SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

VIDO G60 Speed Dome

Forgalmazó: Wegatech Kft
Gyártó: VIDO Security Group

A VIDO G60 termékcsaládjába olyan 5”-es intelligens speed dome kamerák tartoznak, amelyek tetszőlegesen variálhatók a tartozékként rendelkezésre álló kül- és beltéri tartozékok (dome házak, tartókonzolok, kötődobozok) széles választékával. A könnyen telepíthető és vezérelhető, igen jó ár-érték arányt képviselő berendezések olyan alkalmazások esetén jelenthetnek ideális megoldást, ahol fontos a nagy területek magas fokú biztonsága.

TechSon TC-4000

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon Inc.

540tv sor felbontás / 0,001 lux fényérzékenység. A TechSon TC-4000 DSS nem az általánosan tárgyalt és más gyártók palettájában is megtalálható DSS funkció miatt kiemelkedő, hanem amiatt, hogy a teszteredmények alapján jobb minőségű mint a vezető márkák DSS kamerái; azok árának töredékéért. A DNR / Digitális Zajcsökkentés / funkció pedig eddig nem látott zajmentes, színes képet biztosít rendkívül fényszegény környezet megfigyelése esetén is. A leírás kitér az eddig nem említett extra funkciókra is. A kamera lista ára: 34.980 Ft + ÁFA

SONY SSC-E473/478P

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Sony Electronics Inc.

SONY SSC-E473/478P nagyfelbontású Day / Night kamera

AXIS 212 PTZ

Forgalmazó: Anixter Kft
Gyártó: Axis Communications AB

A hagyományos PTZ kamerák nem mutatják a teljes képet és nem redelkeznek azonnali ráközelítéssel sem, hogy minden mozdulat azonnal megfigyelhető legyen. Az új Axis 212 PTZ az egyetlen olyan hálózati kamera, amely teljes rálátást tesz lehetővé azonnali ráközelítéssel. Mindíg éles képfelbontást biztosít. Mivel mozgó alkatrészt nem tartalmaz, a mecahnikus meghibásodás lehetősége kizárt. Természetesen vandálbiztos. Beépített Etherneten keresztüli PoE tápellátással készült.

GC56TH-12 Day/Night

Forgalmazó: Shield Kft.
Gyártó: Shield Kft.

Különlegessége, hogy éjszaka rossz fényviszonyok mellett kiemelkedő látási képességekkel rendelkezik, A „hagyományos” Day/Night kamerákkal szemben, nem vált át fekete – fehér üzemmódba, hanem éjszakai fényviszonyok mellett is színes képet produkál. Nagyfelbontású ami nappal 520 sort, éjszaka pedig 540 sort jelent. Az éjszakai színes képet a CCD kiolvasási sebességének csökkentésével érhetjük el. A magas teljesítményű zajcsökkentés pedig gondoskodik róla, hogy az éjszakai kép se legyen túlságosan zajos (hangyás). A kamera igen jó ár érték aránnyal bír.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 54 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: