SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

Solo

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: 1Control

A SOLO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu.

MultiOne GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Plug & Play alkalmazás: a SIM kártyára mentett telefonszámokkal programozás nélkül azonnal használható távvezérlőként.

InterCom GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Az InterCom GSM modul akár négy lakásos kaputelefon-rendszerhez is illeszthető. Lakásonként két darab telefonszámot lehet megadni, melyek kicsöngetési ideje beállítható. GSM hálózaton létesít kapcsolatot a hívott számmal, így a távolság korlátlan, valamint az eszköz beüzemeléséhez csak a tápellátást kell biztosítani.

ProCon GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó (max. 8 értesítendő telefonszám) és/vagy távfelügyelet felé. Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tamper, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről.

AMIKO okosotthon eszközök az európai piacon

Forgalmazó: Edictum Kft.
Gyártó: Amiko

Az AMIKO HOME termékcsalád tovább bővült a ZigBee technológiával működő okosotthon eszközökkel. A legújabb AMIKO okosotthon eszközöket és az AMIKO IP kamerákat egy felületen, az AMIKO HOME applikációval, könnyedén vezérelheti a biztonság és a kényelem érdekében.

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Friss szakmai hírek