SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

SAMSUNG kültéri day&night kamera SIR-4150P

Forgalmazó: Mitax Pro Kft
Gyártó: SAMSUNG Techwin

Az IP 65-ös védettséggel rendelkező SAMSUNG kültéri kompakt kamera, 26 darab infraleddel van ellátva, amelyek segítségével a kamera látótere teljes sötétségben is körülbelül 30 métert tesz ki. A már megszokott SAMSUNG minőséget garantálja a Sony Super Had CCD, az 570 TVL felbontás, valamint a már jól ismert SSNR (Samsung Super Noise Reduction – Samsung Szuper Zajcsökkentés) funkció.

Samsung SHC-750

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: SAMSUNG Techwin

Az ügyfelek részéről teljesen érthető igény, ha azt várják el egy kamerától, hogy működjön jól éjjel-nappal, télen-nyáron, stabil könnyen kiértékelhető és informatív képet biztosítson, és mindezt megfizethető áron tegye. Jó hír, hogy a Samsung Techwinnek és a Mitax Pro Kft.-nek köszönhetően létezik ilyen megoldás.

Golden Eye kamerák

Forgalmazó: Shield Kft.
Gyártó: Goldeneye UK Ltd.

A Shield Kft szeretne nyitni a professzionális kamerák irányába is, ezért több termékkel is bővíti a választékot. Reméljük profi kameráink is ugyan olyan nagy sikert érnek el mint az itt felsorolt már régóta piacon lévő termékeink. A profi kamerák közül szeretnénk bemutatni a következő típusokat.

Bosch AutoDome Easy

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A 10 cm-nél kisebb dómátmérő jóvoltából az AutoDome Easy a hagyományos PTZ-kameráknál mintegy 70%-kal, a többi kompakt dómhoz képest pedig 20%-kal kisebb. Kompakt méretei folytán diszkrét megfigyelési célokra ajánlott.

AXIS 211M és AXIS 211W

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

A svéd Axis Communications ismét bővítette nagysikerű 211-es IP-kamerasorozatát: az alapmodell, a full- és half-duplex hangátvitelre képes 211A változat volt. A nemrégiben bemutatott 1,3 megapixeles CMOS szenzort tartalmazó AXIS 211M típus mellé most piacra dobták az AXIS 211W hálózati kamerát, amely vezeték nélküli hálózati interfészt is kapott. Telepítéskor elég egyetlen kábelt kihúzni: a 802.11b/g szabványú Wi-Fi adatátvitel esetén tápvezeték szükséges, míg a vezetékes kapcsolat választása esetén a Power over Ethernet szabványnak megfelelően a hálózati kábelen bonyolódhat egyaránt az adatforgalom és a tápellátás is. Mindkét esetben rendelkezésre áll a titkosított HTTPS átvitel, a 802.1x azonosítás, a QoS forgalompriorizálás, az IPv6-támogatás, ezenkívül Wi-Fi üzemmódban WPA vagy WPA2 biztonsági protokoll használható. Az AXIS 211M egy nagy teljesítményű 1.3 megapixeles hálózati kamera professzionális bel- és kültéri alkalmazásokhoz. A kamera éles és tiszta képeket közvetít az általa megfigyelt területről megkönnyítve a személyek és tárgyak azonosítását. A kiváló minőségű DC vezérelt optika nagy mélységélességet és a CCD erős fény elleni védelmét szolgálják. Az AXIS 211M-es kamerával háromszor nagyobb területet lehet megfigyelni, mint analóg társaival minőségromlás nélkül. Az AXIS 211W az első kültérben is használható vezetéknélküli technológiát alkalmazó hálózati kamera az AXIS történetében. A kamera támogatja az IEEE 802.11g/b szabványú vezetéknélküli és a vezetékes kapcsolatot - PoE támogatással - egyaránt. A beltéri antenna cserélhető, így a kamera széleskörűen használható kültéri alkalmazásokban is. Az AXIS 211W támogatja az IPv6 protokollt, a QoS-t annak érdekében, hogy a kritikus adatok elsőbbséget élvezzenek a hálózaton. A kamera kétirányú audió szolgáltatással is rendelkezik, amely ki van egészítve alarm funkciókkal is. A kamerák tulajdonságai: Beépített Web szerver Progresszív letapogatás: 1/3" Micron RGB CMOS 1.3 Megapixel (AXIS 211M), 1/4" Micron RGB CMOS VGA Motion JPEG, MPEG-4 tömörítés Maximális felbontás: 1280 x 1024 (AXIS 211M), 640 x 480 (AXIS 211W) Fényérzékenység: 1 Lux F1.0 (AXIS 211M), 0,75 Lux F1.0 (AXIS 211W) Képátviteli sebesség M-JPEG: AXIS 211 M 12 kép/másodperc - 1280x1024 20 kép/másodperc - 1024x768 30 kép/másodperc - 800x600 Képátviteli sebesség MPEG-4: AXIS 211M

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek