SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

PR-DI250AE36 és PR-I1250AE36 kamerák

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A gyártó kínálatában a PRO sorozathoz tartozó 5 Megapixel felbontással rendelkező analóg nagyfelbontású kamerák mellett most már költségérzékenyebb igények esetén alternatívát biztosító ECO változatú eszközök is elérhetőek.

Hikvision Testkamera

Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Az elmúlt években egyre nagyobb szükség van arra, hogy rendvédelmi szervek intézkedései rögzítésre kerüljenek. Ebből adódóan a testkamerák használata egyre elterjedtebb a rendvédelmi szervek körében világszerte. A trend nagy valószínűséggel folytatódni fog, mivel a piaci előrejelzések szerint a testkamera-szállítmányok száma a 2018-as 1.59 millióról, 2021-re 5.62 millióra fog emelkedni. Az okos technológiák, eljárások és képzések forradalmasíthatják - többek között - a rendvédelmi szervek munkáját, csökkentve az testi sértés eshetőségét az intézkedések során.

Uniview Starview+ kamera széria

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, új, Starview+ szériát mutat be, amely sokkal magasabb szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.

Amiko D20M500B AHD dóm kamera

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO kamerák portfoliója tovább bővült. A közkedvelt IP kamerák mellett már egyre több AHD kamera is elérhető az AMIKO kínálatában. Bemutatjuk az új 5 megapixeles, 4 az 1-ben AMIKO AHD dóm kamerát, ami kimagaslóan jó képminőséget biztosít elérhető áron. Telepítése egyszerű, kompakt mérete, modern külseje és az IP66-os burkolat miatt kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. A hazai és az európai piaci igényeknek megfelelően antracit (sötétszürke) színben kapható.

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelés

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A súlyosabb kimenetelű épülettüzek manapság csak kevés esetben okoznak komolyabb testi sérülést vagy akár halált okozó baleseteket. A korai tűzérzékelési technológiák hiánya és a magas fokú tűzveszély miatt ugyankkor a tűzoltók gyakran már túl későn érkeznek a helyszínre – a tűz veszélyessé vált, vagy ekkor már túl kockázatos az épület megközelítése. A videoalapú tűzérzékelési technológiák gyorsabb és pontosabb észlelést ígérnek a veszélyes tűzesetek ellen, lehetővé téve a tűzoltók számára a károk enyhítését.

/ 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: