SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

A Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelője már az alagutakban is tökéletes megoldás

Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 biztonsági kamerában alkalmazott videoalapú tűzérzékelő technológia már az alagutakban is lehetővé teszi a füst és a lángok korai és megbízható érzékelését. Praktikus és költséghatékony kiegészítés a hagyományos lineáris hőérzékelők mellé, amelyek csupán a hőmérséklet észrevehető emelkedésére reagálnak és a füst érzékelésére sem képesek. A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.

SATEL gázérzékelők

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A behatolásjelzők feladatának kiterjesztéseként a vagyonvédelmi feladatok ellátása mellett ezen rendszerek feladata lehet a bennlakók testi épségének védelme is. Ebből a célból nagyon jó szolgálatot tehetnek a SATEL által gyártott, egyébként akár önálló működési módban is alkalmazható gázérzékelői.

Siemens – OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

Létezik egy olyan aspirációs megoldás, amelynél használhatók az emelt érzékenységű Siemens füstérzékelők, a Cerberus PRO OOH740 és a Sinteso FDOOT241-A9. Mindez egy kisebb érzékelési területen, EN54-20 „C” osztályú érzékelésre alkalmazható.

Ajax FireProtect Plus

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Ajax Systems

Az Ajax FireProtect Plus-t a tűz megelőzésére tervezték. Az érzékelő azonnal jelzi a füstöt, veszélyes szénmonoxid szintet és a hirtelen hőmérséklet emelkedést.

Ajax FireProtect

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Ajax Systems

Ha nincs védelem a betörés ellen kockáztatja értékeit. Ha nincs védelem a tűz ellen mindent kockára tesz. Az Ajax FireProtect füstérzékelő könnyen telepíthető és vezérelhető, szabotázs védett, és rendkívül tartós kialakítású.

/ 4 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: