SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Siemens – OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

Létezik egy olyan aspirációs megoldás, amelynél használhatók az emelt érzékenységű Siemens füstérzékelők, a Cerberus PRO OOH740 és a Sinteso FDOOT241-A9. Mindez egy kisebb érzékelési területen, EN54-20 „C” osztályú érzékelésre alkalmazható.

Bosch AVENAR detector 4000 tűzérzékelő

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems a tűzjelző érzékelők új termékcsaládját vezeti be. A termék új eSMOG tulajdonsága a környezeti elektromágneses körülmények állandó megfigyelését nyújtja, ezáltal egyesíti a páratlan megbízhatóságot a kiemelkedő jelzési teljesítménnyel.

GFE Fire Beam vonali füstérzékelő

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Global Fire Equipment

Ez a vonali füstérzékelő egy egységben tartalmazza az adó- és a vevőegységet is. Ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy csak az egyik oldalon kell kiépíteni a jelzőhálózatot, mert az aktív elektronikai egységeket magában foglaló egységgel szemben mindössze egy prizma felszerelésére van szükség.

6. generációs MZX tűz érzékelő család

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft
Gyártó: Thorn Security Ltd., Tyco Electronic Product Group

A 850 és 830 sorozatú, 6. generációs, MZX tűz érzékelő család úgy lett kifejlesztve, hogy alkalmazkodó és rugalmas legyen a környezetéhez, miáltal sokkal hatékonyabban képes jelezni többféle potenciális tűzveszélyt. Az érzékelők bonyolult, digitális protokollt használnak a központ felé, ami által sokkal érzéketlenebbek a fizikai közegül szolgáló kábel paramétereire. Könnyen és gyorsan beállíthatók az új 850EMT eszköz segítségével, mely már kétirányú infravörös kapcsolatot biztosít az érzékelőhöz.

FV300 FLAME Vision - Mátrix tömb-alapú infravörös lángérzékelő

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft.
Gyártó: Tyco Fire & Building Products

Az egyik legjelentősebb veszélyforrás a tűz. Egyes statisztikák szerint évente több százezer épületben üt ki tűz, és emiatt több ezer ember veszti életét. Az okozott érzelmi és pénzügyi kár felbecsülhetetlen - emiatt a megbízható és hatékony tűzvédelem létfontosságú. Az ADT több, mint 100 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a tűzvédelem terén. Szakértelmünket arra fordítjuk, hogy új tűzmegelőzési, tűzjelzési és riasztási megoldásokat fejlesszünk, melyek az iparág vezető technológiájaként emberek százezreit védik. Az általunk fejlesztett csúcstechnológia segít abban, hogy a tüzet korán jelezni lehessen, ezáltal az okozott kár a minimálisra csökkenthető.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: