SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

Bosch B és G sorozatú behatolásjelző rendszerek

Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Ismerje meg közelebbről a B és G sorozatú behatolásjelző rendszereket, amelyek teljes körű biztonsági megoldást kínálnak, legyen szó egy kisebb lakásról vagy akár egy több szobás családi házról. A rendszerhez csatlakoztatható behatolásjelző és füstjelző eszközök, videofelügyeleti kamerák és beléptető kártyák segítségével a rendszer kiválóan testre szabható. Az ingyenesen elérhető Remote Security Control Plus alkalmazáson keresztül már távolról is vezérelheti biztonsági rendszerét. Az alkalmazás segítségével bezárhatja és kinyithatja az ajtókat, élesítheti vagy hatástalaníthatja a riasztórendszert, valamint ellenőrizheti annak állapotát. Megtekintheti az előre beállított riasztásokat és a központhoz integrált Bosch IP kamerák élő képeit is – mindehhez nincs másra szüksége, mint egy iOS/Android mobiltelefonra vagy táblagépre.

Grenton lakás- és épületautomatizálás

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Grenton

Napjainkban a lakásautomatizálás, vagy népszerűbb nevén az okos otthon egyre nagyobb szerepet kap. A hangsúly fokozatosan tolódik a „szimpla” biztonsági rendszerek felől az integrált megoldások felé. Ez az igény a mozgatórugója az okosotthonok egyre szélesebb körben történő elterjedésének, amelyek kényelmesebbé teszik életünket, miközben energiahatékonnyá varázsolják otthonunkat és tovább növelik lakásunk biztonságát.

INIM Prime

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni. Ezért a kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM PRIME rendszere biztonságos megoldást nyújt ebben, ezért is létezik! Természetes, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul, az ezzel járó szolgáltatások nagy része ingyenes, akkor miért ne!?

Videosec KRC-102 többfunkciós kapcsolómodul

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec

A Videosec KRC-102 egy többfunkciós kapcsolómodul, mellyel a legegyszerűbb világítás ki-bekapcsolástól a legösszetettebb víz-gáz-fűtés-kapunyitás parancsokig vezérelhetjük eszközeinket. Hat csatornáján nem csak 230 V-ot, hanem igény esetén vegyesen 5/12/24/36 V DC táplálást, de akár riasztási jeleket is kapcsolhatunk, mind vezeték nélküli kinetikus kapcsolókról, mind wifin, mobilapplikációból, mind ütemezéssel, mind logikai kapcsolatokon keresztül.

AMIKO okosotthon eszközök az európai piacon

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO HOME termékcsalád tovább bővült a ZigBee technológiával működő okosotthon eszközökkel. A legújabb AMIKO okosotthon eszközöket és az AMIKO IP kamerákat egy felületen, az AMIKO HOME applikációval, könnyedén vezérelheti a biztonság és a kényelem érdekében.