SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Uniview Starview+ kamera széria

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, új, Starview+ szériát mutat be, amely sokkal magasabb szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.

Amiko D20M500B AHD dóm kamera

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO kamerák portfoliója tovább bővült. A közkedvelt IP kamerák mellett már egyre több AHD kamera is elérhető az AMIKO kínálatában. Bemutatjuk az új 5 megapixeles, 4 az 1-ben AMIKO AHD dóm kamerát, ami kimagaslóan jó képminőséget biztosít elérhető áron. Telepítése egyszerű, kompakt mérete, modern külseje és az IP66-os burkolat miatt kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. A hazai és az európai piaci igényeknek megfelelően antracit (sötétszürke) színben kapható.

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelés

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A súlyosabb kimenetelű épülettüzek manapság csak kevés esetben okoznak komolyabb testi sérülést vagy akár halált okozó baleseteket. A korai tűzérzékelési technológiák hiánya és a magas fokú tűzveszély miatt ugyankkor a tűzoltók gyakran már túl későn érkeznek a helyszínre – a tűz veszélyessé vált, vagy ekkor már túl kockázatos az épület megközelítése. A videoalapú tűzérzékelési technológiák gyorsabb és pontosabb észlelést ígérnek a veszélyes tűzesetek ellen, lehetővé téve a tűzoltók számára a károk enyhítését.

UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: Uniview Technologies Co.

Az UNV minden igényt kielégítően kínál Speed dóm (PTZ) kamerákat a belépő szinttől (Easy) a középkategórián át (Prime) egészen a professzionális és ipari felhasználásig (Pro). Sokan azonban nehezen tudnak választani a kínálatból, mert „csak” egy megbízható, nagy tudású PoE-s PTZ IP dómkamerát szeretnének, amely a hosszú évekre tervezett üzemidő alatt megszolgálja a belé fektetett pénzt. Nekik ajánljuk az UNV IPC6222ER-X20(P)/X30(P)-B készüléket, amelyek sok extrával ellátott, megbízható és hűséges igáslovak, éjjel és nappal.

Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe

A Hanwha Techwin P szériás, multiszenzoros kamerák különlegessége az, hogy több, külön beállítható érzékelővel rendelkeznek. Széles területeket figyelhet meg velük tűélesen, hatalmas felbontásban, így kiválthat velük több hagyományos kamerát, csökkentve a telepítés, üzemeltetés és karbantartás költségeit. Kültéren és beltéren is használhatóak, fejlett videoanalitikai megoldásokat támogatnak. Egyetlen IP-címre és a legtöbb VMS szoftverben csak egyetlen licencre van szükségük a működéshez.

első oldal előző oldal / 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek