SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

SATEL gázérzékelők

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A behatolásjelzők feladatának kiterjesztéseként a vagyonvédelmi feladatok ellátása mellett ezen rendszerek feladata lehet a bennlakók testi épségének védelme is. Ebből a célból nagyon jó szolgálatot tehetnek a SATEL által gyártott, egyébként akár önálló működési módban is alkalmazható gázérzékelői.

Siemens – OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

Létezik egy olyan aspirációs megoldás, amelynél használhatók az emelt érzékenységű Siemens füstérzékelők, a Cerberus PRO OOH740 és a Sinteso FDOOT241-A9. Mindez egy kisebb érzékelési területen, EN54-20 „C” osztályú érzékelésre alkalmazható.

Bosch AVENAR detector 4000 tűzérzékelő

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems a tűzjelző érzékelők új termékcsaládját vezeti be. A termék új eSMOG tulajdonsága a környezeti elektromágneses körülmények állandó megfigyelését nyújtja, ezáltal egyesíti a páratlan megbízhatóságot a kiemelkedő jelzési teljesítménnyel.

GFE Fire Beam vonali füstérzékelő

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Global Fire Equipment

Ez a vonali füstérzékelő egy egységben tartalmazza az adó- és a vevőegységet is. Ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy csak az egyik oldalon kell kiépíteni a jelzőhálózatot, mert az aktív elektronikai egységeket magában foglaló egységgel szemben mindössze egy prizma felszerelésére van szükség.

6. generációs MZX tűz érzékelő család

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft
Gyártó: Thorn Security Ltd., Tyco Electronic Product Group

A 850 és 830 sorozatú, 6. generációs, MZX tűz érzékelő család úgy lett kifejlesztve, hogy alkalmazkodó és rugalmas legyen a környezetéhez, miáltal sokkal hatékonyabban képes jelezni többféle potenciális tűzveszélyt. Az érzékelők bonyolult, digitális protokollt használnak a központ felé, ami által sokkal érzéketlenebbek a fizikai közegül szolgáló kábel paramétereire. Könnyen és gyorsan beállíthatók az új 850EMT eszköz segítségével, mely már kétirányú infravörös kapcsolatot biztosít az érzékelőhöz.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: