SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 Találat/oldal:

SONY SSC-E473/478P

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Sony Electronics Inc.

A Security Installer magazin tesztje alapján a 2005. év legjobb kamera címét elnyert színes day&night kamera. Új fejlesztés: 1/3" IT SuperExwave HAD CCD, kiemelkedő, 540 TV sor, fényérzékenység 0,55 lux (F1.2) színes és 0,05 lux (F1.2) fekete fehér üzemmódban. Egyedülálló tulajdonságai mellett most akciós áron: 59 999,-Ft+ÁFA !

AXIS 221 Day&Night Network Camera

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 221 egy nagy teljesítményű valódi Day&Night kamera kritikus biztonságtechnikai alkalmazásokhoz. A kamera minden fényviszony mellett kiváló képminőséget biztosít, így egyaránt alkalmas mind bel-, mind kültéri alkalmazásokhoz. A kamera egy automatikusan működő mozgatható infra szűrővel van ellátva, melynek segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is színes, sötétben pedig fekete/fehér képet biztosít. A kiváló képminőségről egy Pentax optika, a progresszív letapogatással működő CCD, illetve az AXIS digitalizáló/tömörítő processzora gondoskodik. Az AXIS 221 szolgáltatások széles skálájával áll a felhasználók rendelkezésére, mint például a telepítést megkönnyítő Power Over Ethetnet, a riasztásokat kezelő videó mozgásérzékelő, eseménykezelő szerver, az alarm be- és kimenetek, erős hálózatbiztonsági szolgáltatások.

GXC-102SN

Forgalmazó: Zmax Üzletház Kft
Gyártó: GenerX Systems

A GXC-102SN day/night kamera kiválóan alkalmas olyan alkalmazásokra, ahol a megfigyelni kívánt terület fényviszonyai nem elegendőek. A 12db infravörös LED 15 méteres távolságíg biztosít elegendő fényerőt, így az eszköz akár kültéren vagy nagyobb irodákban, raktárrészekben is használható. A 420TV sor felbontású kamerát időjárásálló fém házban szállítjuk, tartó konzollal együtt. Az erős nappali megvilágítástól állítható napellenző védi a 3,6mm-es objektívet.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek