SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Uniview Starview+ széria

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview

Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, bemutatja a Starview+ szériát, amely új szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.

AXIS P3807-PVE fix dóm hálózati kamera

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis Communications bejelentette az új AXIS P3807-PVE fix dóm kivitelű hálózati kameráját, amely négy darab szenzort tartalmaz, így 180°-os területet képes átlátni. A négy szenzor négy képét egyetlen, magas minőségű képpé alakítja, vakfoltok nélkül. A széles látószög miatt felér több kamerával, csökkentve a telepítés, a kábelezés és a VMS licencek költségeit. Ideális városközpontok, parkok, vasútállomások vagy raktárak megfigyelésére, vagy bárhol, ahol széles területet kell egyszerre megfigyelni.

Vivotek MA8391-ETV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

Az új MA8391-ETV az egyik legsokoldalúbb termék jelenleg a VIVOTEK kínálatában. Az MA8391-ETV nagy felbontású képeket nyújt 4 egymástól független kamerán keresztül, valamint minden kamera távoli fókuszos optikát használ. Azáltal, hogy a 4 kamera egymástól függetlenül állítható, az MA8391-ETV képes 4 különböző területet egyidejűleg megfigyelni, így csökkentve a szükséges kamerák számát, illetve a telepítési időt és a költségeket is.

Új Hikvision DeepinView kamera sorozat

Forgalmazó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Új DeepinView IP kamerasorozatot indított a Hikvision. A világ elsőszámú, piacvezető innovatív videómegfigyelő eszköz és megoldások gyártója az első „Deep Learining” kamerák tavalyi megjelenését követően a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően máris elérhetővé váltak a továbbfejlesztett társaik. Az új sorozat nagyobb pontosságot, még élesebb, nagyobb felbontású videókat, „sor menedzsment” és számos újabb analitikai funkciót kínál a felhasználók számára, mint az arcfelismerés és rögzítés, folyamatelemzés és automatikus rendszám felismerés (ANPR).

első oldal előző oldal / 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: