hírek