SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B

Forgalmazó: Young B.T.S. Kft
Gyártó: Uniview Technologies Co.

Az UNV minden igényt kielégítően kínál Speed dóm (PTZ) kamerákat a belépő szinttől (Easy) a középkategórián át (Prime) egészen a professzionális és ipari felhasználásig (Pro). Sokan azonban nehezen tudnak választani a kínálatból, mert „csak” egy megbízható, nagy tudású PoE-s PTZ IP dómkamerát szeretnének, amely a hosszú évekre tervezett üzemidő alatt megszolgálja a belé fektetett pénzt. Nekik ajánljuk az UNV IPC6222ER-X20(P)/X30(P)-B készüléket, amelyek sok extrával ellátott, megbízható és hűséges igáslovak, éjjel és nappal.

Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe

A Hanwha Techwin P szériás, multiszenzoros kamerák különlegessége az, hogy több, külön beállítható érzékelővel rendelkeznek. Széles területeket figyelhet meg velük tűélesen, hatalmas felbontásban, így kiválthat velük több hagyományos kamerát, csökkentve a telepítés, üzemeltetés és karbantartás költségeit. Kültéren és beltéren is használhatóak, fejlett videoanalitikai megoldásokat támogatnak. Egyetlen IP-címre és a legtöbb VMS szoftverben csak egyetlen licencre van szükségük a működéshez.

Intellio Initio kamerasorozat

Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt

Az Intellio új, Initio kamerasorozata 4 MP felbontással, cső és dóm kivitelben, fix-, vagy az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel és 3 év garanciával már elérhető!

TechSon MA3/F kameraszéria fejlett analitikai funkciója: Arcfelismerés

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon

A biometrikus azonosítás számos helyzetben képes nélkülözhetetlen információval szolgálni az események utólagos feldolgozása során. Ezen felül az arcfelismerés alkalmassá teheti a rendszert arra is, hogy azonnali és fontos adatokkal lássa el biztonsági részleget. Az MA3-as kamerákkal és egy TechSon MX rögzítővel arcadatbázis építhető, fekete és fehér lista figyelmezteti a megfigyelőt a VIP vagy éppen nem kívánatos személyekere.

Uniview Starview+ széria

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, bemutatja a Starview+ szériát, amely új szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.

első oldal előző oldal / 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: