SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Samsung SLA-M2882 optika

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Samsung Techwin

A Samsung, mint kamera és DVR gyártó nagy hangsúlyt fektet a kiegészítők gyártására is, hogy ily módon tudjon komplex megoldásokat kínálni a CCTV piacon. Az optika 1/3” érzékelővel felszerelt autoírisz vezérlésű megapixeles kamerákhoz, mint pl. az SNB-5000 típusú használható.

Új Eurovideo variofókuszos objektívek

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Eurovideo CCTV

Frissítő újdonságok az idei őszre: EuroVideo új variofókuszos objektívek. A videokamerás megfigyelőrendszerek tervezésekor az egyik legszűkebb keresztmetszetet a megfelelő objektív alkalmazása jelenti. Ezek pontos kiválasztásában segít az újonnan bevezetett közép-, felsőkategóriás, autoíriszes, varioobjektív sorozat. A jó minőséghez új, egyedi formavilág is társul. A piaci bevezetéskor hangsúlyt kapott, hogy először a korábbi típusoknak megfelelő változatok jelenjenek meg, ráadásul ármódosulás nélkül.

Tamron optika 13FG22IR

Forgalmazó: Wegatech Kft
Gyártó: VIDO Security Group

Ez az új Super Wideangle Mono-Focal önmagában is különleges és előkelő helyre teszi a Tamront versenytársaival szemben. A Tamron az egyetlen, amelyik Mono-Focal IR lencsék ilyen választékát kínálja a piacon. Amikor Mono-Focal lencsére van szükség az ár, vagy a műszaki adottságok miatt, akkor a Tamron a legjobb választás. 

Új TechSon IR objektívek

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon Inc.

A TechSon objektívek sorába több IR korrigált családtag érkezett. Az általánosan fém házzal és üveg lencserendszerrel készülő TechSon objektív család három új, DC íriszes, IR korrigált objektívet mutat be. Egyedül álló, hogy a 3.0-8.0mm-es / 2,8-12mm-es / 5.0-50mm-es fókusztávolságú objektívek megjelennek a TechSon kompakt kameracsaládjába beépítve is. Ezáltal nem csak egy IR objektív családról, hanem a TechSon-CCTV széles termékpalettájába integrálódó új Day&Night fejlesztésről van szó.

Tamron és Fujinon gyártmányú varifokális CCTV objektívek

Forgalmazó: Modern Alarm Kft
Gyártó: Tamron Inc.
Gyártó: Fujinon Inc.

A Modern Alarm KFT 2001 óta folyamatosan két vezető optikagyártó cég termékeit forgalmazza Magyarországon : FUJINON és TAMRON. Ezek a cégek az optikai ipar élvonalába taroznak , és a Modern Alarm 6 éve folyamatosan azért tartja raktáron mindkét gyár termékeit, mert így kiválóan kiegészíti egymást a termékkínálat, és az igényekhez maximálisan tud igazodni. A jelenleg legnépszerűbb DC AI varifokál objektívek kínálatából folyamatosan 15 típust áll rendelkezésre, 1,4-től 100mm-ig.

/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.

Friss szakmai hírek