SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

GN55CH nagy hatótávolságú Day & Night IR kamera

Forgalmazó: Shield Kft.
Gyártó: Goldeneye UK Ltd.

A GN55CH egy nagy érzékenységgel rendelkező költséghatékony megoldás, amely teljesen kültéri kivitelben és új formában nyújtja a Day & Night kamerák kedvező tulajdonságait. A kamera infra LED-es kamera, amely alkalmas kültéri és beltéri használatra, IP67 védettséggel bír.

AD Discover mini fix dome kamera család

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft.
Gyártó: American Dynamics

A Mini Dome Discover kamera típusai vandalizmus ellen védett, kiválóan ellenálló kivitelben kaphatóak, szinte az ilyen tulajdonságokkal nem rendelkezőkre jellemző áron. A nagyteljesítményű mini dome egy rendkívül jó ütésállóságú készülékházból áll, amely a legmostohább környezeti viszonyokat figyelembevéve került megtervezésre. A Discover modellek háza rendkívül tartós összetett és polikarbonát anyagokból készül, amelyekre az ún. „alaki emlékezés” tulajdonság jellemző.  

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Akár 100º/s sebességű folyamatos pásztázás manuális módban, 0.02º-os pontosság, a horizont fölé is beállítható Rendkívül rugalmas megoldás több vezérlő protokollal és különböző kamera opciókkal, többek között DinionXF kamera-zoom kombinációkkal Kompakt, minden időjárásban használható rendszer; könnyen telepíthető, egyszerűen karbantartható és használható

Axis ultra-kompakt fix dome termékcsalád

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az Axis Communications újabb tagokkal bővítette termékpalettáját az AXIS 209FD, az AXIS 209FD-R és AXIS 209MFD termékcsaláddal, melyeket kimondottan olyan beltéri használatra fejlesztettek ki, ahol szükség van okos, nem hivalkodó kamerákra, mint például üzletek, recepciók, irodák vagy folyosók vagy közlekedési eszközök. A termékek 4 cm-es magasságúak, ezáltal könnyű őket mennyezetre, falra vagy járműben felszerelni, Etherneten keresztüli áramellátást kapnak, az adatok és a tápellátás biztosítása egyetlen vezetéken történik, ezáltal a telepítésük is gyors és egyszerű. Támogatják a piac legtöbb applikációs szoftverét az AXIS Application Development Partner programon keresztül, pl. a magyar fejlesztésű NetAVIS-t.

SAMSUNG kültéri day&night kamera SIR-4150P

Forgalmazó: Mitax Pro Kft
Gyártó: SAMSUNG Techwin

Az IP 65-ös védettséggel rendelkező SAMSUNG kültéri kompakt kamera, 26 darab infraleddel van ellátva, amelyek segítségével a kamera látótere teljes sötétségben is körülbelül 30 métert tesz ki. A már megszokott SAMSUNG minőséget garantálja a Sony Super Had CCD, az 570 TVL felbontás, valamint a már jól ismert SSNR (Samsung Super Noise Reduction – Samsung Szuper Zajcsökkentés) funkció.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 59 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: