SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

SpeedDome Ultra VIII kamera

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft.
Gyártó: American Dynamics

A SpeedDome Ultra VIII kamera nagyteljesítményű zoommal rendelkezik, amely akár 420-szoros teljes nagyítást (35-szörös optikai zoom, 12-szeres digitális nagyítással, day/night kamera esetén) vagy 242-szeres teljes nagyítást (22-szeres optikai zoom, 11-szeres digitális nagyítással, színes kamera esetén) tesz lehetővé. A 22x és 35x modellek egyformán képesek a további kiegyenlítésre gyenge fényviszonyoknál, mivel a DSS technológia következtében a CCD képlekérdező egység több fényt képes összegyűjteni. A kép jobb minőségét szolgálják a kiegészítő beállítási lehetőségek, mint pl. az automatikus vezérlés- erősítés (AGC) és a fehér egyensúly.

GN55CH nagy hatótávolságú Day & Night IR kamera

Forgalmazó: Shield Kft.
Gyártó: Goldeneye UK Ltd.

A GN55CH egy nagy érzékenységgel rendelkező költséghatékony megoldás, amely teljesen kültéri kivitelben és új formában nyújtja a Day & Night kamerák kedvező tulajdonságait. A kamera infra LED-es kamera, amely alkalmas kültéri és beltéri használatra, IP67 védettséggel bír.

AD Discover mini fix dome kamera család

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft.
Gyártó: American Dynamics

A Mini Dome Discover kamera típusai vandalizmus ellen védett, kiválóan ellenálló kivitelben kaphatóak, szinte az ilyen tulajdonságokkal nem rendelkezőkre jellemző áron. A nagyteljesítményű mini dome egy rendkívül jó ütésállóságú készülékházból áll, amely a legmostohább környezeti viszonyokat figyelembevéve került megtervezésre. A Discover modellek háza rendkívül tartós összetett és polikarbonát anyagokból készül, amelyekre az ún. „alaki emlékezés” tulajdonság jellemző.  

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Akár 100º/s sebességű folyamatos pásztázás manuális módban, 0.02º-os pontosság, a horizont fölé is beállítható Rendkívül rugalmas megoldás több vezérlő protokollal és különböző kamera opciókkal, többek között DinionXF kamera-zoom kombinációkkal Kompakt, minden időjárásban használható rendszer; könnyen telepíthető, egyszerűen karbantartható és használható

Axis ultra-kompakt fix dome termékcsalád

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis Communications újabb tagokkal bővítette termékpalettáját az AXIS 209FD, az AXIS 209FD-R és AXIS 209MFD termékcsaláddal, melyeket kimondottan olyan beltéri használatra fejlesztettek ki, ahol szükség van okos, nem hivalkodó kamerákra, mint például üzletek, recepciók, irodák vagy folyosók vagy közlekedési eszközök. A termékek 4 cm-es magasságúak, ezáltal könnyű őket mennyezetre, falra vagy járműben felszerelni, Etherneten keresztüli áramellátást kapnak, az adatok és a tápellátás biztosítása egyetlen vezetéken történik, ezáltal a telepítésük is gyors és egyszerű. Támogatják a piac legtöbb applikációs szoftverét az AXIS Application Development Partner programon keresztül, pl. a magyar fejlesztésű NetAVIS-t.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: