SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

DEA Security - Sisma CA és Sisma CP

Forgalmazó: Perimax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: DEA SECURITY S.r.l.

A DEA Security S.r.l. egy olasz kültéri védelmi behatolásjelző rendszereket gyártó és fejlesztő cég. Termékeik nemzetközi szinten elterjedtek az ipari telepek, kikötők, repterek, hadászati létesítmények, illetve a magánházak, műemlék jellegű épületek védelménél. Kínálatukban található földbe rejthető lépésérzékelő, bebetonozható lépésérzékelő, dróthálóra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő és oszlopra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő.

Optex SL-200QDP(C) infrasorompó

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Optex

A behatolásvédelem számára az egyik legnagyobb kihívást a kültéri védelem jelenti, mivel itt sokkal több zavaró tényezővel kell számolni, mint beltéri környezet esetén. Elsődleges szempont a behatolás nagy biztonsággal történő érzékelése, emellett pedig elvárás, hogy a téves riasztások számát minimálisra csökkentsük. Egy jól működő kültéri védelemmel sokkal korábban értesülünk a nem kívánatos behatolókról, sokkal hamarabb kapunk riasztást és indulhat az intézkedés, mint ha csak beltéri védelmünk van. Nem beszélve arról, hogy megelőzhető a rongálás okozta anyagi kár. A feladat megvalósítására kiválón alkalmasak az OPTEX infrasorompói, melyek precizitásuk és megbízhatóságuk révén nagy népszerűségnek örvendenek.

Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: SIEZA s.r.o.

Innovatív kialakításával, jelenleg a legmodernebb megoldást a csehországi Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere nyújtja. A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten nagy területek, telephelyek kerítésvonali behatolás jelzésére lett kifejlesztve. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas) egyaránt.

Nemtek Elektromos Kerítés

Forgalmazó: Protect HRS Kft.
Gyártó: Nemtek Electric Fencing Products

Szemben az egyéb gyengeáramú jelzőrendszerekkel a nagyfeszültségű kerítés akár nagyságrendekkel kevesebb típusú alkatrészből áll.

Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében – PERIDECT+

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: SIEZA

A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten telephelyek és objektumok illetéktelen behatolás elleni kültéri védelmére lett kialakítva. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas). Innovatív kialakításával a legmodernebb megoldást nyújtja a cseh nemzetiségű Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: