SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 48 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

FE20A400 POE WIFI dóm kamera

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO IP kamerák egyik legújabb modellje az FE20A400 POE WIFI, ún. fisheye, vagyis halszemoptikával ellátott dóm kamera. A beltéri kamerával 360 fokban megfigyelheti otthonát, irodáját vagy bármilyen helyiséget. A POE-s (power-over-ethernet) kivitel miatt a kamera telepítése rendkívül egyszerű, a wifi modulnak köszönhetően pedig lehetőség van a vezetéknélküli internetes csatlakozáshoz is.

Dahua IPC-HDBW4431E-ASE dómkamera

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: DAHUA Technology

A Dahua IPC-HDBW4431E-ASE, 4megapixeles mini dómkamera, mint az Eco-savvy sorozat tagja a továbbfejlesztett H.265 kódolási technológiával nagy teljesítményű video tömörítési képességet biztosít, mellyel sávszélességet és tárhelyet takaríthat meg. Magában foglalja a Starlight, az intelligens infravörös technológiát és az intelligens képelemzési technikákat is. Teljesen por és vízálló, IP67 minősítéssel és az IK10 szabványnak megfelelően vandál-biztos védelemmel rendelkezik.

Vivotek MS8391-EV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A Vivotek MS8391-EV -t többszörös szenzorral tervezték, ezáltal magasabb felbontást képes nyújtani, maximálja a látószöget, lecsökkentve így a szükséges kamerák számát, s ezzel a telepítési költségeket is. Fő jellemzője a 4x3 megapixeles CMOS szenzor, mellyel megfigyelhető a teljes vízszintes sík, valamint magas minőségű átfogó lefedettséget biztosít, ideális kültéri megfigyelő megoldássá téve az eszközt. A 180 fokos széles látószöget lefedve, az MS8391-EV teljes video biztonságot nyújt holttér

Vivotek MD8564-EH

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A VIVOTEK MD8564-EH egy 2-megapixeles hálózati kamera, melyet kifejezetten járműveken történő külső alkalmazásra terveztek. Használható oldalt, visszapillantó tükör helyettesítésre, vagy akár az áramszedő megfigyelésére, ha a jármű tetejére telepítjük. A kamera mindkét esetben éles képekkel látja el a vezetőt a kritikus területekről az incidensek megfigyeléséhez, vagy az üzembiztonság fokozásának érdekében. A beépített IR megvilágítóval az MD8564-EH képes kiváló képminőséget nyújtani 30 méter távolságból.

Vivotek CC8160

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A Vivotek CC8160 egy diszkrét kialakítású hálózati kamera, melyet 180 fokos beltéri megfigyelésre terveztek.

első oldal előző oldal / 48 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: