SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Wisenet Wave VMS szoftver

Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe

Megjelent a Hanwha Techwin legújabb VMS szoftvere, a Wisenet Wave, amely kibővíti a gyártó közepes méretű rendszerekhez ajánlott megoldásait. A Wave egy rendkívül egyszerűen kezelhető szoftver, amely csekély erőforráshasználat mellett futtatható bármilyen operációs rendszeren. Minimális erőforrásigény (32 kameráig):

HiWatch „F” kamerák

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: HiWatch

A HiWatch termékcsalád ideális választás lehet „árérzékeny”, de kiváló minőségi színvonalat megkövetelő projektekhez. Egy voltaképpen széles körű kamera és rögzítő portfólióval rendelkező márkanévről beszélünk, melynek kínálatában egyaránt megtalálhatók IP és analóg, kompakt, dome, illetve fix és varifokális kamerák, valamint hálózati és digitális rögzítők is. A Hiwatch választékában található termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít.

UNV IPC2222ER5-DUPF60-C kamera

Forgalmazó: Alfa Digital Kft
Gyártó: Zhejiang Uniview Technologies Co.

Az UNV StarView sorozatú kamerák egyikeként az IPC2222ER5-DUPF60-C, F1.2 lencsét használ, hogy fizikailag is növelje a feldolgozható fény mennyiségét. Hisilicon H.265 DSP-re épül, a kamera speciális képfeldolgozási technológiájának köszönhetően képessé teszi a képminőség fokozását rendkívül alacsony megvilágítás mellett. Pontosabban szólva, 0,0005 lux környezetben mind a képélesség, mind a képek színei láthatóan legalább 25%-kal javulnak!

Hiwatch 4in1 protokollos kamerák

Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt.
Gyártó: Hiwatch

A HiWatch "F" megnevezésű kamerák fő tulajdonsága, hogy 4 fajta kimeneti mód közül lehet választani, így a legtöbb ma kapható DVR-hez könnyen illeszthető.

EuroVideo X-LINE sorozat, kibővült „4 in 1” paletta

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Eurovideo CCTV

Kibővült, megújult a „4 in 1” kameracsalád az EuroVideo X Line

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 50 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: