SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 48 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision - 4 in 1 kamerák

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Eddig csak a rögzítőkben volt lehetőség több analóg HD technológia fogadására és rögzítésére, azonban mostantól kezdve a Hikvision újításának köszönhetően már kamera oldalról is biztosított a magasszintű átjárhatóság. A 4 in 1 kamerák fő tulajdonságai

HIKVISION szürke design kamerák

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Napjainkban nem csak a belső tartalom, hanem a küllem is nagy jelentőséggel bír, így a jól ismert és keresett Hikvision 1080P TurboHD kamerák a mai építészeti igényekhez igazodva grafitszürke színben is elérhetőek a RIEL raktárából.

PROVISION-ISR PR-I4330IP5VF kamera

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

Az új 3MPx felbontású Eye-Sight sorozatú IP kamera a Provision-ISR megújuló hálózati megfigyelőkamera kínálatának egyik új tagja, amely még magasabb szintre emeli az eddig közkedvelt termékek által biztosított műszakiságot.

Bosch IP starlight 6000-es és 7000-es sorozatú HD kamerák

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch starlight kamerák a legmagasabb képminőséget biztosítják extrém alacsony fényviszonyok között is. 2016 októberétől a starlight portfólió újabb termékekkel bővült, amelyek továbbfejlesztett fényérzékenységgel, kiváló ellen- és háttérfény-kompenzációval, magasabb képfrissítési sebességgel rendelkeznek, valamint a felbontás és kivitel tekintetében is széles választékban érhetők el.

GeoVision GV SD2322-IR Speed Dome kamera

Forgalmazó: GeoVision Hungára Kft
Gyártó: GeoVision Inc.

Megjelent a GeoVision Hungária Kft. legújabb kültéri Infrás Speed Dome kamebrája, mely nemcsak kültéri és vandál-biztos, de végtelenített digitális zoommal, valamint 22x optikai zoommal rendelkezik. Tápellátása földelhető, szerelhetőségét pedig megkönnyíti a rendkívül széles konzolválaszték.A PTZ eszköz rendkívül sima mozgású élőképet ad, részlet gazdag képminőséggel. Egyidejűleg három Stream biztosítására képes FullHD felbontásban 30fps-el. Kevés fény esetén kiemelkedő az IR LED-ek teljesítménye, amely 150 méter távolságot képes bevilágítani. Intelligens IR szabályzással rendelkezik, így adott zoomhoz állítja a LED-ek fényerejét.A GV SD2322-IR kamera adatlapjának megtekintéséhez kattintson ide!

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 48 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: