SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 48 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Új Hikvision DeepinView kamera sorozat

Forgalmazó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Új DeepinView IP kamerasorozatot indított a Hikvision. A világ elsőszámú, piacvezető innovatív videómegfigyelő eszköz és megoldások gyártója az első „Deep Learining” kamerák tavalyi megjelenését követően a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően máris elérhetővé váltak a továbbfejlesztett társaik. Az új sorozat nagyobb pontosságot, még élesebb, nagyobb felbontású videókat, „sor menedzsment” és számos újabb analitikai funkciót kínál a felhasználók számára, mint az arcfelismerés és rögzítés, folyamatelemzés és automatikus rendszám felismerés (ANPR).

EuroVideo X-LINE XVR-ek és NVR-ek

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Eurovideo CCTV

A CCTV rendszer HD felbontású kamerákkal való bővítése értelemszerűen magával vonzotta a rögzítő cseréjét is, mivel a meglévő DVR-ek nem voltak képesek a HD felbontású kép feldolgozására. Kezdetben a rögzítőkben valamelyik HD norma (TVI, CVI, AHD) volt elérhető, a nagy múltra visszatekintő CVBS videojel formátum mellett. Aztán megjelentek a Tri-brid illetve Penta-brid rögzítők is. Az első generációs készülékeknél a csatornákat külön konfigurálni kellet a bemenő jel típusára, ma már ezt a rögzítők automatikusan, -„self-adaptive” módon – önállóan elvégzik.

HYUNDAI HYU-436 kamera

Forgalmazó: by DEMES Group
Gyártó: Hyundai Security

Amikor egy könnyedén telepíthető, mégis széleskörűen alkalmazható, kiváló szolgáltatáskészlettel rendelkező CCTV kamerát igényel az adott projekt, a HYUNDAI 8MP-es (12 kép/s); hibrid; 2.8-12mm(108,1°- 45,6°) motoros ZOOM optikával felvértezett; kamerája az ideális megoldás. A valós D/N funkcióval rendelkező HYU-436 akár 0.003 lux mellett is képes színes képanyag továbbítására koax. (és Cat5/6) kábelen. Az intelligens SMART IR LED szabályozás (EXIR 2.0) és a 3 év garancia már csak a hab a tortán!

FE20A400 POE WIFI dóm kamera

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO IP kamerák egyik legújabb modellje az FE20A400 POE WIFI, ún. fisheye, vagyis halszemoptikával ellátott dóm kamera. A beltéri kamerával 360 fokban megfigyelheti otthonát, irodáját vagy bármilyen helyiséget. A POE-s (power-over-ethernet) kivitel miatt a kamera telepítése rendkívül egyszerű, a wifi modulnak köszönhetően pedig lehetőség van a vezetéknélküli internetes csatlakozáshoz is.

/ 48 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: