SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

Nemtek Electric Fencing

Forgalmazó: Protect HRS Kft.
Gyártó: Nemtek Electric Fencing Products

Szemben az egyéb gyengeáramú jelzőrendszerekkel a nagyfeszültségű kerítés akár nagyságrendekkel kevesebb típusú alkatrészből áll.

JVA Z14 Elektromos kerítésvédelem

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: JVA Electric Fencing

Az elektromos kerítés rendszer elektromos vezetékekből áll, amelyek nagyfeszültségű impulzusokat továbbítanak, és ez elijesztő, nem életveszélyes áramütést okoz a behatolónak. A kerítésen elhelyezett figyelmeztető táblák és maga a kerítés erős pszichológiai hatást váltanak ki, megelőzve ezzel a nemkívánatos behatolást.

FlexZone kerítésvédelmi rendszer

Forgalmazó: PartnerTech Kft.
Gyártó: UTC Fire & Security B.V.

A FlexZone™ egy kerítésen elhelyezett mikrofonkábelen alapuló kültéri védelmi rendszer. A védett területet határán képes érzékelni és lokalizálni a behatolási kísérleteket.

Quadrosense kerítésvédelmi rendszer

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Umirs

A QuadroSense™

Kereskedelmi asszisztens - RIEL Kft

A RIEL magyar tulajdonú családi vállalkozásként több, mint 25 éve a biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységként világvezető gyártók video-, riasztó- és tűzjelzőrendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek. Az Árpád híd metrómegállótól néhány percre található irodaházunkban korszerű munkakörülmények között végezheted a munkád.

Friss szakmai hírek