SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision 4MP DarkFighterX

Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége kiadta új 4MP hálózati IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW). Az elődjénél kétszer nagyobb felbontással rendelkezvén, az új kamera még tisztább képet ad, akár sötét helyeken is.

Uniview – PixelSense technológia már az Easy szériában is

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az Uniview az IP video-megfigyelés úttörője. Az Uniview mára elérte, hogy Kína 3., míg a világon a 6. legnagyobb gyártójának mondhatja magát a video-megfigyelő rendszereket előállító cégek között.

AXIS Q6215-LE megerősített PTZ hálózati kamera OptimizedIR-rel

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis Communications kiadta az AXIS Q6215-LE PTZ hálózati kamerát, amely válasz a beépített IR-rel (infravörös világítás) rendelkező, megerősített PTZ kamerák iránti növekvő igényre. A nagy hatótávú OptimizedIR funkció az infravörös LED-ek világítását a kamera zoom szintjéhez állítja, így az akár 400 méterig ellát korom sötétben. A rendkívül rossz időjárási körülmények (például 245 km/órás szél) sem jelentenek akadályt, sőt, a kamera ablaka törlővel van ellátva a csapadék ellen.

PR-DI250AE36 és PR-I1250AE36 kamerák

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A gyártó kínálatában a PRO sorozathoz tartozó 5 Megapixel felbontással rendelkező analóg nagyfelbontású kamerák mellett most már költségérzékenyebb igények esetén alternatívát biztosító ECO változatú eszközök is elérhetőek.

Hikvision Testkamera

Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Az elmúlt években egyre nagyobb szükség van arra, hogy rendvédelmi szervek intézkedései rögzítésre kerüljenek. Ebből adódóan a testkamerák használata egyre elterjedtebb a rendvédelmi szervek körében világszerte. A trend nagy valószínűséggel folytatódni fog, mivel a piaci előrejelzések szerint a testkamera-szállítmányok száma a 2018-as 1.59 millióról, 2021-re 5.62 millióra fog emelkedni. Az okos technológiák, eljárások és képzések forradalmasíthatják - többek között - a rendvédelmi szervek munkáját, csökkentve az testi sértés eshetőségét az intézkedések során.

/ 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek