SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

JVC TK-C685/686 analóg és JVC VN-V685/686 IP speed-dome kameracsalád

Forgalmazó: Securiton Kft
Gyártó: JVC


A japán JVC cég hűen a hagyományaihoz ismét egy kiváló minőségű bel- és kültéri SPEED DOME KAMERACSALÁDDAL jelent meg, amely tagjai a „klasszikus” és az IP világban is csúcsminőséget jelentenek, amit számos szakmai elismeréssel is nyugtázott már a CCTV világ. A 36x, illetve 27x optikai, valamint 32x digitális zoom, az egyedülálló közvetlen motor-hajtás (DirectDrive), a fantasztikus megbízhatósági paraméterek, azaz a több mint 50.000-es MTBF-érték, amely jóval meghaladja a 3 éves garanciát, mind-mind azt mutatják, hogy a JVC mérnökeinek megint sikerült valami egyedülállót alkotniuk.

IQeye 4-es sorozatú kamerák

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: IQinVision

Az IQeye 4-es sorozatú kamerái kompakt, elérhető árú, robusztus kivitelű alumínium házban kaphatók. A kamerák VGA-tól 2 Megapixel felbontásig nagy sebességű videó szolgáltatást nyújtanak, könnyen telepíthető kivitelben. A kamerák teljes mértékben támogatják a PoE-t, így a videó, a tápellátás és a kamera menedzsment felülete egy kábelen keresztül elérhető.

GEOVISION IP kamera 81-13MBC-D01

Forgalmazó: LDSZ Kft
Gyártó: GEOVISION

A GEOVISION 1,3 Megapixeles kamera család olyan részleteket is látni enged, melyek megfigyelése a hagyományos kamerákkal nem lehetséges. A D1-nél 3-szor jobb felbontásnak köszönhetően bármely részlet (arc, rendszám) kinagyítható. Az új GEOVISION importőr LDSZ-nél raktárról kapható box, beltéri fix dome és kültéri vandálbiztos dome kivitelű színes és valós Day/Night változatban is. A Megapixel IP megfigyelő rendszert a 4-32 csatornás rögzítő szoftver teszi teljessé a hasznos funkcióival, mint pl. „ködtelenítés”, hiányzó tárgy észlelése, …

Metal Mickey – nagy teljesítményű, robusztus PTZ kamerák extrém körülményekhez

Forgalmazó: Robert Bosch Kereskedelmi Kft.
Gyártó: Forward Vision CCTV Ltd.

A Bosch Security Systems a közelmúltban az Extreme CCTV csoport megvásárlásával bővítette videós termékkínálatát. Az új termékcsalád megvásárlásával elsődleges cél a speciális alkalmazási területek által támasztott különleges videós követelményeknek való megfelelés volt. Az így hozzáférhető, széles termékpaletta egyik kiemelkedő darabja a Metal Mickey fantázianévre hallgató modell, mely a hagyományos PTZ kamerák alternatívájaként kínál hatékony megoldást, elsősorban szélsőséges alkalmazási területeken való használathoz.

GRUNDIG electronic GCC-B6544P PIXIM WDR kamera

Forgalmazó: LDSZ Kft.
Gyártó: GRUNDIG electronic

A PIXIM technológiát alkalmazó 540 TV soros, valós Day/Night kamera a 440 ezer képpont egyenkénti kiértékelés módszerének köszönhetően 120 dB széles dinamikával rendelkezik. Egyedi képessége a következő feladatok megoldásánál érvényesül a leginkább : személyek felismerése szembefény esetén egyidejűleg jelentkeznek napsütötte és árnyékban levő megfigyelendő tárgyak a színek valódiságának jelentősége van Telepítése ajánlott ATM, üvegportál, pénzváltó, Casino, közlekedési vállalatok, patikák, veszélyes üzemek video megfigyelésére.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: