SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

AXIS 214 PTZ Day&Night

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 214 PTZ egy olyan kiváló ár/teljesítmény arányú mozgatható éjjel-nappali hálózatos kamera, amely bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kamera kétirányú hangátvitellel is rendelkezik, külső mikrofon és hangszóró csatlakoztatható hozzá. A 18x optikai zoom úgy van kialakítva, hogy a kamera a zoomolás alatt is megtartja a fókuszát. A kamera használatát elsősorban közepes méretű üzletekben, gyártócsarnokokban, parkolók, nagyobb külső területek megfigyelésére ajánljuk. A kamera vezérlése is az IP hálózaton keresztül történik egér, vagy joystick használatával.

AXIS 242S IV

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 242S IV egy olyan 1 csatornás videó szerver, amely egy DSP-vel (Digital Signal Processor – Digitális Jelfeldolgozó Processzor) van ellátva annak érdekében, hogy a szerver intelligens videófeldolgozó algoritmusokat tudjon futtatni. Mivel a videó és audió jelek feldolgozása a szerveren belül történik, így elegendő csak a feldolgozás eredményét továbbítani a hálózaton keresztül, aminek következtében jelentősen kisebb sávszélességet igényel. A szerverhez kapható az Axis által kifejlesztett vevőszámláló szoftver, amivel a 242S IV képessé válik arra, hogy egy bejárat forgalmát ellenőrizze. Az eszköz szabadon programozható, így könnyen kifejleszthetők speciális, egyedi igényeket kielégítő megoldások.

Bosch AutoDome

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch Security Systems, mely a biztonsági rendszerek és eszközök teljes skáláját gyártja, korszerű, nagyteljesítményű AutoDome kamerarendszert dobott piacra. A rendszer alapját az egymással felcserélhető modulok jelentik. A moduláris kialakítás lehetővé teszi a meglévő rendszer egyszerű és gyors frissítését a változó környezeti, biztonsági követelmények szerint. Az új AutoDome rendszer az összes Bosch videofelügyeleti eszközzel kompatibilis, sőt más gyártók egyes termékeivel is működtethetők.

Baxall ICE-CM3U39

Forgalmazó: Erando Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Baxall Ltd.

Színes fix dome kamera 1/3” CCD 540 soros nagy felbontású kamera Beépített 3~9mm varifókuszos optika 3 tengelyű pozicionálás Mennyezeti szerelhetőség Extra videó kimenet helyi fókuszállításhoz

Topica TP-2006AX "BLACK KNIGHT"

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: TOPICA Technology Co., Ltd.

"Black Knight" Shake the World !!! Tulajdonságok: Elegáns fekete és szürke színű külső Egyszerű használhatóság Kiváló képminőség olcsó áron DC12V tápellátás

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek