SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

INIM riasztórendszerek

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A Felhő (Cloud) már mindenki életének szerves része. Vásárlások, banki átutalások, rendelések, foglalások, gyakorlatilag minden online tranzakció felhő képességekkel bír. Ez egy olyan kialakult virtuális valóság, amelyben megbízunk. Persze, tekinthetjük optimistán is, hogy a Felhő szolgáltatás egy olyan számítástechnikai „hatalom”, amely elsődlegesen korlátlan erőforrásokat kínál, amit az egyre növekvő adatkezelési igények keltettek életre: otthon, munkahelyen vagy nyaraláson – ez rengeteg adat!

Intellio IVS4

Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt

Tudta, hogy az Intellio IVS4 diagnosztikai eszköztára folyamatos képet ad CCTV rendszere állapotáról? Az IVS4 hatékony megfigyelést, visszakeresést és üzemeltetést garantál, akár meglévő kameráinak megtartása mellett.

Paradox HD88

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd

Piacon a legújabb, applikációból felügyelhető kamerás mozgásérzékelő. A Paradox mindig is élen járt a lakásriasztó fejlesztések terén és az ügyfélközpontú megoldásokat tartotta a legfontosabbnak. Okosotthon megoldásai keretében számos vezérlési és eszközfelügyeleti opciót kínál, beleértve a videó- és hang felügyeletet is, melyet a Paradox - Insite Gold applikáció tesz elérhetővé. A Paradox legújabb ezirányú fejlesztése a HD88-as kamerával integrált kültéri mozgásérzékelő.

Ajax FireProtect

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Ajax Systems

Ha nincs védelem a betörés ellen kockáztatja értékeit. Ha nincs védelem a tűz ellen mindent kockára tesz. Az Ajax FireProtect füstérzékelő könnyen telepíthető és vezérelhető, szabotázs védett, és rendkívül tartós kialakítású.

SATEL PERFECTA riasztóközpont család

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A gyártó mérnökei a tervezés során arra törekedtek, hogy megalkotásával olyan eszközt hozzanak létre, mely a behatolásjelző központok piacán megfigyelhető trendek és rendelkezésre álló műszaki lehetőségek alkalmazása által, a felhasználók, valamint a telepítők igényeihez leginkább illeszkedő megoldást biztosítsanak.

első oldal előző oldal / 6 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek