SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Golden Eye GN70CSHR

Forgalmazó: Shield Kft

A Golden Eye GN70CSHR, Day/Night kamerája, kategóriájában profinak mondható, éjellátó kamera. A 500 TVL felbontású, Sony Ex-view CCD -vel szerelt kamera, nem csak nappal biztosít kiváló képminőséget, de 0 Lux megvilágítás mellett 30 m látótávolságot tesz lehetővé, a beépített 49 db., nagy intenzitású, alkonyat kapcsolóval vezérelt infra LED segítségével. Robosztus kültéri tokozása és 80.000 óra (9 év) tervezett élettartam, szintén átlagon felüli. Listaára: 53.900,- Ft+Áfa

Vista Eclipse

Forgalmazó: Erando Kft
Gyártó: Norbain Ltd.

A Vista Eclipse kamera a mennyezetre erősitve 360°-os panoráma képet nyújt a környezetéről. Az elektromos zoom, felnagyítja egy kiválasztott szegletét a képnek, kombinálva van a Vista ’Imtera’ digitális képfeldolgozásával, amely a ferde perspektívát kijavítja és a kiválasztott kép részlet úgy jelenik meg, mint egy normál CCTV kép.

LG LVC-C310HP

Forgalmazó: LDSZ Kft
Gyártó: LG Electronics

Nyerő kamera az LG-től nagy felbontású day/night kamera mechanikusan szűrőt vált day/night átkapcsoláskor háttérfény kompenzáció 6 féle fehérfény egyensúly vezérlés Autofókusz, aszférikus, 27x optikai+10x dig. zoom optikával van egybe integrálva. Ezáltal a kép mindig éles lesz ! OSD menü A kamera hátlapján levő gombokkal könnyen beállítható az optika látószöge. Az F.Near-Far gombokkal felülbírálható az autofókusz. Mindez 6 eres kábellel távolról is módosítható a vezérlőről. Annyiért megvásárolható, mint egy átlag d/n kamera egy jó varifocal optikával: listaára 79.800+ÁFA

SONY SSC-E473/478P

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Sony Electronics Inc.

A Security Installer magazin tesztje alapján a 2005. év legjobb kamera címét elnyert színes day&night kamera. Új fejlesztés: 1/3" IT SuperExwave HAD CCD, kiemelkedő, 540 TV sor, fényérzékenység 0,55 lux (F1.2) színes és 0,05 lux (F1.2) fekete fehér üzemmódban. Egyedülálló tulajdonságai mellett most akciós áron: 59 999,-Ft+ÁFA !

AXIS 221 Day&Night Network Camera

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 221 egy nagy teljesítményű valódi Day&Night kamera kritikus biztonságtechnikai alkalmazásokhoz. A kamera minden fényviszony mellett kiváló képminőséget biztosít, így egyaránt alkalmas mind bel-, mind kültéri alkalmazásokhoz. A kamera egy automatikusan működő mozgatható infra szűrővel van ellátva, melynek segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is színes, sötétben pedig fekete/fehér képet biztosít. A kiváló képminőségről egy Pentax optika, a progresszív letapogatással működő CCD, illetve az AXIS digitalizáló/tömörítő processzora gondoskodik. Az AXIS 221 szolgáltatások széles skálájával áll a felhasználók rendelkezésére, mint például a telepítést megkönnyítő Power Over Ethetnet, a riasztásokat kezelő videó mozgásérzékelő, eseménykezelő szerver, az alarm be- és kimenetek, erős hálózatbiztonsági szolgáltatások.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: