SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

PR-I4280IP5MVF csőkamera 4K felbontással

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A PROVISION-ISR a piaci folyamatokat és igényeket szem előtt tartó fejlesztői tevékenységének eredményeként ma már kínálatuk részét képezik a pár évvel ezelőtt szinte hihetetlennek tűnő 8 Megapixel felbontású IP kamerák is. Ezek a hasznos új funkciók, pl. videoanalitika, mellett természetesen minden eddiginél részletgazdagabb képet biztosítanak.

AMIKO 4K dóm kamera vandálbiztos kivitelben

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko Home

Az AMIKO IP kamerák családjának egyik legújabb a tagja, a 4k felbontású, POE-s kivitelű „DVW20M 4K POE” névre hallgató dóm kamera. Az AMIKO család legújabb tagja IK10-es vandálbiztos burkolattal rendelkezik, telepítése a POE-s kivitelnek köszönhetően egyszerű és gyors. Az „AMIKO DVW20M 4K POE” 4k dóm kamera professzionális megfigyelő kameraként Ultra HD képet nyújt. A beépített infravörös LED-ek tökéletes éjszakai megfigyelést biztosítanak 20 m-es látótávolságban. A modell beltérre és kültérre egyaránt telepíthető, nappal és éjszaka is kiváló képminőséget biztosít. Legújabb 4K-s dóm kameránk tökéletesen illeszkedik az AMIKO IP termékcsaládba. A kimagasló felhasználói élmény érdekében saját AMIKO digitális 4K-s rögzítőinkhez és a piacon kapható más, meglévő rendszerekhez ONVIF protokollon keresztül egyaránt csatlakoztatható. Az AMIKO SECURITY applikáción keresztül

Techson - TC IP E2-D54202 IR VCA

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon Inc.

Fényszegény környezetben a mozgó tárgyak elmosódnak a kamera képén!

Wisenet Wave VMS szoftver

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe

Megjelent a Hanwha Techwin legújabb VMS szoftvere, a Wisenet Wave, amely kibővíti a gyártó közepes méretű rendszerekhez ajánlott megoldásait. A Wave egy rendkívül egyszerűen kezelhető szoftver, amely csekély erőforráshasználat mellett futtatható bármilyen operációs rendszeren. Minimális erőforrásigény (32 kameráig):

HiWatch „F” kamerák

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: HiWatch

A HiWatch termékcsalád ideális választás lehet „árérzékeny”, de kiváló minőségi színvonalat megkövetelő projektekhez. Egy voltaképpen széles körű kamera és rögzítő portfólióval rendelkező márkanévről beszélünk, melynek kínálatában egyaránt megtalálhatók IP és analóg, kompakt, dome, illetve fix és varifokális kamerák, valamint hálózati és digitális rögzítők is. A Hiwatch választékában található termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 51 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek