SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Siemens – OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

Létezik egy olyan aspirációs megoldás, amelynél használhatók az emelt érzékenységű Siemens füstérzékelők, a Cerberus PRO OOH740 és a Sinteso FDOOT241-A9. Mindez egy kisebb érzékelési területen, EN54-20 „C” osztályú érzékelésre alkalmazható.

SATEL gázérzékelők

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A behatolásjelzők feladatának kiterjesztéseként a vagyonvédelmi feladatok ellátása mellett ezen rendszerek feladata lehet a bennlakók testi épségének védelme is. Ebből a célból nagyon jó szolgálatot tehetnek a SATEL által gyártott, egyébként akár önálló működési módban is alkalmazható gázérzékelői.

Bosch AVENAR detector 4000 tűzérzékelő

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems a tűzjelző érzékelők új termékcsaládját vezeti be. A termék új eSMOG tulajdonsága a környezeti elektromágneses körülmények állandó megfigyelését nyújtja, ezáltal egyesíti a páratlan megbízhatóságot a kiemelkedő jelzési teljesítménnyel.

GFE Fire Beam vonali füstérzékelő

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Global Fire Equipment

Ez a vonali füstérzékelő egy egységben tartalmazza az adó- és a vevőegységet is. Ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy csak az egyik oldalon kell kiépíteni a jelzőhálózatot, mert az aktív elektronikai egységeket magában foglaló egységgel szemben mindössze egy prizma felszerelésére van szükség.

6. generációs MZX tűz érzékelő család

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft
Gyártó: Thorn Security Ltd., Tyco Electronic Product Group

A 850 és 830 sorozatú, 6. generációs, MZX tűz érzékelő család úgy lett kifejlesztve, hogy alkalmazkodó és rugalmas legyen a környezetéhez, miáltal sokkal hatékonyabban képes jelezni többféle potenciális tűzveszélyt. Az érzékelők bonyolult, digitális protokollt használnak a központ felé, ami által sokkal érzéketlenebbek a fizikai közegül szolgáló kábel paramétereire. Könnyen és gyorsan beállíthatók az új 850EMT eszköz segítségével, mely már kétirányú infravörös kapcsolatot biztosít az érzékelőhöz.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.

Friss szakmai hírek