SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 Találat/oldal:

SONY SSC-E473/478P

Forgalmazó: Mitax Kft
Gyártó: Sony Electronics Inc.

A Security Installer magazin tesztje alapján a 2005. év legjobb kamera címét elnyert színes day&night kamera. Új fejlesztés: 1/3" IT SuperExwave HAD CCD, kiemelkedő, 540 TV sor, fényérzékenység 0,55 lux (F1.2) színes és 0,05 lux (F1.2) fekete fehér üzemmódban. Egyedülálló tulajdonságai mellett most akciós áron: 59 999,-Ft+ÁFA !

AXIS 221 Day&Night Network Camera

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB

Az AXIS 221 egy nagy teljesítményű valódi Day&Night kamera kritikus biztonságtechnikai alkalmazásokhoz. A kamera minden fényviszony mellett kiváló képminőséget biztosít, így egyaránt alkalmas mind bel-, mind kültéri alkalmazásokhoz. A kamera egy automatikusan működő mozgatható infra szűrővel van ellátva, melynek segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is színes, sötétben pedig fekete/fehér képet biztosít. A kiváló képminőségről egy Pentax optika, a progresszív letapogatással működő CCD, illetve az AXIS digitalizáló/tömörítő processzora gondoskodik. Az AXIS 221 szolgáltatások széles skálájával áll a felhasználók rendelkezésére, mint például a telepítést megkönnyítő Power Over Ethetnet, a riasztásokat kezelő videó mozgásérzékelő, eseménykezelő szerver, az alarm be- és kimenetek, erős hálózatbiztonsági szolgáltatások.

GXC-102SN

Forgalmazó: Zmax Üzletház Kft
Gyártó: GenerX Systems

A GXC-102SN day/night kamera kiválóan alkalmas olyan alkalmazásokra, ahol a megfigyelni kívánt terület fényviszonyai nem elegendőek. A 12db infravörös LED 15 méteres távolságíg biztosít elegendő fényerőt, így az eszköz akár kültéren vagy nagyobb irodákban, raktárrészekben is használható. A 420TV sor felbontású kamerát időjárásálló fém házban szállítjuk, tartó konzollal együtt. Az erős nappali megvilágítástól állítható napellenző védi a 3,6mm-es objektívet.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek