SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision 4MP DarkFighterX

Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége kiadta új 4MP hálózati IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW). Az elődjénél kétszer nagyobb felbontással rendelkezvén, az új kamera még tisztább képet ad, akár sötét helyeken is.

Uniview – PixelSense technológia már az Easy szériában is

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az Uniview az IP video-megfigyelés úttörője. Az Uniview mára elérte, hogy Kína 3., míg a világon a 6. legnagyobb gyártójának mondhatja magát a video-megfigyelő rendszereket előállító cégek között.

AXIS Q6215-LE megerősített PTZ hálózati kamera OptimizedIR-rel

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis Communications kiadta az AXIS Q6215-LE PTZ hálózati kamerát, amely válasz a beépített IR-rel (infravörös világítás) rendelkező, megerősített PTZ kamerák iránti növekvő igényre. A nagy hatótávú OptimizedIR funkció az infravörös LED-ek világítását a kamera zoom szintjéhez állítja, így az akár 400 méterig ellát korom sötétben. A rendkívül rossz időjárási körülmények (például 245 km/órás szél) sem jelentenek akadályt, sőt, a kamera ablaka törlővel van ellátva a csapadék ellen.

PR-DI250AE36 és PR-I1250AE36 kamerák

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A gyártó kínálatában a PRO sorozathoz tartozó 5 Megapixel felbontással rendelkező analóg nagyfelbontású kamerák mellett most már költségérzékenyebb igények esetén alternatívát biztosító ECO változatú eszközök is elérhetőek.

Hikvision Testkamera

Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Az elmúlt években egyre nagyobb szükség van arra, hogy rendvédelmi szervek intézkedései rögzítésre kerüljenek. Ebből adódóan a testkamerák használata egyre elterjedtebb a rendvédelmi szervek körében világszerte. A trend nagy valószínűséggel folytatódni fog, mivel a piaci előrejelzések szerint a testkamera-szállítmányok száma a 2018-as 1.59 millióról, 2021-re 5.62 millióra fog emelkedni. Az okos technológiák, eljárások és képzések forradalmasíthatják - többek között - a rendvédelmi szervek munkáját, csökkentve az testi sértés eshetőségét az intézkedések során.

/ 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek