SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 49 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch Dinion IP kamerák

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Dinion XF Day/Night IP és Dinion IP típusok rendkívül kisméretű kamerák, stílusos burkolattal. A díjnyertes Dinion és Dinion XF kameracsalád közismerten kiemelkedő képminőséggel rendelkező tagjait IP-technológiával egészítették ki. Mindegyik kamera másodpercenként akár 25/30 IPS képtovábbításra képes, így DVD minőségű képet produkál valódi 4 CIF MPEG-4 képfelbontás mellett, és egyidejű háromsávos adatfolyam biztosítására képes

VIP-X: helytakarékos megoldások

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A világszínvonalú VIP (Video over IP) termékcsalád VIP X1 és VIP X2 videokódolói és VIP XD dekódolója a sávszélességet hatékonyan kihasználó MPEG-4 technológiának köszönhetően a DVD-hez hasonló, nagy felbontású képminőséget és gyors képváltási sebességet kínál. Segítségükkel a meglévő analóg PAL és NTSC szabványú kamerák/monitorok könnyen integrálhatók új, IP-alapú rendszerekbe.

VIDO CC480DN

Forgalmazó: Wegatech Kft
Gyártó: VIDO Security Group

A VIDO színes Day/Night kamerája olyan alkalmazások esetén jelent ideális megoldást, ahol a változó fényviszonyok (akár a nappali és az éjszakai szélsőséges fényerősségek) mellett is lényeges a maximális képminőség. Nappali fényviszonyok mellett nagyfelbontású színes kameraként működik. A fényerősség csökkenésével a jobb képalkotás érdekében automatikusan fekete-fehér működésre vált át.

SPECTRA III.

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Pelco Co.

A PELCO cég jól ismert dome kameráinak új tagjával mutatkozik be a SPECTRA III™ család. A sorozat kameráit Low-Light™ funkcióval is felszerelték. Az új Day/Night típus 18× optikai zommal, különleges presetkezeléssel és „ablak-kitakarás” funkcióval rendelkezik. Mindegyik kamera képes kijelezni az elfordulás mértékét és irányát valamint a zoom mértékét. Az RJ-45 port segítséget ad a szoftverfrissítésekhez valamint a helyi programozáshoz. A Spectra III kamera változtatható sebességű elfordulásra képes egészen 0,1 fok/sec-től a gyors 250 fok/sec-ig. A kamera 360 fokos teljes körbeforgásra képes és rendelkezik „auto-flip” funkcióval. Opcionális kiegészítőkkel akár közvetlenül kapcsolódhatnak optikai átvitelhez vagy sodrott érpáras átvitelhez.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 49 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: