SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 47 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Vivotek CC8160

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A Vivotek CC8160 egy diszkrét kialakítású hálózati kamera, melyet 180 fokos beltéri megfigyelésre terveztek.

Vivotek FD8166A-N

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A Vivotek FD8166A-N kamera egy stílusos, ultra kisméretű IR fix dome hálózati kamera a maga apró, minössze 90mm-es átmérőjével.

Vivotek CC8371-HV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A CC8371-HV egy vandálbiztos, infrás panoráma kamera, mely akár 30fps-re is képes 3-megapixeles felbontás mellett.

PR-I4280IP5MVF csőkamera 4K felbontással

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A PROVISION-ISR a piaci folyamatokat és igényeket szem előtt tartó fejlesztői tevékenységének eredményeként ma már kínálatuk részét képezik a pár évvel ezelőtt szinte hihetetlennek tűnő 8 Megapixel felbontású IP kamerák is. Ezek a hasznos új funkciók, pl. videoanalitika, mellett természetesen minden eddiginél részletgazdagabb képet biztosítanak.

AMIKO 4K dóm kamera vandálbiztos kivitelben

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko Home

Az AMIKO IP kamerák családjának egyik legújabb a tagja, a 4k felbontású, POE-s kivitelű „DVW20M 4K POE” névre hallgató dóm kamera. Az AMIKO család legújabb tagja IK10-es vandálbiztos burkolattal rendelkezik, telepítése a POE-s kivitelnek köszönhetően egyszerű és gyors. Az „AMIKO DVW20M 4K POE” 4k dóm kamera professzionális megfigyelő kameraként Ultra HD képet nyújt. A beépített infravörös LED-ek tökéletes éjszakai megfigyelést biztosítanak 20 m-es látótávolságban. A modell beltérre és kültérre egyaránt telepíthető, nappal és éjszaka is kiváló képminőséget biztosít. Legújabb 4K-s dóm kameránk tökéletesen illeszkedik az AMIKO IP termékcsaládba. A kimagasló felhasználói élmény érdekében saját AMIKO digitális 4K-s rögzítőinkhez és a piacon kapható más, meglévő rendszerekhez ONVIF protokollon keresztül egyaránt csatlakoztatható. Az AMIKO SECURITY applikáción keresztül

első oldal előző oldal / 47 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Friss szakmai hírek