SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

AXIS 212 PTZ

Forgalmazó: Anixter Kft
Gyártó: Axis Communications AB

A hagyományos PTZ kamerák nem mutatják a teljes képet és nem redelkeznek azonnali ráközelítéssel sem, hogy minden mozdulat azonnal megfigyelhető legyen. Az új Axis 212 PTZ az egyetlen olyan hálózati kamera, amely teljes rálátást tesz lehetővé azonnali ráközelítéssel. Mindíg éles képfelbontást biztosít. Mivel mozgó alkatrészt nem tartalmaz, a mecahnikus meghibásodás lehetősége kizárt. Természetesen vandálbiztos. Beépített Etherneten keresztüli PoE tápellátással készült.

GC56TH-12 Day/Night

Forgalmazó: Shield Kft.
Gyártó: Shield Kft.

Különlegessége, hogy éjszaka rossz fényviszonyok mellett kiemelkedő látási képességekkel rendelkezik, A „hagyományos” Day/Night kamerákkal szemben, nem vált át fekete – fehér üzemmódba, hanem éjszakai fényviszonyok mellett is színes képet produkál. Nagyfelbontású ami nappal 520 sort, éjszaka pedig 540 sort jelent. Az éjszakai színes képet a CCD kiolvasási sebességének csökkentésével érhetjük el. A magas teljesítményű zajcsökkentés pedig gondoskodik róla, hogy az éjszakai kép se legyen túlságosan zajos (hangyás). A kamera igen jó ár érték aránnyal bír.

KTC-2001 DNP-OSD

Forgalmazó: GE Hungary Zrt. Security Divizió
Gyártó: GE Security

Az új KTC-2001DNP-OSD a GE Security CamPlus családjának legújabb valódi nappali / éjszakai működésű kamerája. A készülék képernyőn megjelenő menüvel rendelkezik, mely elérhető az oldalsó rejtett panel alatti vezérlőgombokról és a soros porton keresztül PC-ről. Az OSD menü segítségével a kamera minden funkciója széles határok között állítható, így biztosítható a kiváló színhűségű, kontrasztos, stabil kép még a legextrémebb körülmények között is.

AXIS 212 PTZ

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 212 az egyetlen PTZ hálózati kamera, mely teljes áttekintést nyújt miközben egy kattintással zoom-olhat vagy mozoghat a képben úgy, hogy közben folyamatosan éles képet biztosít. Mindezt teljesen mozgó alkatrészek nélkül. Röviden, ez a mozgatható kamerák új definiciója. Az AXIS 212-es kamera elsősorban olyan helyiségek megfigyelésére ajánlott, ahol szükség van a teljes terület megfigyelésére (kb 150 nm-ig), de időnként zoom-olni kell a közelebbi ellenőrzés érdekében. Ilyenek például a boltok, recepciók, bankok, szerverszobák. A kamera erőteljes eseménykezelőjével, pre- és posztalarm képtárolásával együtt nagyon hatékony megfigyelő eszköz.

Tracer TS 6010

Forgalmazó: HCS Hungary Bt.
Gyártó: Tracer Technology Corporation

A TS-6010 Színes ipari célra tervezett beltéri kamera, digitális és analóg rögzítő rendszerekhez Sony alkatrészekből összeállítva. 1/3” Sony CCD Elem, PAL képrendszer, 420 vízszintes TV sor felbontás, 1 Lux fényérzékenység, BLC (Háttérfény kompenzáció), Működési hőmérséklet: -10°C - +50°C, Fizikai méretei: 120 x 47 x 43 mm, Áramfelvétel: 190mA, C és CS optikával, Videojel és DC vezérelt auto íriszes optikával használható, 12V-os stabilizált tápegységről működtethető.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Friss szakmai hírek