SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

Solo

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: 1Control

A SOLO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu.

MultiOne GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Plug & Play alkalmazás: a SIM kártyára mentett telefonszámokkal programozás nélkül azonnal használható távvezérlőként.

InterCom GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Az InterCom GSM modul akár négy lakásos kaputelefon-rendszerhez is illeszthető. Lakásonként két darab telefonszámot lehet megadni, melyek kicsöngetési ideje beállítható. GSM hálózaton létesít kapcsolatot a hívott számmal, így a távolság korlátlan, valamint az eszköz beüzemeléséhez csak a tápellátást kell biztosítani.

ProCon GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó (max. 8 értesítendő telefonszám) és/vagy távfelügyelet felé. Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tamper, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről.

AMIKO okosotthon eszközök az európai piacon

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO HOME termékcsalád tovább bővült a ZigBee technológiával működő okosotthon eszközökkel. A legújabb AMIKO okosotthon eszközöket és az AMIKO IP kamerákat egy felületen, az AMIKO HOME applikációval, könnyedén vezérelheti a biztonság és a kényelem érdekében.

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek