SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

KTC-2001 DNP-OSD

Forgalmazó: GE Hungary Zrt. Security Divizió
Gyártó: GE Security

Az új KTC-2001DNP-OSD a GE Security CamPlus családjának legújabb valódi nappali / éjszakai működésű kamerája. A készülék képernyőn megjelenő menüvel rendelkezik, mely elérhető az oldalsó rejtett panel alatti vezérlőgombokról és a soros porton keresztül PC-ről. Az OSD menü segítségével a kamera minden funkciója széles határok között állítható, így biztosítható a kiváló színhűségű, kontrasztos, stabil kép még a legextrémebb körülmények között is.

AXIS 212 PTZ

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 212 az egyetlen PTZ hálózati kamera, mely teljes áttekintést nyújt miközben egy kattintással zoom-olhat vagy mozoghat a képben úgy, hogy közben folyamatosan éles képet biztosít. Mindezt teljesen mozgó alkatrészek nélkül. Röviden, ez a mozgatható kamerák új definiciója. Az AXIS 212-es kamera elsősorban olyan helyiségek megfigyelésére ajánlott, ahol szükség van a teljes terület megfigyelésére (kb 150 nm-ig), de időnként zoom-olni kell a közelebbi ellenőrzés érdekében. Ilyenek például a boltok, recepciók, bankok, szerverszobák. A kamera erőteljes eseménykezelőjével, pre- és posztalarm képtárolásával együtt nagyon hatékony megfigyelő eszköz.

Tracer TS 6010

Forgalmazó: HCS Hungary Bt.
Gyártó: Tracer Technology Corporation

A TS-6010 Színes ipari célra tervezett beltéri kamera, digitális és analóg rögzítő rendszerekhez Sony alkatrészekből összeállítva. 1/3” Sony CCD Elem, PAL képrendszer, 420 vízszintes TV sor felbontás, 1 Lux fényérzékenység, BLC (Háttérfény kompenzáció), Működési hőmérséklet: -10°C - +50°C, Fizikai méretei: 120 x 47 x 43 mm, Áramfelvétel: 190mA, C és CS optikával, Videojel és DC vezérelt auto íriszes optikával használható, 12V-os stabilizált tápegységről működtethető.

Bosch Dinion IP kamerák

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Dinion XF Day/Night IP és Dinion IP típusok rendkívül kisméretű kamerák, stílusos burkolattal. A díjnyertes Dinion és Dinion XF kameracsalád közismerten kiemelkedő képminőséggel rendelkező tagjait IP-technológiával egészítették ki. Mindegyik kamera másodpercenként akár 25/30 IPS képtovábbításra képes, így DVD minőségű képet produkál valódi 4 CIF MPEG-4 képfelbontás mellett, és egyidejű háromsávos adatfolyam biztosítására képes

VIP-X: helytakarékos megoldások

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A világszínvonalú VIP (Video over IP) termékcsalád VIP X1 és VIP X2 videokódolói és VIP XD dekódolója a sávszélességet hatékonyan kihasználó MPEG-4 technológiának köszönhetően a DVD-hez hasonló, nagy felbontású képminőséget és gyors képváltási sebességet kínál. Segítségükkel a meglévő analóg PAL és NTSC szabványú kamerák/monitorok könnyen integrálhatók új, IP-alapú rendszerekbe.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: