SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

VIDO CC480DN

Forgalmazó: Wegatech Kft
Gyártó: VIDO Security Group

A VIDO színes Day/Night kamerája olyan alkalmazások esetén jelent ideális megoldást, ahol a változó fényviszonyok (akár a nappali és az éjszakai szélsőséges fényerősségek) mellett is lényeges a maximális képminőség. Nappali fényviszonyok mellett nagyfelbontású színes kameraként működik. A fényerősség csökkenésével a jobb képalkotás érdekében automatikusan fekete-fehér működésre vált át.

SPECTRA III.

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Pelco Co.

A PELCO cég jól ismert dome kameráinak új tagjával mutatkozik be a SPECTRA III™ család. A sorozat kameráit Low-Light™ funkcióval is felszerelték. Az új Day/Night típus 18× optikai zommal, különleges presetkezeléssel és „ablak-kitakarás” funkcióval rendelkezik. Mindegyik kamera képes kijelezni az elfordulás mértékét és irányát valamint a zoom mértékét. Az RJ-45 port segítséget ad a szoftverfrissítésekhez valamint a helyi programozáshoz. A Spectra III kamera változtatható sebességű elfordulásra képes egészen 0,1 fok/sec-től a gyors 250 fok/sec-ig. A kamera 360 fokos teljes körbeforgásra képes és rendelkezik „auto-flip” funkcióval. Opcionális kiegészítőkkel akár közvetlenül kapcsolódhatnak optikai átvitelhez vagy sodrott érpáras átvitelhez.

SIEMENS CCIS1337-LP

Forgalmazó: Siemens Building Technologies
Gyártó: Siemens Building Technologies

A minőségi termékeiről ismert SIEMENS most egy új CCIS1337-LP típusjelű, Super HR minőségű 540TVL, IP alapú, éjjel-nappali kamerával jelenik meg. A kamera kiemelkedő műszaki paraméterekkel rendelkezik, például egyedien magas érzékenység 0,008 Lux (F1,4) 50IRE fekete-fehér módban, míg 0,040 Lux (F1,4) 50IRE színes módban. A kamera a POE technológia révén külső megtáplálást nem igényel, a működéséhez szükséges tápfeszültséget az etherneten keresztül is kaphatja.

Samsung SDC-415

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Samsung Techwin Co., Ltd.

A CCTV egység fontos résznek tekinthető egy kivitelezésnél, bár nagyon sokszor a hiányos költségvetés eredményeképpen a választás az olcsóbb eszközökre esik, amely rendszerint a minőség rovására megy. Ez kamerák esetében ott jelentkezhet, ahol a terület alacsony megvilágítással rendelkezik, itt day&night kamerák használata lenne indokolt, de ezek legtöbbször igen drágák.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: