SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

SATEL PERFECTA riasztóközpont család

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A gyártó mérnökei a tervezés során arra törekedtek, hogy megalkotásával olyan eszközt hozzanak létre, mely a behatolásjelző központok piacán megfigyelhető trendek és rendelkezésre álló műszaki lehetőségek alkalmazása által, a felhasználók, valamint a telepítők igényeihez leginkább illeszkedő megoldást biztosítsanak.

BENTEL KYO termékcsalád

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Bentel Security

A BENTEL gyár 2017-et követően 2018-ban is megtartja a teljes KYO termékcsaládot a felsőbb kategóriát képviselő ABSOLUTA termékvonala mellett.

Mobilalkalmazás DSC NEO riasztóközpontokhoz

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Digital Security Controls

A DSC NEO központcsaládja számos előnyt kínál a riasztórendszerek telepítéséhez, ezen kívül felhasználóbarát és okos megoldásokban gazdag rendszer. A számos újításban nagy szerepe van a vezeték nélküli bővítésnek és az internetes kommunikátornak. Jelen esetben pont az internet adta szabadságot szeretném kiemelni. Hivatalosan is elérhető mind az almások, mind a droidosok számára a TYCO Safety Products Canada által kiadott PowerSeries NEO Go applikáció. A mobilos app segítségével könnyen tudjuk tabletünkről vagy telefonunkról átvenni az irányítást a riasztó rendszer felett.

DSC LC100PI mozgásérzékelő

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: Digital Security Controls

DSC LC100PI mozgásérzékelő

Riasztórendszerek és automatika

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel

Egyre növekvő igény mutatkozik napjainkban az épületautomatika rendszerekre, mind a lakossági szférában, mind a nagyobb gyengeáramú projektmunkák tekintetében. Emiatt döntött úgy a Satel, hogy az Integra központjait több otthonautomatikai rendszer protokolljával integrálja. A Fibaro lengyel otthonautomatikai rendszer és a KNX protokoll teljeskörű rendszerek kiépítésére adnak lehetőséget, akár vezetékes, akár vezeték nélküli rendszerben gondolkodunk.

/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: