SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

SPECTRA III.

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Pelco Co.

A PELCO cég jól ismert dome kameráinak új tagjával mutatkozik be a SPECTRA III™ család. A sorozat kameráit Low-Light™ funkcióval is felszerelték. Az új Day/Night típus 18× optikai zommal, különleges presetkezeléssel és „ablak-kitakarás” funkcióval rendelkezik. Mindegyik kamera képes kijelezni az elfordulás mértékét és irányát valamint a zoom mértékét. Az RJ-45 port segítséget ad a szoftverfrissítésekhez valamint a helyi programozáshoz. A Spectra III kamera változtatható sebességű elfordulásra képes egészen 0,1 fok/sec-től a gyors 250 fok/sec-ig. A kamera 360 fokos teljes körbeforgásra képes és rendelkezik „auto-flip” funkcióval. Opcionális kiegészítőkkel akár közvetlenül kapcsolódhatnak optikai átvitelhez vagy sodrott érpáras átvitelhez.

SIEMENS CCIS1337-LP

Forgalmazó: Siemens Building Technologies
Gyártó: Siemens Building Technologies

A minőségi termékeiről ismert SIEMENS most egy új CCIS1337-LP típusjelű, Super HR minőségű 540TVL, IP alapú, éjjel-nappali kamerával jelenik meg. A kamera kiemelkedő műszaki paraméterekkel rendelkezik, például egyedien magas érzékenység 0,008 Lux (F1,4) 50IRE fekete-fehér módban, míg 0,040 Lux (F1,4) 50IRE színes módban. A kamera a POE technológia révén külső megtáplálást nem igényel, a működéséhez szükséges tápfeszültséget az etherneten keresztül is kaphatja.

Samsung SDC-415

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Samsung Techwin Co., Ltd.

A CCTV egység fontos résznek tekinthető egy kivitelezésnél, bár nagyon sokszor a hiányos költségvetés eredményeképpen a választás az olcsóbb eszközökre esik, amely rendszerint a minőség rovására megy. Ez kamerák esetében ott jelentkezhet, ahol a terület alacsony megvilágítással rendelkezik, itt day&night kamerák használata lenne indokolt, de ezek legtöbbször igen drágák.

GE Legend Dome

Forgalmazó: GE Hungary Rt. Security Divizió
Gyártó: GE Security

Új Legend kameraegység SilkTrak technológiával. A GE Security új Legend gyorsmozgású kameraegysége a forradalmian új SilkTrak közvetlen meghajtás technológiája révén páratlanul lágy, gördülékeny kameramozgást biztosít. Csatlakoztatása rendkívül könnyű, akár egy kézzel is elvégezhető. Jelszóval védett felhasználóbarát grafikus programozói felülettel rendelkezik, melyen a beállítások elvégezhetőek. A kiváló képet nagy felbontású Day/Night kamera, 26x-os optikai zoom és beépített képstabilizátor biztosítja.

AXIS 225FD

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 225FD fix dóm kamera egy nagy teljesítményű, progresszív letapogatású éjjel-nappali kamera professzionális megfigyelőrendszerekhez. A diszkrét megjelenésű vandálbiztos és időjárásálló kameraház a beépített fűtésnek és hűtésnek köszönhetően maximális védelmet nyújt. Az AXIS 225FD éles, tiszta képeket közvetít a hálózaton keresztül még a sötétben gyorsan mozgó objektumokról is így még kritikus környezetekben is tökéletes megoldást kínál. Az AXIS 225FD a Legjobb Termék Díjat nyerte 2005 októberében a 6. Nemzetközi Detektor díjátadón Stockholmban.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: