SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 52 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Alakfelismerés TechSon MS4 kamerával

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

Mitől olyan jó az MS4-es kameracsalád? Attól, hogy a sokat kritizált mozgásfelismerés és beállíthatatlan vonalátlépés helyett használja az eszét. Nem csupán pixelhalmazok vándorlását regisztrálja, hanem képes felismerni az emberi alakokat és a járműveket. Ez több mint elég ahhoz, hogy gyakorlatilag megszűnjenek a téves riasztások. Ha csupán ennyit tudna ez a kamera, már az is elég lenne az üdvösséghez, de szerencsére, az MS4 család kivételesen érzékeny képérzékelővel és valós WDR-rel is el lett látva. A többit és a részleteket kattintás után olvashatják.

Hikvision AcuSense

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek. A Hikvision AcuSense technológiája ezeknek a legújabb fejlesztéseknek az eredménye, amely elsőként teszi a vállalkozások és lakossági ügyfelek számára elérhetővé a Deep Learning technológiával rendelkező fejlett képtartalom-elemzést.

Wisenet QNE-8011R és QNE-8021R

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe

Az új 5 megapixeles flateye IR dóm Wisenet hálózati kamerák a Hanwha Techwintől magas páratartalmú környezetekbe van tervezve, ahol van esély a páralecsapódásra a hőmérsékletkülönbségek miatt. A flateye kialakításnak, amikor a lencse elé közvetlenül egy lapos üvegfelület van berakva, megvan az az előnye a dómmal szemben, hogy az infravörös világítás által keltett tükröződés és a karcolások képre való hatása csökken.

Bosch IP 3000i kamerák

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A Bosch bemutatja IP 3000i kameráit. A megszokott Bosch előnyökkel bíró kiváló minőségű, 24/7 üzemre tervezett kameráink számos lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára, emellett telepíthetőségük is egyszerűbbé vált.

Hikvision 4MP DarkFighterX

Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége kiadta új 4MP hálózati IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW). Az elődjénél kétszer nagyobb felbontással rendelkezvén, az új kamera még tisztább képet ad, akár sötét helyeken is.

/ 52 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek