SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

Beépített tűzvédelmi berendezések

Forgalmazó: Tűzőr Kft.
Gyártó: Tűzőr Kft.

 A Tűzőr Kft. a világpiacon beszerezhető leghatékonyabb eszközökből, a tudomány és a technika legfejlettebb szintjén álló rendszereket ajánlja a megrendelői, hatósági és biztosítói elvárásoknak megfelelően minden profilban. A magyar előírásokon kívül az NFPA, FM, VdS követelményei szerint valósítják meg megrendelői igényre az automata tűzoltó rendszereket. A vállalkozási és szolgáltatási kör a tűzvédelmi koncepció kialakítását, a műszaki tervezést, a hatósági és önkormányzati engedélyeztetést, gyártást, szerelést, használatba adást, a funkciópróbákat és a beüzemelés, valamint, az időszakos ellenőrzést, folyamatos karbantartást öleli fel. Minden jelentős gyártó szerepel a beszállítók között, ezért mindig az adott feladathoz legjobban illeszkedő rendszert építik fel.

INERGENŸ

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft.
Gyártó: Tyco International Ltd.

A tűz, egyike a legveszélyesebb fenyegetettségnek, amivel a biztonságtechnika területén szembe kell néznünk. Tűz esetén a szenvedés és az anyagi kár felbecsülhetetlen-ezért nélkülözhetetlen a megbízható és hatékony védelem. A Tyco beépített tűzvédelmi rendszerei biztonságot nyújtanak tűzveszély ellen, s ha már megtörtént a baj, akkor tűz esetén. Az INERGENŸ oltóberendezéseknél olyan oltóanyagot fejlesztett ki a Tyco, amely optimális oltóhatást az emberi szervezetre veszélytelen felhasználási lehetőséggel köti össze.

FireProŸ A világvezető beépített aeroszolos tűzoltó rendszer

Forgalmazó: FirePro Hungary Kft.
Gyártó: FirePro Systems Ltd.

A mai szofisztikált és biztonságközpontú környezetben a FireProŸ a legtöbb és legfontosabb minőségi tanúsítványokkal, jóváhagyásokkal és engedélyekkel rendelkező aeroszolos oltórendszer, amelyet 40 országban forgalmaznak.  A FireProŸ oltógenerátorokat automatikus tűzoltásra fejlesztették ki. A különböző méretű egységek tűz esetén aeroszol formájú oltóanyagot bocsátanak ki, ami a kialakulóban lévő tüzet kémiai úton oltja el, az oxigén elvonása nélkül.  A FireProŸ sikerességét részben a rendszer sokoldalúságának köszönheti, amely lehetőséget biztosít kritikus pontok belső/helyi védelméhez. Azonnali oltással megakadályozza a tűz terjedését, és károk kialakulását.  A FireProŸ termékek rendkívül széleskörűen és hatékonyan használhatóak az alábbi esetekben:

Tyco F&IS Sprinkler rendszerek

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft
Gyártó: Tyco Fire & Building Products

A Tyco Fire & Integrated Solutions Kft. az amerikai Tyco International Ltd. tagjaként, kiemelkedő szerepet tölt be a hazai tűzvédelmi és biztonságtechnikai piacon. A Tyco Fire & Security tagjainak közös célja az optimális tűzvédelmi megoldások kidolgozása valamennyi területre. A vállalat tevékenységének két fő területe a sprinkler oltórendszerek és az elektronikus tűzjelző rendszerek komplett tervezése és kivitelezése, melyekben a hazai élvonalban működik. A Tyco Fire & Integratad Soultions Kft. által forgalmazott sprinkler rendszerek megfelelnek minden olyan követelménynek, mely egy biztonságot nyújtó berendezéstől méltán elvárhatóak, illetve a szabványok előírnak.

Sprinklerek, nyitott szórófejes berendezések

Forgalmazó: IFEX-Tűzőr Kft.
Gyártó: IFEX-Tűzőr Kft.

Az Ifex-Tűzőr Kft. sprinklerek és nyitott szórófejes berendezések teljes választékát széles körű referenciákkal, legmagasabb színvonalon ajánlja. A magyar előírásokon kívül az NFPA, FM, VdS követelményei szerint valósítja meg a rendszereket megrendelői igények szerint. A vállalkozási és szolgáltatási kör a tűzvédelmi koncepció kialakítását, a műszaki tervezést, a hatósági és önkormányzati engedélyeztetést, gyártást, szerelést, használatba adást, a funkciópróbákat és a beüzemelés, valamint, az időszakos ellenőrzést, folyamatos karbantartást öleli fel. Minden jelentős sprinklerelem-gyártó szerepel beszállítói között, ezért mindig adott feladathoz legjobban illeszkedő rendszert építi fel.