SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 48 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Samsung SDC-415

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Samsung Techwin Co., Ltd.

A CCTV egység fontos résznek tekinthető egy kivitelezésnél, bár nagyon sokszor a hiányos költségvetés eredményeképpen a választás az olcsóbb eszközökre esik, amely rendszerint a minőség rovására megy. Ez kamerák esetében ott jelentkezhet, ahol a terület alacsony megvilágítással rendelkezik, itt day&night kamerák használata lenne indokolt, de ezek legtöbbször igen drágák.

GE Legend Dome

Forgalmazó: GE Hungary Rt. Security Divizió
Gyártó: GE Security

Új Legend kameraegység SilkTrak technológiával. A GE Security új Legend gyorsmozgású kameraegysége a forradalmian új SilkTrak közvetlen meghajtás technológiája révén páratlanul lágy, gördülékeny kameramozgást biztosít. Csatlakoztatása rendkívül könnyű, akár egy kézzel is elvégezhető. Jelszóval védett felhasználóbarát grafikus programozói felülettel rendelkezik, melyen a beállítások elvégezhetőek. A kiváló képet nagy felbontású Day/Night kamera, 26x-os optikai zoom és beépített képstabilizátor biztosítja.

AXIS 225FD

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 225FD fix dóm kamera egy nagy teljesítményű, progresszív letapogatású éjjel-nappali kamera professzionális megfigyelőrendszerekhez. A diszkrét megjelenésű vandálbiztos és időjárásálló kameraház a beépített fűtésnek és hűtésnek köszönhetően maximális védelmet nyújt. Az AXIS 225FD éles, tiszta képeket közvetít a hálózaton keresztül még a sötétben gyorsan mozgó objektumokról is így még kritikus környezetekben is tökéletes megoldást kínál. Az AXIS 225FD a Legjobb Termék Díjat nyerte 2005 októberében a 6. Nemzetközi Detektor díjátadón Stockholmban.

Golden Eye GN70CSHR

Forgalmazó: Shield Kft

A Golden Eye GN70CSHR, Day/Night kamerája, kategóriájában profinak mondható, éjellátó kamera. A 500 TVL felbontású, Sony Ex-view CCD -vel szerelt kamera, nem csak nappal biztosít kiváló képminőséget, de 0 Lux megvilágítás mellett 30 m látótávolságot tesz lehetővé, a beépített 49 db., nagy intenzitású, alkonyat kapcsolóval vezérelt infra LED segítségével. Robosztus kültéri tokozása és 80.000 óra (9 év) tervezett élettartam, szintén átlagon felüli. Listaára: 53.900,- Ft+Áfa

Vista Eclipse

Forgalmazó: Erando Kft
Gyártó: Norbain Ltd.

A Vista Eclipse kamera a mennyezetre erősitve 360°-os panoráma képet nyújt a környezetéről. Az elektromos zoom, felnagyítja egy kiválasztott szegletét a képnek, kombinálva van a Vista ’Imtera’ digitális képfeldolgozásával, amely a ferde perspektívát kijavítja és a kiválasztott kép részlet úgy jelenik meg, mint egy normál CCTV kép.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 48 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: