SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Quadrosense kerítésvédelmi rendszer

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Umirs

A QuadroSense™

AVS radarsorompók 60-200m

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: AVS Electronics

A kültéri védelem, mindig egy problémás területe volt a biztonságtechnikának. Mindenképpen olyan rendszert kell építeni, amely biztonsággal felderíti a behatolást, emellett elég intelligens ahhoz, hogy a téves riasztásokat kiszűrje. Erre a feladatra tökéletesen alkalmasak az AVS radarsorompói, legyen szó az analóg illetve a digitális széria bármely tagjáról. Az analóg típusokat potméterekkel állíthatjuk be, míg a digitális széria programozását beállító szoftver segíti.

Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében – PERIDECT+

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: SIEZA

A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten telephelyek és objektumok illetéktelen behatolás elleni kültéri védelmére lett kialakítva. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas). Innovatív kialakításával a legmodernebb megoldást nyújtja a cseh nemzetiségű Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere.

Nemtek Electric Fencing

Forgalmazó: Protect HRS Kft.
Gyártó: Nemtek Electric Fencing Products

Szemben az egyéb gyengeáramú jelzőrendszerekkel a nagyfeszültségű kerítés akár nagyságrendekkel kevesebb típusú alkatrészből áll.

JVA Z14 Elektromos kerítésvédelem

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: JVA Electric Fencing

Az elektromos kerítés rendszer elektromos vezetékekből áll, amelyek nagyfeszültségű impulzusokat továbbítanak, és ez elijesztő, nem életveszélyes áramütést okoz a behatolónak. A kerítésen elhelyezett figyelmeztető táblák és maga a kerítés erős pszichológiai hatást váltanak ki, megelőzve ezzel a nemkívánatos behatolást.

/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: