SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 47 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

HYUNDAI HYU-436 kamera

Forgalmazó: by DEMES Group
Gyártó: Hyundai Security

Amikor egy könnyedén telepíthető, mégis széleskörűen alkalmazható, kiváló szolgáltatáskészlettel rendelkező CCTV kamerát igényel az adott projekt, a HYUNDAI 8MP-es (12 kép/s); hibrid; 2.8-12mm(108,1°- 45,6°) motoros ZOOM optikával felvértezett; kamerája az ideális megoldás. A valós D/N funkcióval rendelkező HYU-436 akár 0.003 lux mellett is képes színes képanyag továbbítására koax. (és Cat5/6) kábelen. Az intelligens SMART IR LED szabályozás (EXIR 2.0) és a 3 év garancia már csak a hab a tortán!

FE20A400 POE WIFI dóm kamera

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO IP kamerák egyik legújabb modellje az FE20A400 POE WIFI, ún. fisheye, vagyis halszemoptikával ellátott dóm kamera. A beltéri kamerával 360 fokban megfigyelheti otthonát, irodáját vagy bármilyen helyiséget. A POE-s (power-over-ethernet) kivitel miatt a kamera telepítése rendkívül egyszerű, a wifi modulnak köszönhetően pedig lehetőség van a vezetéknélküli internetes csatlakozáshoz is.

Dahua IPC-HDBW4431E-ASE dómkamera

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: DAHUA Technology

A Dahua IPC-HDBW4431E-ASE, 4megapixeles mini dómkamera, mint az Eco-savvy sorozat tagja a továbbfejlesztett H.265 kódolási technológiával nagy teljesítményű video tömörítési képességet biztosít, mellyel sávszélességet és tárhelyet takaríthat meg. Magában foglalja a Starlight, az intelligens infravörös technológiát és az intelligens képelemzési technikákat is. Teljesen por és vízálló, IP67 minősítéssel és az IK10 szabványnak megfelelően vandál-biztos védelemmel rendelkezik.

Vivotek MS8391-EV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A Vivotek MS8391-EV -t többszörös szenzorral tervezték, ezáltal magasabb felbontást képes nyújtani, maximálja a látószöget, lecsökkentve így a szükséges kamerák számát, s ezzel a telepítési költségeket is. Fő jellemzője a 4x3 megapixeles CMOS szenzor, mellyel megfigyelhető a teljes vízszintes sík, valamint magas minőségű átfogó lefedettséget biztosít, ideális kültéri megfigyelő megoldássá téve az eszközt. A 180 fokos széles látószöget lefedve, az MS8391-EV teljes video biztonságot nyújt holttér

Vivotek MD8564-EH

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A VIVOTEK MD8564-EH egy 2-megapixeles hálózati kamera, melyet kifejezetten járműveken történő külső alkalmazásra terveztek. Használható oldalt, visszapillantó tükör helyettesítésre, vagy akár az áramszedő megfigyelésére, ha a jármű tetejére telepítjük. A kamera mindkét esetben éles képekkel látja el a vezetőt a kritikus területekről az incidensek megfigyeléséhez, vagy az üzembiztonság fokozásának érdekében. A beépített IR megvilágítóval az MD8564-EH képes kiváló képminőséget nyújtani 30 méter távolságból.

/ 47 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Friss szakmai hírek