Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 46 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

PR-TM434In1BL tesztmonitor

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Az élet számos területén nap, mint nap számos közhely juthat eszünkbe. Ezek közül az egyik a 18. századi Benjamin Franklin híres mondása „az idő pénz”. A címben megjelölt tesztmonitor pedig pontosan ennek a váló életre történő átültetését jelentheti, mert használatának segítségével az analóg HD videomegfigyelő-rendszerek telepítése során rengeteg energia, és ebből fakadóan rengeteg pénz spórolható meg.

HiWatch „F” kamerák

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: HiWatch

A HiWatch termékcsalád ideális választás lehet „árérzékeny”, de kiváló minőségi színvonalat megkövetelő projektekhez. Egy voltaképpen széles körű kamera és rögzítő portfólióval rendelkező márkanévről beszélünk, melynek kínálatában egyaránt megtalálhatók IP és analóg, kompakt, dome, illetve fix és varifokális kamerák, valamint hálózati és digitális rögzítők is. A Hiwatch választékában található termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít.

UNV IPC2222ER5-DUPF60-C kamera

Forgalmazó: Alfa Digital Kft
Gyártó: Zhejiang Uniview Technologies Co.

Az UNV StarView sorozatú kamerák egyikeként az IPC2222ER5-DUPF60-C, F1.2 lencsét használ, hogy fizikailag is növelje a feldolgozható fény mennyiségét. Hisilicon H.265 DSP-re épül, a kamera speciális képfeldolgozási technológiájának köszönhetően képessé teszi a képminőség fokozását rendkívül alacsony megvilágítás mellett. Pontosabban szólva, 0,0005 lux környezetben mind a képélesség, mind a képek színei láthatóan legalább 25%-kal javulnak!

Hiwatch 4in1 protokollos kamerák

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: Hiwatch

A HiWatch "F" megnevezésű kamerák fő tulajdonsága, hogy 4 fajta kimeneti mód közül lehet választani, így a legtöbb ma kapható DVR-hez könnyen illeszthető.

EuroVideo X-LINE sorozat, kibővült „4 in 1” paletta

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Eurovideo CCTV

Kibővült, megújult a „4 in 1” kameracsalád az EuroVideo X Line

/ 46 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: