SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Provision-ISR PR-I4350AVF csőkamera

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Az 5 Megapixel felbontású Pro sorozatú analóg kamera a PROVISION-ISR folyamatosan megújuló megfigyelőkamera kínálatának egyik új tagja, mely még magasabb szintre emeli az eddig közkedvelt termékek által biztosított műszakiságot.

Bosch MIC IP 7100i PTZ kamera

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A videofelügyeleti megoldásoknak a legszélsőségesebb körülmények között is helyt kell állniuk. A Bosch ezért is fejlesztette tovább a robusztus és ellenálló MIC IP mozgatható kameráit, amelyek minden helyzetben gond nélkül üzemelnek. Az új 7100i kameraháza egy ellenálló, korrózióvédett burkolatot és egy beépített motoros szilikon ablaktörlőt kapott, a sorozat egyes elemei pedig ablakfűtéssel is rendelkeznek, így megbízható megoldást jelentenek a legextrémebb körülmények között is.

Axis P1377, P1378, P1377-LE és P1378-LE

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis Communications útjára indította az AXIS P13 hálózati kamerasorozat legújabb tagjait. Ezek a robusztus, nagyteljesítményű fix boksz kamerák elrettentésül szolgálnak és nagyfelbontású videókat nyújtanak széles, nyílt területeken lévő objektumokról és emberekről. Beltéri és kültéri modellekben is elérhetők és kitűnő részletességet kínálnak 5 MP és 4K felbontásban.

Új, Videosec Starlight Smart IP kamera

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec

A Starlight fényérzékenységű kamerák családjába tartozó IPW-2122LS-40F típusú Smart IP kamerában találkozik először az L sorozatnál megszokott kedvező ár és műszaki paraméterek, a nagy fényérzékenységű kameráinknál már bizonyított képminőséggel és fényérzékenységgel (0,002lux színes üzemmódban). A kisméretű ház ellenére a beépített IR sugárzó akár 50 m távolságról is képes a megfigyelni kívánt objektum megvilágítására.

TechSon EA2-es kamerasorozat – tudásban és formában is újdonság

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

A TechSon IP-kamerák legkisebb és legegyszerűbb kameráit váltja a megújult formavilágú és a belépő szinten szokatlan, extra tulajdonságokkal bíró EA2-es kameracsalád. Az elsősorban családi házakba és irodákba ajánlott készülékek olyan kiváló értékeket hordoznak, hogy akár nagy kameraszámú rendszerek tagjaiként is bátran megállják a helyüket.

/ 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: