SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Axis M31-R IP kamerák

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis bemutatta a járművekbe tervezett, tenyérnyi méretű M31-R sorozatú termékcsaládot. Az új hálózati kamerákat kimondottan arra fejlesztették ki, hogy járművekben, így buszokon, vonatokon, metrószerelvényeken, mentő- és rendőrautókban használják őket.

200-as sorozatú all in one IP kamerák

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems olyan új, kompakt IP kamerasorozattal jelenik meg most a piacon, amely képes komplett felügyeleti rendszerként működni. A 200-as sorozatú IP kamera olyan költséghatékony megoldás, amely a kisvállalkozások számára is lehetővé teszi vagyonuk védelmét és felügyeletét.

WZ sorozatú integrált IR csőkamerák és –vandálbiztos fix dome-ok

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Az új termékcsalád WZ sorozatú kamerái jelentős részben azoknak a hétköznapi – egyben számos problémás kérdést felvető alkalmazásoknak kiszolgálását tartalmazzák, melyek megfigyelési nehézségeik, vagy többletkövetelményeik okán gyakran nehezítik meg a tervezők, telepítők dolgát. A sorozat, kialakításában a szélsőséges hőmérsékleti tartomány-, vandálbiztos védelem-, integrált IR megvilágítás-, és kompakt telepíthetőség kiszolgálására helyezte a hangsúlyt. Mindezek mellett a termékcsalád kedvező árszintjével a kisebb alkalmazási igények kiszolgálására is alkalmas.

JVC TK-C685/686 analóg és JVC VN-V685/686 IP speed-dome kameracsalád

Forgalmazó: Securiton Kft
Gyártó: JVC


A japán JVC cég hűen a hagyományaihoz ismét egy kiváló minőségű bel- és kültéri SPEED DOME KAMERACSALÁDDAL jelent meg, amely tagjai a „klasszikus” és az IP világban is csúcsminőséget jelentenek, amit számos szakmai elismeréssel is nyugtázott már a CCTV világ. A 36x, illetve 27x optikai, valamint 32x digitális zoom, az egyedülálló közvetlen motor-hajtás (DirectDrive), a fantasztikus megbízhatósági paraméterek, azaz a több mint 50.000-es MTBF-érték, amely jóval meghaladja a 3 éves garanciát, mind-mind azt mutatják, hogy a JVC mérnökeinek megint sikerült valami egyedülállót alkotniuk.

IQeye 4-es sorozatú kamerák

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: IQinVision

Az IQeye 4-es sorozatú kamerái kompakt, elérhető árú, robusztus kivitelű alumínium házban kaphatók. A kamerák VGA-tól 2 Megapixel felbontásig nagy sebességű videó szolgáltatást nyújtanak, könnyen telepíthető kivitelben. A kamerák teljes mértékben támogatják a PoE-t, így a videó, a tápellátás és a kamera menedzsment felülete egy kábelen keresztül elérhető.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek